ProntoBasso
L200 Bigfoot 185 Hp
Ynt: L200 Bigfoot
Nitroces zaten cevap vermiş Selçuk hocam, evet bu şekilde gayet yeterli olucaktır yaklaşık 5-6 cmlik bi yükseltme elde edeceksindir. ama seninde dediğin gibi lastikleri tak bi bak bakalım gerek kalacakmı yükseltmeye. jantların offsetsizse gerek kalmayabilir.
CAPTAIN_34' Alıntı:Teşekkürler mert hocam.Sana bişeydaha danışmak istiyorum.Ben bugün lift-kit in koyulacağı yeri inceledim ve şöyle bişey düşündüm.Sizin yaptığınız gibi değilde 2cm kalınlığında bemiri lazerde işletip jant spacer i gibi monte etsek aynı sonucu almazmıyız.Sizin yaptırdığınız biraz teferruatlı gerçi 4-5 cm yükseltmeden yukarısı için sizin yaptığınızdan başka alternetif yok ama ben çok fazla yükseltmek istemiyorum ya öyüzden böylebişey düşündüm.Neyse şimdi nedesem boş yeni lastikleri takınca belli olacak herşey.belki hiç yükseltmeme de gerek kalmayabilir....305/50/R20 bi fikri olan varmı...???
Nitroces zaten cevap vermiş Selçuk hocam, evet bu şekilde gayet yeterli olucaktır yaklaşık 5-6 cmlik bi yükseltme elde edeceksindir. ama seninde dediğin gibi lastikleri tak bi bak bakalım gerek kalacakmı yükseltmeye. jantların offsetsizse gerek kalmayabilir.