Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,060
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Gece Fotoğrafları
Bu muhteşem ateş için emeği geçenlere çok teşekkürler.
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

IMG_3508.jpg

IMG_3509.jpg

IMG_3512.jpg

IMG_3515.jpg

SAM_8820.jpg

Etiketler

Gündüz de kahvaltı hazırlığı vardı.
Bülent sucukları dilimliyor.
[attachment=1]
Sucuklu yumurta
[attachment=2]
[attachment=3]
Çocuklar da eğlendi.
[attachment=4]
Levent'in tentesi inceleniyor.
[attachment=5]

SAM_8840.jpg

SAM_8842.jpg

SAM_8844.jpg

SAM_8852.jpg

SAM_8855.jpg

[attachment=1]
Yapraklardan oluşan bir halımız vardı. :smiley:
[attachment=2]
Bir ara da bisikletle dolaştık.
[attachment=3]
[attachment=4]
Herkes sırayla kamp alanını terketti.
[attachment=5]
Hava kararana kadar Poyrazların keyfini sürdük. En son Bülent gittikten sonra hemen peşinden, biz de kamp alanını terkettik.

SAM_8880.jpg

SAM_8882.jpg

SAM_8894.jpg

SAM_8899.jpg

SAM_8905.jpg

Cumartesi akşam üzeri acaba gelen arkadaş varmı diye bakmaya uğradığım kamp yeride gördüm ki herkez yerini almış ateş alevlenmiş ve ateş başı sohbeti başlamış bile biraz sohbet ettikten sonra mecburen kahvaltıda görüşmek üzere ayrıldım.Sabah biraz geç kalmış olsamda büyük bir sabırla bizi bekleyenlere teşekkürler(bizimi yoksa böğreğimi beklediler biraz şüpheli tabii)
Havasıyla sohbetleriyle kısaca herşeğiyle mükemmel bir hafta sonu geçirdik Bülen iyiki gazı verdin ne diyeyim .Birdahaki kampta görüşmek dileğiyle sağlıkla kalın.

İşte uzaktan bakan da Levent le sohbet ediyoruz sanacak,yok akşam 7 tane çay içmişimde,sabahleyinde en az 5 tane içermişim verin bana peşin peşin sucuklarımı diye adam başımıza dikildi.Benle anlaşamayınca ben de yumurta var diye gitti yumurta getirdi Mustafa hocamın pişirdiği sucukların üstüne kırdı 3-5 tane,bide halis mulis İstanbul yumurtası bunlar diyede laf soktu,şartıda benim verdiğim yumurtaların değdiği bütün sucuklar benimdir dedi.

[attachment=1]

SAM_8840.jpg_thumb.jpg

Pazar günü hava kamp için çok uygundu.Yazın bile böyle güzel hava bulmak zor.Kamptan bir kaç karede benden.

DSC00051.jpg

Atilla Bey sucuklu yumurtalardan bizede bırakın çok kötü bakıyorsunuz.

DSC00028.jpg

mayıstosböce' Alıntı:
İşte uzaktan bakan da Levent le sohbet ediyoruz sanacak,yok akşam 7 tane çay içmişimde,sabahleyinde en az 5 tane içermişim verin bana peşin peşin sucuklarımı diye adam başımıza dikildi.Benle anlaşamayınca ben de yumurta var diye gitti yumurta getirdi Mustafa hocamın pişirdiği sucukların üstüne kırdı 3-5 tane,bide halis mulis İstanbul yumurtası bunlar diyede laf soktu,şartıda benim verdiğim yumurtaların değdiği bütün sucuklar benimdir dedi.

resim anlatıldığı gibi değil arkadaşlar, beni kandırdılar..............evet üzerine basarak söylüyorum beni kandırdılar.......... akşam bize çay yap kahvaltıda sucuklar benden diyen Bülent sabah sucukların başında yan çizmeye çalışıyor ama nafile, (baktı gitmiyorum ben testeremenim dediysede korkmadım arkadaşlar) burası dağ başı, yakanıza yapışmasam aç kalacağım, zaten bir dahaki kampa Tanju'nun yanındayım, sen çetin ceviz çıktın arkadaş, kek'de yoktu bu kampta, olmadı yani

alın ikinci olay , buda gezenbilir '' TÜV '' organizasyonu, tenteye geçer raporu veriyorlar, arabaya karavan ruhsatını daha kolay almıştım

[attachment=1]

aralarında gizli oylama yapıyorlar,

[attachment=2]

şimdi rapor sonucunu bana açıklıyor ,

SAM_8857.jpg_thumb.jpg

SAM_8880.jpg_thumb.jpg

SAM_8899.jpg_thumb.jpg

Ben böyle birşey görmedim,artık gerçekleri açıklama zamanı geldi,misafir filan dedim sustum ama buraya kadar
Temcit pilavı gibi aynı kareleri kullanıyoruz ama bu fotolar benim değil yoksa uydurdun derdi arkadaş.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

İBRE DÖNERMİ.jpg

ALMAN TÜV Ü NE GÖRE.jpg

AYIP ETMİŞ.jpg

ACEMÄ° MUSTAFA.jpg

Screenshot_1.jpg

Harika olmuş harika..........Mizansen çok güzel .Bülent hocam bu bakış Levent Bey'e mi ?

DSC00031.jpg

mustafayetim' Alıntı:
Harika olmuş harika..........Mizansen çok güzel .Bülent hocam bu bakış Levent Bey'e mi ?

bu bakış sucuğu nasıl kaptırdım bakışı ;D

fsirin' Alıntı:
Bendeki fotoğrafların tamamını mı göndersem ne? ;) ;D

iyi olur, malzemeye ihtiyacım var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR