red34' Alıntı:Mert döktürmüşsün yine... kapalı alan istasyonda cok ne zaman istersen sana yardımcı olurum kardeşim..sevgiler kolay gelsin....
Hadi gelin Balıkesire size mangalı ben yakayımProntoBasso' Alıntı:Şehir içi çok kullanmıyorum zaten L200 üde sadece zevk için, işe falan gitmiyorum, zaten kapota hariç motor yürüyen aktarma organları herşey range rover classicten alınıcak koltuklarda değişecek konforlularıyla, standardından daha konforlu bişey olucak. Bakıcaz daha plan aşamasında dediğim gibi.
Gezme işine varım, mangal var bende kaçalım bi ara
L200 cüler genelde setting 5 de kullanıyorlar.5 e almayı denedinizmi?gozukara' Alıntı:Mert bey Navarama tavsiyenizle drakebox2 aldım ve 7. seviyede kullanıyorum düşük devirlerde güç belirgin bir şekilde arttı fakat araç 2500 - 3000 devirden sonra kesiliyor sizdede aynı sorun varmı acaba ve bu sorunun çözümünü biliyormusunuz
lokosit' Alıntı:Hadi gelin Balıkesire size mangalı ben yakayım
Hayırlı olsun boxınız ama 7. seviye çok yüksek.gozukara' Alıntı:Mert bey Navarama tavsiyenizle drakebox2 aldım ve 7. seviyede kullanıyorum düşük devirlerde güç belirgin bir şekilde arttı fakat araç 2500 - 3000 devirden sonra kesiliyor sizdede aynı sorun varmı acaba ve bu sorunun çözümünü biliyormusunuz
Eyvallah mete abi sağolasınlokosit' Alıntı:Hadi gelin Balıkesire size mangalı ben yakayım
Mert bu snorkel gelince kime taktıracağım bilmiyorum.
Aslında çok komplex bir iş değil ama becerikli usta bulmak zor. Umarım eleman şablonda gönderir, yoksa işim zor.
Şimdilik Bandırmadayım, bayramdan sonra Merkezde olacağım. Mert'i de getirmeyi unutmayın Size bir tokat mangalı yakayımselimsani' Alıntı:Hocam bu hafta Çanakkale/Bigaya geleceğim, Balıkesir'in ne taraflarındaysan mangala gelirim her türlü ;D
5 yazacaktım shift e basmısım) düzelttim.gozukara' Alıntı:Mete bey ilk önce 5. seviyede kullandım daha sonra arkadaşımında gazıyla 7. seviyeye getirdim ve hiç bir sorun olmadı şimdilik .kullanma kılavuzuda bu şekilde tavsiye ediyor fakat % e olayını anlayamadım
ProntoBasso' Alıntı:Hayırlı olsun boxınız ama 7. seviye çok yüksek.
Standard olarak 5 de gelir cihaz ben 4 de kullanıyorum.
Eyvallah mete abi sağolasın
Abi istanbulda vardır illaki takıcak yer bulunur ama balıkesirde nerden bulursun bilemiyorum, bi başlık açıp sor istersen illaki yakınlarda biyer tavsiye edeceklerdir.
Bağlantı olayı çok önemli.
red34' Alıntı:Mert bayramda gürcü sınırındayız (maçahel) oradanda istasyonları dolaşacağım 27 kasımdan sonra istanbuldayım haberin olsun görüşmek üzere....
gozukara' Alıntı:Arkadaşlar 5 tede 7 de de motor devirlendiğinde kesilme oluyor 7 yede bu yüzden geçtim zaten sizce ne yapmalıyım