Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,811
Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

cihanülker' Alıntı:
sedatçım aklıma ne geldi ,sen türkiyeye dönünce arabana binersin,antalyaya ahmet abinin yanına gidersin senin arcı verir onun 80 aracını alırsın tabi bukonudan ahmet abinin hbr yok hala ;D özelden msj at belki kabul eder aklıma geldi şimdi

sedatbey şuan düşünmüyorum ayrıca bu 80 kasadan zor ayrılırım ben deprosyona girerim valla ;D ;D ;D ama biarac denk gelirse yardımcı olurum...

Etiketler

AHMET07' Alıntı:
sedatbey şuan düşünmüyorum ayrıca bu 80 kasadan zor ayrılırım ben deprosyona girerim valla ;D ;D ;D ama biarac denk gelirse yardımcı olurum...

Aynı depresyonu bende 40 dan ayrılınca yaşayacağım ama Ankarada 3 tane tehlikeli arkadaşım var aklıma soktular 80 kasayı :D

sedat bey siz ankarada zannediyordum ben.. vallaabicim varsa imkanın altabiki 80 kasayı isterim yani bide bitarih belirliyelim şöyle 1 ay sonraya filan biyerde tanışıp kaynaşalım derim arkadaşlarla.. burdan 4 toyotacı getircem ben buknuyla zannederim tuğsan bey veya cihan ilgilenirlermi acaba...

AHMET07' Alıntı:
sedat bey siz ankarada zannediyordum ben.. vallaabicim varsa imkanın altabiki 80 kasayı isterim yani bide bitarih belirliyelim şöyle 1 ay sonraya filan biyerde tanışıp kaynaşalım derim arkadaşlarla.. burdan 4 toyotacı getircem ben buknuyla zannederim tuğsan bey veya cihan ilgilenirlermi acaba...

Ahmet bey,

Ben libyada bir firmada jeofizikçi olarak çalışıyorum. 7 hafta burda çalışıp 4 hafta Türkiyede izin yapıyorum.
1 kasım- 1 Aralık tarihleri arasında izinliyim, genelde Ankarada olacağım. Bu tarihler içinde bir program yaparsak kendimi ona göre ayarlarım.
Ankarada da çok toyota var, Ancak aktif olan birkaç arkadaşız.

Cihan VX100
Cafer VX100
Çağlar VX80
Kağan VX80
Sabit VX80
Muharrem FJ70
Umut FJ60
Sedat FJ40

Bunlar aklıma gelenler, unuttuğum arkadaş varsa lütfen kusura bakmayıp, kendini eklesin listeye.

Muharrem bey ve Cafer bey Andoff dan arkadaşlarım, yapılacak bir toyota buluşmasına gelirler muhtemelen. Andoff da birkaç arkadaşta daha toyota var, onlarada haber veririz.
İstanbul grubu bizden daha kalabalık. Geçen seferki İstanbul Toyota buluşmasında sanırım 12 araç vardı. O grubu Tugsan bey iyi tanıyor.
Güzel bir rota belireyelim girişi farklı çıkışı farklı, aşalım bir yerleri.

Selamlar
Sedat

Beyler antalyaya geliyorsanız bende burdayım unutmayalım tamam toyotamız yok ama ahmet abini elinden çıkma navarmız evelallah heryere geliriz peşinizden

İl/ilçe İsim Nick Model Tip/seri
Artvin Suat Suatti 1996 HZJ 80 atmosferik diesel

Artvin'den selamlar.
Ahmet Abi taaa buralara kadar geldiniz bu yaz, ama gezemedik sizinle...
Bi daha ki yaz yine bekleriz, ama bu sefer zaman ayırın bize :smiley:

Resim 092.jpg

DSC03658.jpg

Suat bey, hoşgeldiniz.
Bir dahaki yaz bende hopada olmayı planlıyorum.
Aslında her 2 senede bir gidiyorum memlekete ama bu sene gelemedim. Bir aksilik olmazsa seneye ordayım.
Yalnız o alttaki resmin olduğu yere gidelim, ne muhteşen bir fotoğraf o.

Selamlar
Sedat

suat selamlar kardeşim seni burda görmek sevindirdi beni .artvinde 2 gün kaldık ama son gün dönüşte rasladım size birde öyle sıcak davranışınız bizleri mutlu çok sevindik yine oralara yolumuz düşerse mutlaka gelirim yanınıza sizide beklerim buralara ayrıca orda bi arkadaşım var istersen uğra tanış pasaport şube md bülent var orda bu işlere meraklıdır aklında olsun..

Ahmet bey 80 için karpuz korumasi yaptiniz mi? Bildigim kadariyla hiç bir araçda yok.

mücahit bey kalbimi okudunuz valla sitede dolşırken aklımdan geçti inanın yani düşünüyorum kendime yapim 1tane resim atarım bibakarsınız ..

Sedat Bey meraba,

Eminim ki Hopa tarafında da böyle yerler mevcuttur, araştırıp bulmak lazım...

Bu fotoğraf Yusufeli / Öğdem yolunda çekildi.

AHMET07' Alıntı:
suat selamlar kardeşim seni burda görmek sevindirdi beni .artvinde 2 gün kaldık ama son gün dönüşte rasladım size birde öyle sıcak davranışınız bizleri mutlu çok sevindik yine oralara yolumuz düşerse mutlaka gelirim yanınıza sizide beklerim buralara ayrıca orda bi arkadaşım var istersen uğra tanış pasaport şube md bülent var orda bu işlere meraklıdır aklında olsun..

Ahmet Abi kendisi ile hemen irtibata geçicem...
selamlar...

suatti' Alıntı:
Sedat Bey meraba,

Eminim ki Hopa tarafında da böyle yerler mevcuttur, araştırıp bulmak lazım...

Bu fotoğraf Yusufeli / Öğdem yolunda çekildi.

Suat bey çok etkileyici bir fotoğraf. Tam da bizim araçların hakkını verecek bir yol.
Oralarda size keyifli geziler diliyorum. Umarım bir gün yolumuz kesişir oralarda :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.