Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,813
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

erkanbey cennet nedemek düşün akşam balık tutup yanında biliyorsun onsuz olmaz sabah denizde canlısını seyrediyorsun denizin berraklığında yok böle bişi arkadaşlar hepinizin canı çekti ama böyle yani ...

Etiketler

çadaır konusunda kararlıyım tuğsan bey çağların tanponları bitirim başlıyorum hemen..

AHMET07' Alıntı:
erkanbey cennet nedemek düşün akşam balık tutup yanında biliyorsun onsuz olmaz sabah denizde canlısını seyrediyorsun denizin berraklığında yok böle bişi arkadaşlar hepinizin canı çekti ama böyle yani ...
Ahmet Bey ve Sevgili Cihan;
Verin abi gaz verin tamam,içimizin yağını eritmeye devam edin peki :D

Hmmm,karadeniz zaten içimde kaldı,şimdi birde Antalya'yı verme baba damardan ;D

cihanülker' Alıntı:
yapalım bir toyota buluşması antalyada bak neler oluyor ? oyy oyy

cihan birazdaha gazlarsak buiş olacak eminim. ;D

arkadaşlar gezenbilir logosu aracımıza yaıştırmak için ne yapmamız gerekiyo yardımcı olurmusunuz bana bunun içi ne yapmamız gerekiyo selamlar...

Ahmet bey,
FJ40 için difransiyeli korumaya yönelik birşey yaptınızmı hiç.
Ben sürekli vuruyorum bir gün deleceğim gibi.

AHMET07' Alıntı:
çadaır konusunda kararlıyım tuğsan bey çağların tanponları bitirim başlıyorum hemen..

Çadır konusunda bir fikir vermek isterim tabiki ustaya karışılmaz ama bizim araçlar için yani uzun tavanlar için taban kısmını tekparça yani katlanarak açılan olmayandan düşünebilirmisiniz.Teknik olarak mümkünse. ;D

tugsan75' Alıntı:
Çadır konusunda bir fikir vermek isterim tabiki ustaya karışılmaz ama bizim araçlar için yani uzun tavanlar için taban kısmını tekparça yani katlanarak açılan olmayandan düşünebilirmisiniz.Teknik olarak mümkünse. ;D

tuğsan kardeş, şahsi fikrim bizim araçlar zaten bayağı bir irice ,birde üstüne tekparça olarak kullanılabilen yani (215cm X 140 cm ) çadırı tavana monte edince araba bayağı bir hantal olacak ,yakıt tüketimi artacak ( bu çok önemli değil ),ama en önemlisi tavanın üzerine fazla malzemelerimizi koymaktan mahrum olacağız (sandalye,masa,kürek,balta,stepne,) gibi bunlar bizim için çok önemli olmazsa olmaz malzemelerdir,hele aracın içinde 4-5 kişi taşıyacaksak bagaj durumu dahada vahim bir hale geliyor, bu sebeblerden ötürü benim şahsi fikrim açılır kapanır biir sistem ile işi çözmek çok daha kolay ve ölçülerde istediğiniz değişikliği yapmak anlamına gelir( yani çok rahat 160 cm X 210 ) enine olarak yana doğru açılan) kalan yerede bu bahsetmiş olduğumuz malzemelerimizi koyabiliriz ama ahmet usta ikisindende yaparsa seçenekler çoğalır .

cihan abi doğru söylüyosun ama şu çadırda çok ferah duruyo...

23k.jpg

çağlar' Alıntı:
cihan abi doğru söylüyosun ama şu çadırda çok ferah duruyo...

çağlarcım inan bana görüntü öyle ama içi öyle değil bu modelin ben inceledim ,üstü kapalı olan modellerde en iyisi sedata aldığımız model çok ferahtır yükseklik olarak ,ama üzerine tekrar bir port bagaj ilave etmek lazımki bu yukarıda bahsetmiş olduğumuz malzemleri de sabitleyip taşıyalım

Cihan bey şöyle demek istiyor.
Orta oylu insanlar benim çadırın içinde ayakta durabiliyor, çadırın içinde hareket alanı çok rahat

[attachment=1]

DSC08125.jpg

çağlar' Alıntı:
sen şöyle mi diyosun

evet çağlarcım aynen olya budur ,dikkatli bakarsan çadırın önünde bagaj alan oldukça kullanıma müsait alan var ,ve şu anda benim arabanın üstündeki çadır planımda port bagaj arka tarafta ( çadır+arka servis lambası, ön tarafta +4 ad delici far+balta+kürek+stepne,stepne içinde ,straplar ,uboltlar ,makara filan ,bu bahsetmiş olduğum bütün malzemeler port bagaja montajlı şekilde sabitlenecektir port bagajta 4 ad bağlantı vidası ile tavan kanalına bağlanacak kullanmadığım zaman 4-5 kişi yardımı ile 5 dak içinde komple kaldırıp garaja koyacağım ,bu kadar basit ( şu anda mevcut halim ile port bagajı bu şekilde kullanmaktayım)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.