Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Can PEKPAK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 204
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,525
Ynt: Land Cruiser ile Oto Yıkamaya, Land Rover ile Mutlaka Servise Uğrarsınız.

nkurtkaya' Alıntı:
Sonrası yok bence. Başlık yüzde yüz doğru.

LR sahibi arazide her yere girer, herşeyi yapar, olmayacak şeyleri dener, doğal olarak dönüşte bakım için servise uğrayabilir.
LC kullanıcısı da kenarda seyrederken sıçrayan çamurlarını temizlemek için yıkamacıya gider.

Doğru söze diyecek birşey yok.

http://www.metacafe.com/watch/yt-R4VinjFVanQ/land_rover_mud_vs_land_cruiser_commercial/

::smiley:

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
karsa gidiyoru gel kampı orada atalım :D

ateş için odun toplamaya başlıyorum abi senin toyotayı karsda yıkatırız benimkinide servise götürürüz :D önemli olan araç ve marka değil önemli olan bence kurulan dostluklar ve edilen muhabetlerdir gerisi hikaye ben lr ci cihan abi toyotacı hiç farketmez buyrun gelin karsa :D

Nejat sen mazotu al ben arabayı alayım gidelim ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Nejat sen mazotu al ben arabayı alayım gidelim ;D ;D ;D

Müsait olsam ... Çok istiyordum gidip o çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmeyi. Kısmet...

nkurtkaya' Alıntı:
Müsait olsam ... Çok istiyordum gidip o çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmeyi. Kısmet...

valla aynen , ama ben arabanın modifikasyonuna iyi açıldım bir anda biraz frene basıyorum maddi olarak. yoksa giderdim.

Arkadaşlar mesajı yazan arkadaş kaybolmuş ortadan, siz olayı ortama muhabbete, organizasyona bağlamışsınız.
:smiley:

Ha ha Gezenbilir, bir provokasyona daha kolayca yanıt verdi.

One Life, Live It! diyen marka arabam olur, Japon desin alıyım :smiley:

başlığı açan arkadaşla elbet bir gün arazide denk geliriz o zaman hesaplaşırız biz onla ::smiley:

ata036' Alıntı:
başlığı açan arkadaşla elbet bir gün arazide denk geliriz o zaman hesaplaşırız biz onla ::smiley:

Biz Antalya da bir Lokman ağabey ile ve birde Cihan geldiği zaman bazende yazdığı zaman çekişiriz ve hesaplaşırız genelde,ama hafta sonu benim aracım olmadığı için lokman ağabey in arabasında idim ..... ;D :D (gerçi bir ara arabadan indirmekle tehdit etti ama ossun beee,en iyi araba bindiğim araba :D)

herkese selam 4x4 e devam

gokhanlro' Alıntı:
Biz Antalya da bir Lokman ağabey ile ve birde Cihan geldiği zaman bazende yazdığı zaman çekişiriz ve hesaplaşırız genelde,ama hafta sonu benim aracım olmadığı için lokman ağabey in arabasında idim ..... ;D :D (gerçi bir ara arabadan indirmekle tehdit etti ama ossun beee,en iyi araba bindiğim araba :D)

herkese selam 4x4 e devam

valla billa lokman abime söylerim ,seni dağlarda bırakır geride dönemessin :D ahh beyav oralarda olsamda arabasız olsam ,yaksak bir ateş ,toplansak etrafına versek muhabbeti oyy oyy ,gerisi hikaye kardeş babmın fabrikasımı toyota,land rover salla gitsin :D

cihanülker' Alıntı:
valla billa lokman abime söylerim ,seni dağlarda bırakır geride dönemessin :D ahh beyav oralarda olsamda arabasız olsam ,yaksak bir ateş ,toplansak etrafına versek muhabbeti oyy oyy ,gerisi hikaye kardeş babmın fabrikasımı toyota,land rover salla gitsin :D

"Yaksak bir ateş,toplansak...." arkasından böcülü şişeler diyosun yaniii :D :D Ahmet ağabey ve bizimkiler akşam yarımsaat Bolu ve böcülü muhabbeti yaptık ,duman etmişsin adamları zaten hehheheheeee....
selamlar

Tempus' Alıntı:
Abi ne olucak en son boluda mücahit bize takılıyordu LR lerden otopark parası fazla alıcaklarmış altlarına yağ akıttıkları için diye , şimdide biz belgradda battı diye ona takılıyoruz. Ama sonra aynı ateş başında yiyip için sarılıp dans ediyoruz :smiley: banane LR babamın fabrikasımı yada Toyota markalar geçici dostluklar kalıcı :smiley:

Bu mudur, budur ...
Bu yuzden Gezenbilir farkli, tebrikler ...

dostlar yeni bir gezenbilirci olarak böyle bir tartışmanın mantığını anlayamadım. sonuçta söylendiği gibi bu araçlar bizi dağlara götürmek için var.hangi marka olduğu bu kadarmı önemli?

uğur İNAN' Alıntı:
dostlar yeni bir gezenbilirci olarak böyle bir tartışmanın mantığını anlayamadım. sonuçta söylendiği gibi bu araçlar bizi dağlara götürmek için var.hangi marka olduğu bu kadarmı önemli?

Senin biraz zamana ihtiyacın var gibi ;D ;D ;D

uğur İNAN' Alıntı:

uğur bey aslında haklısınız.
ama tatlı atışmalar ve tartışmalar (saygı çerçevesinde ,rencide etmeden) bu işin tuzu biberi.

markalar şunun için önemlidir,

-küçükken bir komşunuzun akrabanızın ,babanızın veya herhangi bir yerde görüp etkilendiğiniz bir aracın markası beynimize kazınır (freudça oldu biraz ama :D ,,
-bir araç alırsınız hazırlarsınız ,uğraşırsınız o arada aracada bağlanırsınız ,,
-X marka bir aracınız vardır sizi çok yere götürmüştür ,mutlu etmiştir, düğününüzde ,bayramınızda dağda ,kampta , zor yerlerde hep sizinle sorunsuzca olmuştur sempati duyar seversiniz,,
- Y marka başka bir araç alırsınız incelemeden,inceletmeden,araştırmadan alırsınız ,ruhundan ve bakımından anlamazsınız, eksik donanımla olmayacak yerlere zorlarsınız araç kırıldıkça ve sorun açtıkça sinir olur başka markaya geçersiniz vs.vs

bir kişi X markasıyla mutluyken diğeri y markasıyla mutludur.

kimi beceriklidir elinden gelir,zamanı mekanı uyar herkesçe zor ve sorunlu olarka bilinen araç adamda sıfır sorun ejderha gibi gider
kiminin arkadaşı veya arkadaşları X veya Y markası tamircisidir,parçacısıdır gider onu alır rahat eder. ;D

e bu böyle devam eder gider.

şahsi objektif fikrim (bende marka sempatizanıyım o ayrı)

ingilizi ,amerikanı,japonu, düzgün bir kombinasyonla ve denklemle hazırlanmış her aracın bizi amaçlarımıza ulaştırması gerekir.
kimi ingilizin aristokrat havasını beğenir, kimi amerikancıdır sesine yaylanışına bayılır, kimide japonun sorunsuzluğunu sever.

ama sonuçta markacılık birşekilde içimize girer, gülerek eğlenerek tartışabilirsek ne mutlu bize :smiley:

selamlar,saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri