Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,982
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bülent ve Levent Hocam barış çubuğunu tüttürüyorlar...

DSC00034.jpg

Etiketler

Harika bir poyrazlar kampı yaşanmış,katılımcı arkadaşların hepsini kutluyorum.
Tanju kardeşim yeni karavanın hayırlı olsun,Ağilenle birlikte mutlu kamplar dilerim.

Vay beeeee..... :eek: :eek: :eek:

Hayret. Ben bu topiği atlamışım. Yeni farkettim :p Neler kaçırmışım neler. Ben de Levent'in topikte Poyrazlar fotoğrafını görünce ne ara buluştular da gittiler dedim. En son Levent'le telefonla görüşmemizde Kuzuluk programı vardı. Meğerse kumpanya buradaymış.

Güzel bir kamp olmuş. Özellikle fotoroman tadındaki fotoğraflara bayıldım.

Mehmet abi temennin için teşekkürler.Bu sucuğun günlüğü fotoromanı enfes olmuş.Ama ben düşmem bu oyunlara bende de müthiş bir silah var (böğrek)Levent kardeşim her zaman yerin masamda hazır.(benim cam ve ısıtıcı işini unutma ama sakınnn.)

aslanahmet' Alıntı:
Vay beeeee..... :eek: :eek: :eek:

Hayret. Ben bu topiği atlamışım. Yeni farkettim :p Neler kaçırmışım neler. Ben de Levent'in topikte Poyrazlar fotoğrafını görünce ne ara buluştular da gittiler dedim. En son Levent'le telefonla görüşmemizde Kuzuluk programı vardı. Meğerse kumpanya buradaymış.

Güzel bir kamp olmuş. Özellikle fotoroman tadındaki fotoğraflara bayıldım.
Bu güzel hava kaçmazdı Hakan. Neyse geçmiş oldun. :-[

Şirin ailesi bu cumartesi akşama doğru kutsal mekana gelecekler,gece biraz zor ama sabah kahvaltısına oradayım.

Sana börek bana da sucuk gözüküyor,özel koleksiyonumdan 2011 aralık yapımı karasu manda sucuğu, 2012 de ki bu açılış için bence yerinde olur.

Sayın Gezgör teşekkürler sizinde 2012 yılınızı kutlarım.

hepinizi kutitluyorum çok güzel bir piknik sucuk yumurta ve muhteşem bir kamp ateşi ilerde bereber olmak umuduyla yeni yılınızı kutluyorum bende balıklları aldım geliyordum ama geç kaldım

IMGP4580.JPG

Şu an Zonguldak'tayım. Yarın dönüşe geçiyorum. Poyrazlar'a uğramadan geçmek olmaz tabii. ;)

Duruma göre gece oradayım. Katılıma ve hava şartlarına göre kalıp kalmamaya karar verebilirim. :smiley:

58ayhan' Alıntı:
hepinizi kutitluyorum çok güzel bir piknik sucuk yumurta ve muhteşem bir kamp ateşi ilerde bereber olmak umuduyla yeni yılınızı kutluyorum bende balıklları aldım geliyordum ama geç kaldım
Balıklar da güzelmiş.

http://www.accuweather.com/en-us/tr/istanbul/istanbul/quick-look.aspx
Hava yagmurlu veriyor. Ben yine de gunesli olacagini dusunuyorum. Umut dunyasi iste. :D

Bu aralar sakinlik esas bende. Bir yere kıpırdamıyorum. Herkese sağlıklı yıllar, iyi kamplar dilerm.

Poyrazlar gölünü de kapsayan yılbaşı gezimizin notlarına aşağıdaki bağıntıdan ulaşabilirsiniz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg1051726#msg1051726

Poyrazların eteklerindeki tarlalara bulut ekmişler bu sabah onlar çıkmaya başladı.

[attachment=2]

DSCF1499.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR