ceritiplik
doğa
Ynt: L200 Bigfoot
ilginiz için çok teşşekkür ederim saygılar
ilginiz için çok teşşekkür ederim saygılar
nkurtkaya' Alıntı:Gİderek güzelleşiyor ve araç ruhunu buluyor. Biraz daha büyük lastikler nasıl olur ?
up8453' Alıntı:selam mert nerelerdesın ne zamandan berı aramızda yoktun ayrıca masallah mert aracın gıttıkce devlesıyor ön yukseltmeyı neyle ve nerede yaptırdın??
fatihk26' Alıntı:Mert bey kasayı kapattığınız branda çok kullanışlıya benziyor nasıl ve nerden temin edebiliriz ? Birde 4cm. lik spacerın aracı 10 cm. yükseltmesini anlayamadım ? teşekkürler..
nitroces' Alıntı:mert arkadasım oncelıkle aracınızın gorsellık scıdından mukemmel oldugunu soylemek ısterım.
Ancak yükseltme konusunda sıze katılmıyorum. aracı yükseltelimde nasıl giderse gitsinden çok, daha iyi ve başarılı yol tutuş ve yumuşak kullanım üsütüne bır araştırma yapmayı ,suspansiyon sistemini komlpe değiştirerek ,ne bileyim becce nin suziklere yaptığı gibi çok parçalı kitleri kullnanarak halletmeyi uygun görüyorum.
ARB firmasının gerek türkiye distiribitörleri gerekse avusturalya sorumluları ile görüşmelerimde dünyada bu iş i en iyi ugulayan güvenli bir tecrübe biliyorsunuz bu karara vardım ve onları beklemeyi uygun gördüm.
Her nekadar aracımı yükseltme heycanına zorla karşı koysamda....