L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magnum06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,588
Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Tansu Bey araç sizin mi bilmiyorum ama tampon çok güzel sanırım orjinal arb marka olsa gerek el işçiliğine hiç benzemiyor birde araçdaki lastik ebadını merak ettim teşekkürler (burak).

Etiketler

Teşekkürler. Burak bey ön tampon orjinal ARB tamponudur. ARB nin hakkı kesinlikle ödenemez. Çok sağlam tampon yapmışlar. Vinç ise WARN XD 9000
Lastik ebatları ise 265/75R/16 dır.

G Class' Alıntı:
Teşekkürler. Burak bey ön tampon orjinal ARB tamponudur. ARB nin hakkı kesinlikle ödenemez. Çok sağlam tampon yapmışlar. Vinç ise WARN XD 9000
Lastik ebatları ise 265/75R/16 dır.

tansu bey daha oncede sıze ulaşmaya calışmıştım tampon ve snorkel ıcın bende bunlardan edınmek ıstıyorum fakat bulamadıgım ıcın olmadı

bunları bulmam konusunda bana yardımcı olursanız sevınırım

şimdiden cok tesekkurler

bu arada adanadan sızın fullbox sıparısı verdım 1 2 hafta ıcınde elımde olacak

,,,,,,

20110213236.jpg

Selim bey ARB ön tampon ve snorkel Taroto Tarkan beyden temin ettim. Warn vinçi ise Eurowinch den aldım.
Cep:0532 5962402

G Class' Alıntı:
Selim bey ARB ön tampon ve snorkel Taroto Tarkan beyden temin ettim. Warn vinçi ise Eurowinch den aldım.
Cep:0532 5962402

cok tesekkurederım tarotonun bunları getırdıgını bılmıyordum

en kısa zamanda ıletısım kuracagım

Selim Bey full box bende düşünüyorum Ankarada bir kaç yerden fiyat almıştım ama epey zaman geçti ama gene o fiyatlara verdiklerini duymuştum 1500 tl fiyat vermişlerdi siz acaba Adanadan daha hesaplımı getirtiyorsunuz bu malzemeyi? Burak.

magnum06' Alıntı:
Selim Bey full box bende düşünüyorum Ankarada bir kaç yerden fiyat almıştım ama epey zaman geçti ama gene o fiyatlara verdiklerini duymuştum 1500 tl fiyat vermişlerdi siz acaba Adanadan daha hesaplımı getirtiyorsunuz bu malzemeyi? Burak.

evet fıyatı halen 1500 tl ve turkıyede bır tek bunlar yapıyor benım anladıgım kadarıyla kımse sorsam evet bızde var 10 gun ıcınde gelır dıyorlar daha sonra ogrenıyorumkı adanadan sıparısedıyorlarmıs ve 2500 tl gıbı bır rakamdan bahsedıyorlar

Tansu bey merhaba sizinle Belemedik gezisinde karşılaşmıştık sanırım Mahmut ustanın aracı ile sizin aracı görünce bana ilham olmuştu ogün karar vermiştim bende alacağım diye sonunda Adana dan istediğim gibi bir araç buldum lastikleriniz çok güzel duruyor markasını tam okuyamadım ama goodyera benziyor Mahmut ustamda goodyearı övmüştü kendisi çok memnun bende aynı lastikleri almayı düşünüyorum nereden temin ettiğinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden selamlar.

Bu arada yazmayı unuttum ben vinci arka tamponun arkasına yerleştirdim fotolarını en kısa zamanda yüklerim sadece alt muhafaza yapımı kaldı onuda boş bir vaktimde yaptıracağım.

Arkadaşlar yazıları başından beri okudum 2001 model olan hunter303 arkadaşın aracını ben aldım ve bu aracın ön tampon içine o vinci koymanın imkanı yok belirteyim dedim vinç olur dediğiniz yerde Radyatör,Klima Radyatörü, Birde küçük direksiyon yağını soğutan zannedersem radyatör var yani 3 adet radyatör zaten iç içe orada birsürü tadilat yapmanız lazım aracın orjinalini bozup bu araca aylarca hesap yapam bir sürü mühendisi hiçe atamazsınız ben aracımın vinç takılma şeklinden memnunum yaklaşma açısı falan pek te etkilemiyor çok ta yaklaşsam bana bir şey olmaz en azından :smiley: :D

hagurel' Alıntı:
Arkadaşlar yazıları başından beri okudum 2001 model olan hunter303 arkadaşın aracını ben aldım ve bu aracın ön tampon içine o vinci koymanın imkanı yok belirteyim dedim vinç olur dediğiniz yerde Radyatör,Klima Radyatörü, Birde küçük direksiyon yağını soğutan zannedersem radyatör var yani 3 adet radyatör zaten iç içe orada birsürü tadilat yapmanız lazım aracın orjinalini bozup bu araca aylarca hesap yapam bir sürü mühendisi hiçe atamazsınız ben aracımın vinç takılma şeklinden memnunum yaklaşma açısı falan pek te etkilemiyor çok ta yaklaşsam bana bir şey olmaz en azından :smiley: :D

Vinç aracınızın tampon içine komple yerleşiyor isterseniz taktırabiliriz.

Saygılar ..

Tuğrul bey lastikler mtr Goodyear olup 265 75R 16 dır.
Adana Goodyear (Kaya Ticaret) Bayisinden almıstık. Mahmut Amca nın lastikleri aynı ebat olup Duratec modelidir. Benim üzerindeki lastiklere göre daha sessiz ve karda az da olsa bir avantajı var . Saygılar

Tansu bey çok teşekkür ederim galiba bende Mahmut ustanın lastiklerinden alacağım

Vinç resimlerini ekliyorum sadece alt muhafazası takılmadı onuda hafta içi yaptıracağım

P1010278.jpg

P1010281.jpg

P1010282.jpg

P1010283.jpg

Çalışma güzel fakat vinç çok aşağıda olmuş.

Bu durum arazi kabiliyetini ciddi anlamda etkileyecektir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR