L200 Bigfoot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 498
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,273
Ynt: L200 Bigfoot

Yakışırr... Ben de bakmıştım defender zamanında, konfor yok gerçi araçlarda, şehir içi zorlarmış gibime geldi... L200 ü vermeden bir yerlere gezmeye kaçalım ufaktan yaw, mangalı ben alırım ;D

Etiketler

Mert döktürmüşsün yine... ;) kapalı alan istasyonda cok ne zaman istersen sana yardımcı olurum kardeşim..sevgiler kolay gelsin....

Şehir içi çok kullanmıyorum zaten L200 üde sadece zevk için, işe falan gitmiyorum, zaten kapota hariç motor yürüyen aktarma organları herşey range rover classicten alınıcak koltuklarda değişecek konforlularıyla, standardından daha konforlu bişey olucak. Bakıcaz daha plan aşamasında dediğim gibi.
Gezme işine varım, mangal var bende kaçalım bi ara ;)

red34' Alıntı:
Mert döktürmüşsün yine... ;) kapalı alan istasyonda cok ne zaman istersen sana yardımcı olurum kardeşim..sevgiler kolay gelsin....

Bülent abi çok sağol, kış geldi yoğunluk başladı yine, pek ilgilenemiyorum bu ara arabayla. sağolasın teklifin için, gelecek hafta içi bi ara bi çayını içmeye gelirim ama müsait olursan.

Mert bey Navarama tavsiyenizle drakebox2 aldım ve 7. seviyede kullanıyorum düşük devirlerde güç belirgin bir şekilde arttı fakat araç 2500 - 3000 devirden sonra kesiliyor sizdede aynı sorun varmı acaba ve bu sorunun çözümünü biliyormusunuz

ProntoBasso' Alıntı:
Şehir içi çok kullanmıyorum zaten L200 üde sadece zevk için, işe falan gitmiyorum, zaten kapota hariç motor yürüyen aktarma organları herşey range rover classicten alınıcak koltuklarda değişecek konforlularıyla, standardından daha konforlu bişey olucak. Bakıcaz daha plan aşamasında dediğim gibi.
Gezme işine varım, mangal var bende kaçalım bi ara ;)
Hadi gelin Balıkesire size mangalı ben yakayım ;)
Mert bu snorkel gelince kime taktıracağım bilmiyorum.
Aslında çok komplex bir iş değil ama becerikli usta bulmak zor. Umarım eleman şablonda gönderir, yoksa işim zor.

gozukara' Alıntı:
Mert bey Navarama tavsiyenizle drakebox2 aldım ve 7. seviyede kullanıyorum düşük devirlerde güç belirgin bir şekilde arttı fakat araç 2500 - 3000 devirden sonra kesiliyor sizdede aynı sorun varmı acaba ve bu sorunun çözümünü biliyormusunuz
L200 cüler genelde setting 5 de kullanıyorlar.5 e almayı denedinizmi?

gozukara' Alıntı:
Hayırlı olsun boxınız ama 7. seviye çok yüksek.
Standard olarak 5 de gelir cihaz ben 4 de kullanıyorum.

lokosit' Alıntı:
Hadi gelin Balıkesire size mangalı ben yakayım ;)
Mert bu snorkel gelince kime taktıracağım bilmiyorum.
Aslında çok komplex bir iş değil ama becerikli usta bulmak zor. Umarım eleman şablonda gönderir, yoksa işim zor.
Eyvallah mete abi sağolasın :smiley:
Abi istanbulda vardır illaki takıcak yer bulunur ama balıkesirde nerden bulursun bilemiyorum, bi başlık açıp sor istersen illaki yakınlarda biyer tavsiye edeceklerdir.
Bağlantı olayı çok önemli.

Mete bey ilk önce 5. seviyede kullandım daha sonra arkadaşımında gazıyla 7. seviyeye getirdim ve hiç bir sorun olmadı şimdilik .kullanma kılavuzuda bu şekilde tavsiye ediyor fakat % e olayını anlayamadım

selimsani' Alıntı:
Hocam bu hafta Çanakkale/Bigaya geleceğim, Balıkesir'in ne taraflarındaysan mangala gelirim her türlü ;D
Şimdilik Bandırmadayım, bayramdan sonra Merkezde olacağım. Mert'i de getirmeyi unutmayın :smiley: Size bir tokat mangalı yakayım:smiley:

gozukara' Alıntı:
Mete bey ilk önce 5. seviyede kullandım daha sonra arkadaşımında gazıyla 7. seviyeye getirdim ve hiç bir sorun olmadı şimdilik .kullanma kılavuzuda bu şekilde tavsiye ediyor fakat % e olayını anlayamadım
5 yazacaktım shift e basmısım:smiley:) düzelttim.

Mert bayramda gürcü sınırındayız (maçahel) oradanda istasyonları dolaşacağım 27 kasımdan sonra istanbuldayım haberin olsun görüşmek üzere....

ProntoBasso' Alıntı:
Hayırlı olsun boxınız ama 7. seviye çok yüksek.
Standard olarak 5 de gelir cihaz ben 4 de kullanıyorum.
Eyvallah mete abi sağolasın :smiley:
Abi istanbulda vardır illaki takıcak yer bulunur ama balıkesirde nerden bulursun bilemiyorum, bi başlık açıp sor istersen illaki yakınlarda biyer tavsiye edeceklerdir.
Bağlantı olayı çok önemli.

Bandırmada kaportayı elletmem, Balıkesirde eli işe yatkın birilerini arayacağız artık.

Bende Yaris d4d de drakebox 1 kullanıyorum, bunda 3 kademe ayar var ve ben ortada kullanıyorum. Güçsüzlük diye bir sorun kalmadı, Rampalarda dur kalk yaparken zor kalkan araç drakebox tan sonra manyaklaştı. Selçuk'un L200 de Drakebox 1 takılı ve o araçta ortadaki ayarda duruyor ve araç benim Ralliartlı L200 e nal toplatıyor.
L200cüler Drakebox2 yi 5 in üzerine ayarlayınca hepsinde siyah duman sorunu oldu sanırım.

red34' Alıntı:
Mert bayramda gürcü sınırındayız (maçahel) oradanda istasyonları dolaşacağım 27 kasımdan sonra istanbuldayım haberin olsun görüşmek üzere....

Tamamdır abi, geldiğinde görüşürüz o zaman, sağolasın.

gozukara' Alıntı:
Arkadaşlar 5 tede 7 de de motor devirlendiğinde kesilme oluyor 7 yede bu yüzden geçtim zaten sizce ne yapmalıyım

Gaza ne şekilde basıyorsunuz, bana da bazen gaza abartılı basarsam hafif bi kesilme hissettiriyor ama çok rahatsız edici değil.
4. settingde devir saatini kırmızıya dayıyorum rahatlıkla, ivmelenerek gaza basmak lazım benzinli arabalardaki gibi bir anda kök gaz kaldırmıyo.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri