L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan magnum06 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,584
Ynt: L 200 Magnum için VİNÇ yardımı...

şasenin üstüne alma şansınız yokmu daha sorunsuz olurdu aracın kasası üzerindeki plaka yerindende halatı çıkartırsınız stepne ile tampon arasına yani

Etiketler

Hakan bey şasenin üstünü denedik bu seferde stepneyi indiren kolun önünü kapattı vincin alt kısım stepneden 3 cm aşağıda nerdeyse aynı düzeyde sayılır alt kısmına muhafaza takıldımı darbelerdende etkilenmez zaten bende ağır offroad yapmıyorum beni fazlaca etkileyeceğini sanmam ama ağır araziye gireceklerede tavsiye etmem ;D

Çalışma güzel ama dediğiniz gibi yere yakın olmuş biz bu işi öndeki vinçle çözüyoruz eğer aracı geri geri çekmek icap ediyorsa vimç halatını aracın altından geçirip basıyoruz kumandasına :smiley:

altında geriye doğru hiç denemedim alt tarafta biyerlere zarar vermiyormu

Arazide öyle yerlerde kalıyorsunuzki bırakın alttan halat geçirmeyi vince bile erişmeniz mümkün olmuyor.

ha ha ha desenize bu vinci aracın üzerine takmak daha kullanışlı hem dönerli olursa yandan bile çekersiniz

hagurel' Alıntı:
ha ha ha desenize bu vinci aracın üzerine takmak daha kullanışlı hem dönerli olursa yandan bile çekersiniz
Aslında fena fikir değil ;D

Turgay bey bunu beraber deneyelim bakarsınız iyi olur Patlat gider :smiley:

Çocuklar duymasın dizisinde seyyar tayyar diye bir amca var onun meşhur sözü kim ne desen onu ben icat ettim patladı gitti diyor da :smiley: her ortamda biri bunu söylüyor bizim buralarda

Tabi bende konuya fransız kalınca bu durum oluştu. :smiley:

Konuya dönecek olursak;

Aracın zaten kötü olan açılarını ne kadar verimli kullanırsak bizim için o kadar iyi olur mesela ben aracımın arkasını kesmeyi düşünüyorum ama şu an için kıyamıyorum. (İlerde %90 keserim.)

Nasipse 15-20 gün içinde bende arkaya vinç takıcam resimlerini koyarım buraya ..

yahu aracı neden kesiyosunuz kısa araç istiyosanız kısa pajeroya binin madem bu araç hard offroad aracı değilki ziyan etmeyin bide aracı

hagurel' Alıntı:
yahu aracı neden kesiyosunuz kısa araç istiyosanız kısa pajeroya binin madem bu araç hard offroad aracı değilki ziyan etmeyin bide aracı
AAh deli Turgay, kafaya kesmeyi koyduysan 3 vakte kalmaz yaparsın

Herkese merhaba. Konuyu baştan itibaren takip ediyorum. Benim de 2006 L200 Magnum aracım var. Hatta aynısından burada bir kaç tane gördüm. Vinç Konusuna ben de meraklıyım ama vinç takmak için aracın orjinalini bozmamak gerektiğini düşünüyorum. 2006 modeller de zaten tampon içerisine montaj yapılabiliyormuş. Bu şekilde yaptıran arkadaşlar versa, onlardan montaj yerini de gösteren fotoğraflar istiyorum. Çünkü burada bahsedilen montajlar yanılmıyorsam Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde yapılıyor. Ben bunu Rize'de yaptırabilmem için montaj yerlerini ve şeklini ustaya göstermem gerekir. Yardımlarınızı bekliyorum.

DSC02874.jpg

DSC02877.jpg

Daha güzel resimlerim de var ama şimdilik bunları bulabildim.

DSC02873.jpg

DSC02883.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR