Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can PEKPAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,525
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bende fenerbahçeliyim, subarucuym,toyotacıyım

Aman allahım aman allahım,yoksaaa yoksaaaa biz kardeşmiyiz abiii :D :D

Etiketler

Zuahahahaa

Abiiii, FB tutuyo,eee subi yi dememe gerek yok ;D,arazi aracındada eyvallah :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Zuahahahaa

Abiiii, FB tutuyo,eee subi yi dememe gerek yok ;D,arazi aracındada eyvallah :D

sen de toyotacısın arkadaş ,hepimiz farkındayız bunun..korkma açıkla ;D

çağlar' Alıntı:
sen de toyotacısın arkadaş ,hepimiz farkındayız bunun..korkma açıkla ;D

Sizin yüzünüzden net net TYT cı olamıyorum kardeşim,fiyatlar bizim yüzümüzden uçtu :D
Yoksaaa,kesinlikle TYT ;),ama bu gidişle yine japonda kalıp vitaraya bulaşcam gibi :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Sizin yüzünüzden net net TYT cı olamıyorum kardeşim,fiyatlar bizim yüzümüzden uçtu :D
Yoksaaa,kesinlikle TYT ;),ama bu gidişle yine japonda kalıp vitaraya bulaşcam gibi :D

EEeeeeeerrrrkkkaaaaaaannnnn sanada çekik göz ,hele o sakllarla ne yakışır beeaaaa..... ;D

gokhanlro' Alıntı:
EEeeeeeerrrrkkkaaaaaaannnnn sanada çekik göz ,hele o sakllarla ne yakışır beeaaaa..... ;D

;D ;D
Yok baba naaptın,arada sırada kesiyom sakalları ;D
Yoksa her çevirmede alıyolar :D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D
Yok baba naaptın,arada sırada kesiyom sakalları ;D
Yoksa her çevirmede alıyolar :D

Ehhh polislere suç bulmamak lazım..... hehehehehehheeeee :D

bende senelerce range rover kullandım.78 model 84 model ve enson 92 model.klasik range rover en çok hoşuma giden araçtır.yeni modellerine dönüp bakmam ama hala bir klasik görsem hayranlıkla seyrederim.ve bundan dört ay önce bu sevgiye noktayı koydum.çünkü bu sevgi ocağıma incir ağacı dikiyordu.arabayı en fazla sorunsuz üç ay kullanmışımdır.ne zaman zorlasam bir sorunla karşıma çıkıyordu.zaten yağ sızdırma olayını anlatmama bile gerek yok.çürüklerinin önüne geçmek ise ayrı bir problem.yinede içinde kendimi mutlu hissediyordum.bu hastalık gibi arabanın ruhu var seninle çekişiyor uğraşıyorsun onu üzmemek için herşeyi yapıyorsun.maddi durumda müsait ise dert etmiyorsun.benim gibi küçük esnaf olunca bir yerde tıkanıyorsun.daha sorunsuz günlükte kullanabiileceğin bir araç aramaya başlıyorsun.iş yerimde cherokee xj kasa araç kullanan iki esnaf arkadaşım,oturduğum yerde ise bir komşumda aynı araçtan var onlara baktığımda hep mutlular sohbet ettiğimde nadiren servise gittiklerini çok sorun çıkarmadığını söyleyip dururlardı.aynı şekilde toyotanında kolay kolay sorun çıkardığını duymadım.arkadaşım ihaleden 87 modelini almıştı bundan beş sene önce ve bu beş sene içinde aracını bir defa servise götürdü basit bir sorun için.zaten mercedesten bahsetmeye bile gerek yok.bu fanatizm yada markacılık değil daha az can yakan sorun çıkarmayan az duygusal olan araca sahip olma amacı.ve gerçekten bu markalar land rover markasına göre daha sorunsuz ve keyifli araçlar.ama aklım hala klasik range rover da dedim ya hastalık.vazgeçemiyorsun.
sonuçta sen hangi aracın içinde mutlu isen o araç senin için en iyisidir. :smiley:

arkadaşlar yazdıklarınız nedeniyle range roverımı walla satıcam ve bir land crusier alıcam yaw..

4x4 olsunda isterse çamurdan olsun
Bence en iyi marka Direksiyonu tutan ellerin ustalığıdır. ;)

denvır' Alıntı:
4x4 olsunda isterse çamurdan olsun
Bence en iyi marka Direksiyonu tutan ellerin ustalığıdır. ;)

işte buuuu ayakta alkışlıyorum ve bir sözde ben eklemek istiyorum
faruk abimin sözü : en iyi araba bindiğin arabadır

ata036' Alıntı:
işte buuuu ayakta alkışlıyorum ve bir sözde ben eklemek istiyorum
faruk abimin sözü : en iyi araba bindiğin arabadır
Tarık birde Cihan abinin lafı var direksiyon adam diye :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri