L200 Bigfoot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 498
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,215

Etiketler

Ynt: L200 Bigfoot

Konunun hepsini okuyamadım ama bi işaret koymak istedim.

Roman gibi hepsini okumak için sabırsızlanıyorum.

mert abi hadi artık ya sabırsızlıkla bekliyorum yeni bi şeyler yapmanı defalarca baştan alıp okudum bu l200 bigfoot bölümünü hepsini ezberime aldım askere gidip gelecem bu kasa bi l200 alıp senin arabanı kopyalayacam tabi iznin olursa:smiley: o süreçte sana danışacam arada bi rahatsız edecem hatta nese gerçekten çok başarılı bi iş çıkarmışssın bence bi internet sitesi kur arabana yaptıklarını her gün yayınla süper olur gerçekten tekerlek üstündeki çamurlukları adına ne deniyo bilmiyorum ama onlarıda daha genişleriyle değiştirirsen süper olacak araç.varmıdır acaba daha geniş çamıurluk yada en son aldığın malzemelerle kendinmi yapacaksın:D nese kolay gelsin inan çok merakla bekliyorum yeni bişiler yapmanı resimler eklemeni her gün defalarca girip bakıyorum yeni bişi yazılmışmı eklenmişmi die.

Canım kardeşim inşallah çok daha iyileri senin olur, sen git gel askerliğini yap beraber yaparız sana, benimkinden de daha güzel birşey, herşekilde yardımcı olurum.
Evet dodikleri de kendim yapıcam becerebilirsem bakalım.
Görüşürüz.

Satarsan, üzerine yaptığın değişiklikleri (jant lastik barlar vs.) sökerek sat, sonra bir L200 4x4'e geçer aksesuarlarını kolaylıkla uygularsın. Epey alınterin var üzerinde, alıcısı senin verdiğin değerin karşılığını vermeyecektir.

Ben de öyle düşünüyorum, yaptığım masrafın emeğin yarısını bile vermezler.
aksesuarlı ve aksesuarsız olarak iki fiyat vericem kim nasıl isterse 4x4 için yeni projeler planlıyorum.
Üzerindekiler gitse de pek problem değil ama insan kıyamıyo gerçekten.
emek kısmı beni de düşündürmüyor değil.
Karar bi netleşsin düşünücez bakalım.
90 - 120.000 arası 2007 bi 4x4 düşünüyorum benim araba 2008 daha 36.000 de
neredeyse kafa kafaya piyasa fiyatları.

Baküdan Selamlar.

BF Goodrich M/T KM2 (33) 285/75/16

DSC_2691.jpg

03112010067.jpg

DSC_2660.jpg

Mert kardeş yok mu bir hareket 4x4 için? Gerçi yazık olur o canavara satarsan ama, sana da 4 çekiş yakışır... (Bu arada kadro işi noldu?)

Selim henüz bi hareket yok, beklemedeyiz iki konuda da.
yeni projeler var tasarı aşamasında olan ama L200 olmayacak bu sefer, ileriki aylarda düşünücez.
Şu aralar biraz kendi işlerimle uğraşıyorum marta kadar arabayla ilgilenemiycem sanırım.
Sen napıyosun neler yaptın arabaya.

Motorla uğraştık biraz, içerden zinciri, gergi pedalını falan değiştirdik, bayramdan sonra 7-10 cm yükseltme yapılacak takozla ölçüler alındı, sonra da lastikler geliyor, bf goodrich, bakalım nolcak, şu bayram bir geçsin de, bu kış böyle geçer de yaza tamamlamış oluruz bir aksilik olmazsa... Neden L200 den vazgeçiyorsun yaw, iyiydi sanki, var mı düşündüğün birşeyler, sanki toyota L.C alasın varmış gibi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR