discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.
Başlıkta Disco II demiyorki Landrover diyor, Ben hiç disco II sahibi olmadım nedesem boş, kullanlardanda senin dışında çok şikayet duymadım, Disco II alacak olsam alacağım model zaten otomatik olmaz, paşa paşa r380 lt230 kombinasyonlu bişey olurdu, hiç bir otomatik şanzımanı sevmem içinde neler olup bittigine aklım ermiyor , bir sürü kablo mablo girip çıkan şeylerden hoşlanmıyorum.
cihanülker' Alıntı:külahıma anlat ceanim ,disco 1 ,ile disco 2 çok farklı ,sen biliyorsun ,burada anlatmak istediğim ,disco 2 ile ,vx 80 veya muadili araçların parçaları arasında fiyat farkı yoktur bence, benim söylemek istediğim ben disco 2 de ,şanzumanı dağıttım ,kürşatın lastik ölçülerini kullanıyordum ,aslında pekte sürpirz olmadı , yani keşke ayna mahrutiyi değiştirseydim diyorum, ki bildiğim kadarı ile disco 2 lerin şanzumanları heavy duty olması lazım ona rağmen dağıldı, ve sıfır fiyatı arazi şanzumanı ile birlikte ,yanlış hatırlamıyor isem yaklaşık 14 000 euroydu ,kısacası limitleri bilip fazla zorlamamak lazım, yavuzcum 85 beygir makinanın torku ile sanzumana binen yükü bir düşün ,birde kürşatın araçta egr iptali, chip uygulaması sonrası, kazanılan beygirin ve torkun şanzumana bindirdiği yükü düşün , yani çarşambanın gelişi ,salıdan belli demek istiyorum ,önlem alınmassa kaçınılmaz son ,bence disco 2 için
Başlıkta Disco II demiyorki Landrover diyor, Ben hiç disco II sahibi olmadım nedesem boş, kullanlardanda senin dışında çok şikayet duymadım, Disco II alacak olsam alacağım model zaten otomatik olmaz, paşa paşa r380 lt230 kombinasyonlu bişey olurdu, hiç bir otomatik şanzımanı sevmem içinde neler olup bittigine aklım ermiyor , bir sürü kablo mablo girip çıkan şeylerden hoşlanmıyorum.