L200 Bigfoot

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ProntoBasso Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 498
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 157,203
Ynt: L200 Bigfoot

gozukara' Alıntı:
Arkadaşlar 5 tede 7 de de motor devirlendiğinde kesilme oluyor 7 yede bu yüzden geçtim zaten sizce ne yapmalıyım
Mert in aldığı arkadaştada(otm. vites) bu sorun olmuştu sanırım, ama Mert bu sorunu yaşamadı diye biliyorum.
Otm vitesli L200 ler bu sorunu yaşıyorlar sanırım.

Etiketler

Benim navarada otomatik alt devirlerde çok güzel oldu fakat mert beyin dedidiği gibi gazı kökleyince araç eskisinden daha yavaş ivmeleniyor

lokosit' Alıntı:
Mert in aldığı arkadaştada(otm. vites) bu sorun olmuştu sanırım, ama Mert bu sorunu yaşamadı diye biliyorum.
Otm vitesli L200 ler bu sorunu yaşıyorlar sanırım.

Evet otomatik viteste problem oluyormuş bildiğim kadarıyla.
İşte abi gazı köklememen lazım, ona alışacaksın,
Şöyle anlatayım,
Aracın bir hızlanma grafiği var sen gaza ne kadar sonuna kadar basarsan bas araç ancak o grafikteki hızla hızlanacaktır, zamanla ayağın aracın istediği kadar devir vermeye alışıyor, yani benzinlideki gibi bir anda gaza abanmıyorsun da arabanın hızlanmasıyla paralel bir şekilde gaza basıyorsun.
Bu şekilde o yüksek devirdeki yığılma problemini halledersin.

gozukara' Alıntı:
Benim navarada otomatik alt devirlerde çok güzel oldu fakat mert beyin dedidiği gibi gazı kökleyince araç eskisinden daha yavaş ivmeleniyor

Otomatik şanzımanın yüksek devirlere çıkması için gazı köklemek gerekiyo dolayısıyla bu söylediğim şekilde olmayacaktır. Siz setting'i 4 e almayı deneyin.
bakalım o şekilde sorun hallolacak mı.

Mert snorlkel geldi, eleman fiberden şablonda göndermiş, alınabilir, montajda sorun yaşamayacağım galiba.

mete hayırlı olsun.benimde 60 bin yaklasıyor.2-3 bin kaldı.

snorkeli nereden kac tl ye aldın?takılması nasıl tecrubeleri taktırınca anlatırsan sevinirim..

görüşürüz.

nitroces' Alıntı:
mete hayırlı olsun.benimde 60 bin yaklasıyor.2-3 bin kaldı.

snorkeli nereden kac tl ye aldın?takılması nasıl tecrubeleri taktırınca anlatırsan sevinirim..

görüşürüz.
Teşekkürler Yalın.
aşağıdaki adresten 160dolar+55 dolarda kargo ödedim. Malezyadan 1 ayda geldi.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270591741147&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_4239wt_1226
Takılırken başında durabilirsem kesin fotoğraflarım olmazsam ustaya söylerim artık arada fotograf çeksin.
Montaja başlamadan önce radyatöre giden bir su haznesi var ve bunun yerinin değişmesi lazım.
Elemanın sattığı sayfada fotoğraflar var. Gönderdiği şablonda fiberden yapılmış, sanki snorkeli ortadan bölmüşler gibi. Montaj basit olacak yani.

snorkelin şablonu resimdeki gibi

[attachment=1]

snorkel ?ablon.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR