Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,982

Etiketler
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Bu özel fotoğrafı çekmek için, kimbilir kaç yüz km yol yaptı Bülent!.. :D
Takılma bir yana ama böyle anları yakalamak çok zor, çok emek gerekiyor; emeğin için sağolasın Bülent. :smiley:

Cavid Sezen

Masamda çalışırken birader, Bülent tarlalara bak dedi,kafamı 45 derece çevirdim manzarayı görünce hemen fotoğraf makinasını aldım,camı açtım ve çektim,nasıl yorulduğumu anlatamam.Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı.

Demedim mi size; ne denli emek harcamıştır diye... :D :D :D

Selamlar. :smiley:
Cavid Sezen

mayıstosböce' Alıntı:
Masamda çalışırken birader, Bülent tarlalara bak dedi,kafamı 45 derece çevirdim manzarayı görünce hemen fotoğraf makinasını aldım,camı açtım ve çektim,nasıl yorulduğumu anlatamam.Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı.
Bülent, ne demek "Dile kolay tam 45 derece açı ile çevirdim başımı". Bak, cam açma ve fotoğraf makinasının butonuna basma işlerini de yapmışsın. Bu kadar alçak gönüllülük yapıp, kendine haksızlık ediyorsun. ;D :D

Bülenttt...K.M.Poyrazlarda son durum nasıl ? istanbul -acıbadem böyle [attachment=1][attachment=2] Poyrazların kar altında güzel olacağını düşlüyorum.

acıbademde kar 004.jpg

acıbademde kar 003.jpg

enverdede' Alıntı:
Bülenttt...K.M.Poyrazlarda son durum nasıl ? istanbul -acıbadem böyle [attachment=1][attachment=2] Poyrazların kar altında güzel olacağını düşlüyorum.
uff ne çok yağmış oraya, Maltepe'de bir yaramazlık yok.

Haydi bu havada biraz içiniz ısınsın. ;)
29 Ekim 2007 tarihinde poyrazlarda yunus bisikletle gezerken... :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

IMG_5172a.jpg

IMG_5150.JPG

IMG_5210a.jpg

enverdede' Alıntı:

Az sabredin tezcanlı öncü birlikler mutlaka vardır kutsal mekanımızla ilgili son durumların bilgisini verecek ;).
Buralar nasıl mı,buralar harika harika,derya ya dedim(haftasonu tenis musabakası var bizim)haftasonu sorun çıkmazsa Poyrazlara kampa gidebilirim.

Mustafa bey,tahmin ettiğim gibi çok güzel.Hemen erimezse perşembe günü yolum düşecek oralara çıplak gözle görmek isterim.

Enver Abi inşallah bu kar hafta sonuna kadar kalır.Sabah sis vardı şu an güneş açtı poyrazlarda muhteşem bir manzara vardır.

haftasonuna kalmaz bu kar, bu yağış haftasonuna denk gelseydi ne güzel olurdu :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR