Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,827
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

abi yok böle bir foto mütiş ben karar verdim vx80 ni satıp şu tekneden alayım.

Etiketler

valla ahmet bey en kral iklimde ve coğrafyada yaşıyosunuz kıymetini bilin.tekne iyi kaçar gibi gözüküyor ;)

çağlar abi doğru söylüyosun göz yanılması yaşamıyorsak teknenin motorları vx80 den büyük abi ne dersin.

RedlinE' Alıntı:
Komtandan firçayi yemiş. tabiki bozacak niyeti ;D

Komutanı ortak edeceğizki bu işlere, keyfince yapalım. Yoksa sonrası malüm ;D

Niyeti bozdum ama biraz duygusal nedenler biraz da FJ40 ı çok severek almış ve kullanıyor olmam beni engelliyor.
1.5 senedir sürekli elim arabanın üstünde kaporta boya harici bir işi kalmadı.
Yinede bir ilana çıkma niyetim var bu aralar.
Kısmet olurda satılırsa zaten başınızı çok ağrıtırım.

t392syncro' Alıntı:
çağlar abi doğru söylüyosun göz yanılması yaşamıyorsak teknenin motorları vx80 den büyük abi ne dersin.

teknenin fiatı ikinciel fiatı 85 euro motorlar 250 250 toplam 500 beygir modifiyeli yarış teknesi ben nakliyesini yapıverdim bodruma amaranpa aşğılarda müthiş itiyordu bayağı zorlandım amaparası çoktatlıydı ;D

çağlar' Alıntı:
anladım ben zatende, destek oluyorum bu fikrine sedatın(çaktırmadan) ;D

cihan abi bu arada ahmet bey tamponları hallediyor saolsun.yanlız şu arac üstü cadır işini ne yapacaz bilemiyorum..2000-3000 euro derler benim hoşuma giden modele...??? ???

geç kaldın çağlarcım sedata aynı modelin kardeşini netten 750 euroya alıverdik ama tamponlarını yapan ahmet usta ile benim çadırı kopyalayıp yapacağız sadece biraz sabır vakit bulamıyorum ama ankarada bu işlere kafa yoracak bir ustamız varsa halederim sen sadece ustayı bul

Ortalığı kızıştırayım biraz

VX80 ile takaslı çadır ;D

[attachment=1]

DSC02131.jpg

sedat bütçe bildir aramaya başlayalım senin ihtiyarıda koy siteye meraklısı çok bence kolay gider izmitte (izoff) mustafa beyin arabası var ,güzel bir 80 ,ve buna benzer en az 3 tane araba tanıyorum ama bütçe fiyatlar 35-45 bantında yani nerdeyse 99 model vx 100 fiyatında bence bunuda düşün vergi düşük fakat yakıt ::smiley:

Henüz tam kararımı veremedim ama 2. araç olacaksa bütçe 20-25 arası, tek araca inersem 40-45 arası olur.
Sabahtan beri onu düşünüyorum sanırım 2. araç olması daha mantıklı. Çünkü ben corollayı 2006 da sıfır almıştım daha 60 000 kmde, şehir içinde kullanması çok kolay ve inanılmaz ekonomik.
Ayrıca arazi aracınıda sadece doğa ve off-road gezilerinde kullanacağım için yakıt sorun olmaz. Böylelikle Toyota dışında bir araç almama gerek de kalmaz ;)

Biraz önce sahibinden.com a ilan verdim. ilan no 17245568 herhalde bir iki güne aktif olur. Çok zor oldu, insan bir aracı bu kadar severmi?

Sedat Bey merhaba,
aracınızla ben ilgilenebilirim, ciddi olarak FJ40 arıyorum. Bilgi atarmısınız bana.
Teşekkürler

Arkadaşlar ne olmuş bu sayfaya ya,1 günde 4 sayfa rekor kırmışız.Bu arada Sedatcım,vx100,vx80 den 1lt daha az yakar bilgine,Toyota teknolojisi v8 olduğuna bakma sen. ;D Ercovaya herkezi bekliyorum.Ahmet bey bu arada maşallahınız var sizin ekibin,ne cevherler varmış haberimiz yokmuş. :D

Bakkan' Alıntı:
Sedat Bey merhaba,
aracınızla ben ilgilenebilirim, ciddi olarak FJ40 arıyorum. Bilgi atarmısınız bana.
Teşekkürler

Sayın Bakkan özelden mesaj yazdım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

SON KONULAR

Geri