anadolu60
Ana Kamp
Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...
sonunda kendimğiz imal ettik
sonunda kendimğiz imal ettik
mserdemir' Alıntı:resmını eklersenız cok sevırım ben ılgılınıyorum o tamponla özelden yazarsanızda olur maıl adresımı verebılırım
hunter303' Alıntı:Selam, ben kendi aracaıma (2001) vinç taktırmıştım. Çok aman aman birşey değil ama belki fikir verir düşüncesi ile resmini ekliyorum...
hunter303' Alıntı:selamlar, evet araç şu an için ilanda duruyor, kısmet olursa 0 kmsini alacağım. Üzülerek söylüyorum ayrıca satmak gibi bir niyetim yok. Çünkü öyle bir montaj yaptık ki, arabanın şasi sinide size vermem lazım .. Ancak uygun bir Winç alırsanız size söz vereyim istediğiniz gibi birşey yaptırma konusunda yardımcı olurum. Aslında aracıda çok satmak istemiyorum, dikkat etmiş iseniz barın kenarında "nehir" yazıyor. Geleceğin doğa dostu 4 yaşındaki kızımın ismi..
mserdemir' Alıntı:kızınızıda allah bagıslasın allah aılecek saglıklı sıhatlı ömürler versın.
ınanın cok uzuldum vınc ısıne cok ısterdım sızden vıncı almayı
baya bı araştırdım bu vınc ısını ama bır sonuc elde edemedık ya 2 bın 3 bın gıbı ucuk rakam cıkartıyorlar yada akıl almadık seyler soyluyorlar neyse hayırlısı dıyelım artık ben buna uygun bır vınc buldugumda yardımınızını ısterım artık sımdıden cok tesekkurler
Fantastic Light' Alıntı:
4.5 Tonluk vinçi tampon içine 1250 TL ye yerleştiriyorlar .. (Hemde en profosyonel şekilde.
hunter303' Alıntı:Sevgili Dostlarım, evet imkan ve yer olsa en mantıklısı tampon içine yaptırmak, ama maalesef bu modeller(2001) için çok zor hatta imkansız. Yaklaşma açısında ise evet ister istemez olumsuz etkileri olmuyor değil. Ancak çamura saplı kalmaktansa birazcık sürtmek daha mantıklı geliyor bana..