L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magnum06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,400

Etiketler
Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

Vinç tablası tasarımınız gerçekten güzel olmuş yanlız plaka görünmüyor herhalde dikdörtgen plaka takacaksınız bu seferde plaka yeri boş kalacak diye düşünüyorum acaba soldaki siyah vinç kutusu ortaya kayarmı?

Vinç kutusu kaputun içinden arka bagaja kadar her yere taşınabilir fakat fotoğraflardaki vinç için yapılan ayak ve barlar ciddi anlamda ağırlık yapacaktır.

Selam, ben kendi aracaıma (2001) vinç taktırmıştım. Çok aman aman birşey değil ama belki fikir verir düşüncesi ile resmini ekliyorum...

DSCN3151.jpg

Selam,
Ben kendi aracıma (2001) vin taktırmıştım. Çok özellikli birşey değil ama, fikir verebilir diye düşünüyorum..

DSCN3151.jpg

hunter303' Alıntı:
Selam, ben kendi aracaıma (2001) vinç taktırmıştım. Çok aman aman birşey değil ama belki fikir verir düşüncesi ile resmini ekliyorum...

üstadım merhaba arcınız cok guzel bendede aynısı var 2004 model aracınızı sanırım yanlış hatırlamıyorsam sahınden com da gormustum aracınızı sattıgınızı varsayarak bır sey sormak ıstıyorum on tamponuyla bırlıkde vınc ı bana satarmısınız satmayı dusunurmusunuz benım tamponuda sızın araca monteederız ;D ;D ;D

selamlar, evet araç şu an için ilanda duruyor, kısmet olursa 0 kmsini alacağım. Üzülerek söylüyorum ayrıca satmak gibi bir niyetim yok. Çünkü öyle bir montaj yaptık ki, arabanın şasi sinide size vermem lazım :smiley:.. Ancak uygun bir Winç alırsanız size söz vereyim istediğiniz gibi birşey yaptırma konusunda yardımcı olurum. Aslında aracıda çok satmak istemiyorum, dikkat etmiş iseniz barın kenarında "nehir" yazıyor. Geleceğin doğa dostu 4 yaşındaki kızımın ismi..

hatta ısık dagı gezısınde sızlerıde gormek ısterız 6 şubat pazar gunu

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68187.0 bu topıcden ınceyelebılırsınız

Bir aksilik çıkmazsa, seve seve katılırım.Çok sağolun. dediğim gibi Winç için bana ulaşırsanız elimden geleni yapacağım..

hunter303' Alıntı:
selamlar, evet araç şu an için ilanda duruyor, kısmet olursa 0 kmsini alacağım. Üzülerek söylüyorum ayrıca satmak gibi bir niyetim yok. Çünkü öyle bir montaj yaptık ki, arabanın şasi sinide size vermem lazım :smiley:.. Ancak uygun bir Winç alırsanız size söz vereyim istediğiniz gibi birşey yaptırma konusunda yardımcı olurum. Aslında aracıda çok satmak istemiyorum, dikkat etmiş iseniz barın kenarında "nehir" yazıyor. Geleceğin doğa dostu 4 yaşındaki kızımın ismi..

kızınızıda allah bagıslasın allah aılecek saglıklı sıhatlı ömürler versın.

ınanın cok uzuldum vınc ısıne cok ısterdım sızden vıncı almayı

baya bı araştırdım bu vınc ısını ama bır sonuc elde edemedık ya 2 bın 3 bın gıbı ucuk rakam cıkartıyorlar yada akıl almadık seyler soyluyorlar neyse hayırlısı dıyelım artık ben buna uygun bır vınc buldugumda yardımınızını ısterım artık sımdıden cok tesekkurler

Vinç tasarımı gerçekten güzel ve şık olmuş ama yaklaşma açısını da bir o kadar etkiler diye düşünüyorum bence en mantıklısı aracın tamponunun içine gömdürmek bir kaç arkadaş tampon içi gömme vinç yaptırdılar ve gerçekten güzel olmuşlardı hatta özelden resimlerini istemiştim tek yapılacak iş vincin arkasına kalın saç levha ve bunun şaseye montajı.

mserdemir' Alıntı:
kızınızıda allah bagıslasın allah aılecek saglıklı sıhatlı ömürler versın.

ınanın cok uzuldum vınc ısıne cok ısterdım sızden vıncı almayı

baya bı araştırdım bu vınc ısını ama bır sonuc elde edemedık ya 2 bın 3 bın gıbı ucuk rakam cıkartıyorlar yada akıl almadık seyler soyluyorlar neyse hayırlısı dıyelım artık ben buna uygun bır vınc buldugumda yardımınızını ısterım artık sımdıden cok tesekkurler

4.5 Tonluk vinçi tampon içine 1250 TL ye yerleştiriyorlar .. (Hemde en profosyonel şekilde.

Sevgili Dostlarım, evet imkan ve yer olsa en mantıklısı tampon içine yaptırmak, ama maalesef bu modeller(2001) için çok zor hatta imkansız. Yaklaşma açısında ise evet ister istemez olumsuz etkileri olmuyor değil. Ancak çamura saplı kalmaktansa birazcık sürtmek daha mantıklı geliyor bana.. :smiley: :smiley:

Fantastic Light' Alıntı:

4.5 Tonluk vinçi tampon içine 1250 TL ye yerleştiriyorlar .. (Hemde en profosyonel şekilde.

Turgay Bey siz kendi aracınıza bu uygulamayı yaptırmıştınız ayrıntılı bir kaç foto varsa ekleyin buraya görmeyen arkadaşlar en azından fikir sahibi olur,bu arada acaba siz vinci taktırırken intercoler ın yeri değiştimi yeni kasalara montaj yaparlarken yeri değişiyormuş ??? Burak

hunter303' Alıntı:
Sevgili Dostlarım, evet imkan ve yer olsa en mantıklısı tampon içine yaptırmak, ama maalesef bu modeller(2001) için çok zor hatta imkansız. Yaklaşma açısında ise evet ister istemez olumsuz etkileri olmuyor değil. Ancak çamura saplı kalmaktansa birazcık sürtmek daha mantıklı geliyor bana.. :smiley: :smiley:

Selam,

http://img405.imageshack.us/i/fotoraflll.jpg/

http://www.gezenbilir.com/index.php?action=dlattach;topic=63658.0;attach=245655;image

Resimlerde görünen iki araçtada eski kasada vinçler tampon içine gizli. (İki aracıda İLFER OTO İlyas Usta hazırladı.)

Ve görüldüğü üzere İMKANSIZ değil.

Konu hakkında fazla bilgi sahibi olmadan insanları yanlış bilgilendirmeyelim lütfen ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR