Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,811
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Sedat ben bilgisayardan giremedim ama istenilen evrakları hazırlayıp teyminatı yatırınca arabalardan hoşuna gidenleri sırala ve alabileceğin rakamı da belirle ihale saatinde gir.
Ordaki duruma göre hareket edersin. İhaleyi takip eden etmeyn herkes kendini ayarlayıp bir limit ayarlıyor.
Biri olmassa biri olur arkadaşlar, şansınızı deneyin derim.
Gümrükte de ihalelere girdim zorlu bir iş.

Etiketler

figo' Alıntı:
Sedat ben bilgisayardan giremedim ama istenilen evrakları hazırlayıp teyminatı yatırınca arabalardan hoşuna gidenleri sırala ve alabileceğin rakamı da belirle ihale saatinde gir.
Ordaki duruma göre hareket edersin. İhaleyi takip eden etmeyn herkes kendini ayarlayıp bir limit ayarlıyor.
Biri olmassa biri olur arkadaşlar, şansınızı deneyin derim.
Gümrükte de ihalelere girdim zorlu bir iş.

Ben tam anlayamadım Ömer,
Yani Mardine gitmeden bilgisayardan ihaleye girilebiliyormu?

arkadaşlar bu arabaları sahibinden.comda gördüm fakat şimdi bulamıyorum galiba 16 adetti 6000 ytlden veriyorlardı ama şimdi ilan yok mardin ilanıydı çok eminim

cihan abi gördüysen nasıllar bizim kasamı..yoksa arka ambulans kapımı.klima şubu varmı nedir..hatırlıyormusun.
ben niyeti bozdum..

hsbasar' Alıntı:
Merhaba Ömer

demek sen tecrübelisin bu konuda. yardım ette 80 kasaya geçelim bizde

sedatçım aklıma ne geldi ,sen türkiyeye dönünce arabana binersin,antalyaya ahmet abinin yanına gidersin senin arcı verir onun 80 aracını alırsın tabi bukonudan ahmet abinin hbr yok hala ;D özelden msj at belki kabul eder aklıma geldi şimdi

ya çağlar sadece yandan çekilmiş 1-2 foto vardı ama bagajda karşılıklı koltuk gibi bir şeyler gördüm arka kapları hatırlamıyorum ve sizin kullanmış olduğunuz kasaya hiç benzemiyordu sanki umutun arabasına daha çok benziyordu

yok abi onlar olamaz.bu ihale ilanında.95 diyor,motor kodları fz li yani bizim motor kodu 4500..

arkadaşlar o arabalar fj45,ambulans kasa beyaz,3f benzinli. sahibinden.com da ilanları vardı,kaldırılmış

gerçi il sağlık müdürlüğü deyince huylanmadım değil ama,, sağlık olsun. :-\

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
arkadaşlar o arabalar fj45,ambulans kasa beyaz,3f benzinli. sahibinden.com da ilanları vardı,kaldırılmış

Böyle olunca modllerin 1985 olması gerekmezmi

sedat iş öldü araçlar alt resimdekiler.heavy duty 70 diye geçiyor.

Picture 1.jpg

Toyota_Land_Cruiser_front_20071203.jpg

Caglar ben sana hayret ediyorum :eek: . bu kadar cabuk, hemde satilacak aracin ta kendisini bulmussun,
Bunlarin 3B motorlularida vardi keske ondan olsaydi yine de bir sansimizi denerdik.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:

Çok doğru, Cuma öğleyin, Mardin'den 15-16 tane tanesi 9.000TL.den,
sağlık müdürlüğü araçları, çok az km. yapmış (50.000-75.000km. arası)
toplu bir satış vardı...

Akşama göremeyince, ya birisi hepsini kapattı, ya da saldırı tarzı oldu ve
fiyat yükseltmek için ilan geri çekildi diye aklıma geldi.

Selamlar...

Ahmet(ahmet07) Bey merhaba,
92, model Defender sahibiyim. 95 ve yukarısı vx80 arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim aracımı takasta kullanabilirim Şimdiden Teşekkür ederim,

Aracımı ayrıntılı Görmek isteyenler için: http://www.sahibinden.com/full_masrafsiz_defender-69WQQaXQQ15819969WQQpXQQdisplayitem

FatihHoca' Alıntı:
Ahmet(ahmet07) Bey merhaba,
92, model Defender sahibiyim. 95 ve yukarısı vx80 arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim aracımı takasta kullanabilirim Şimdiden Teşekkür ederim,

Aracımı ayrıntılı Görmek isteyenler için: http://www.sahibinden.com/full_masrafsiz_defender-69WQQaXQQ15819969WQQpXQQdisplayitem

fatih bey merhaba bizim halit abinin var vx80 amatakas etmez bunundışında suan bildiğim yok yardımcı olmak isterdim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.