Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,979
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bu akşam Poyrazlarda diş hekimi arkadaşım Osman Çubukçu ile gece kar kampı yapacağız.Mekanımız burası Saat sekiz gibi Bülent Hocamda bize katılacak.Bol karlı bir gece diliyorum....

xxx.JPG

Etiketler

mustafayetim' Alıntı:
Bu akşam Poyrazlarda diş hekimi arkadaşım Osman Çubukçu ile gece kar kampı yapacağız.Mekanımız burası Saat sekiz gibi Bülent Hocamda bize katılacak.Bol karlı bir gece diliyorum....
Güzel ve keyifli bir kamp diliyorum. Güzel bir ateş yakmayı da ihmal etmeyin. :smiley:

mustafayetim' Alıntı:

harika bir akşam olacağı kesin, keyifli sohbetler :smiley:

Arkadaşlar dün akşam nektar,konsantre,saf ... bir kamp oldu, herşeyden vardı ama tadımlık olarak,sabahleyin kalktığımda hava sıcaklığı -7 dereceydi bu yüzden çocuğum olursa ismini eberspacher koyacam annanesi biraz zor söyler ama yapacak birşey yok.

Ben gittiğimde Mustafa hocam çayı hazırlamış,hemen sıcak karavana çay a geçtik,ikinci çaylarda Mustafa hocamın arkadaşları geldi hemen ateşler yakıldı,semaver kuruludu herşey o kadar programlı idi ki sanki çok uzun zamandır hep aynı şeyleri yapıyormuşuz gibi oldu,bir bakmışız masa da ki sucuklar köfteler miğdemize doğru yolculuğa çıkmışlar, arkasından tatlı,onun da arkasından harika bir çay,ateş başı sohbet ve sıcak karavanlar,bu kadar dar zamanda bunların hepsi olağan akışıyla gelişti.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

Sabah manzaramız bugün için herkese yeter bence,çok güzel bir sabaha uyanmak ne kadar keyifli arkadaşlar,hala yaşıyoruz gözlerimize toprak dolmadan yaşayabildiğimiz kadar güzel an lar yaşayalım.

[attachment=4][attachment=5]

Poyrazlar  ocak 2012 kamp 001.jpg

Poyrazlar  ocak 2012 kamp 008.jpg

Poyrazlar  ocak 2012 kamp 014.jpg

Poyrazlar  ocak 2012 kamp 020.jpg

DSCF1510.jpg

Evet bu görüntü.Tasavvur ettiğim ...Çok güzel bir güne uyanıp bizide uyandırdınız...Teşekkürler.

Fırsatı iyi değerlendirdiniz arkadaşlar.
Çok güzel manzara olmuş. :smiley:
Buralar tamamen eridi. Bu kar haftasonuna filan kalmaz. :-[

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar dün akşam nektar,konsantre,saf ... bir kamp oldu, herşeyden vardı ama tadımlık olarak,sabahleyin kalktığımda hava sıcaklığı -7 dereceydi bu yüzden çocuğum olursa ismini eberspacher koyacam annanesi biraz zor söyler ama yapacak birşey yok.
Bülent, ben sana söylemiştim Truma al diye. :D :D

Adapazarı'na yağan kuvvetli kar ile birlikte aniden karar verdiğimiz bu kamp çok keyifli geçti.Uzun zamandır muhabbetini yaptığımız böyle karlı bir havada kamp yapma fikri arkadaşım Osman Çubukçu'nun hayaliydi.Akşam kampımıza gelen diğer arkadaşlarım İsmail- Sezer ve Engin'ede
teşekkür ederim.
Tabiki bu kamp gecemizi beraber geçirdiğimiz Bülent ve eşi Derya Hanıma'da teşekkür ederim.

ft3.JPG

Bülent bu fotografta senin sabah çektiğin kamp alanının karşı kıyısından yarım saat sonraki bir görüntü.

ft 1.JPG

Sabah -7 derece ile uyandığımız bu kış kampı benim çekme karavan ile ilk tecrübem idi.Gece gazlı truma sayesinde üşümedik.Aynı zamanda ses yaparmı endişelerim boş çıktı.Bu karlı ortamda yeni taktırdığım truma moveri'de denemiş oldum.Problemsiz bir şekilde karlı zeminde karavanı park ettim.

Güzel bir buuşma olmuş tebrikler.Isıtıcılar hakkını verdi demekki .Görüntülerse muhteşem tek kelimeyle.

Bülent bizde yeğenimizi Eber kızım veya Eber oğlum diye çağırırız, ne yapalım babası çağırırken dilimiz bu kadar döner ;D

böyle keyifli kamplarınızın devamını dilerim :smiley:
selamlar

Sizden beklenen üç çocuk için isim aramanıza gerek kalmadı anlaşılan...
Eboş,Weboş ve Trumoş...
Biraz gavuroş oldu ama...
Haydi bakalım, şu soğuk havaları değerlendirin artık.. :D

Bu kaçırdığım kaçıncı oldu bilmiyorum ama bir tanesini eninde sonunda yakalıyacağım... azimliyim.
Güzel bir buluşma olmuş, selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.