Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 224,060
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Gün belli aslında farketmemişim

Buralpdi
bu haftasonu bizim aileyi (komple)kuzuluk kaplıcalarına götüreceğim, pazar belki uğrayabilirim

Evet pazar sabahı kahvaltı var saat herkes için uygunsa 8-10 arası(siz belirleyin),cumartesi akşamı gelen olursa haberim olsun,gelmeye çalışırım.

Etiketler

Ferhat teşekkürler iyi araştırma yapmışsın.

[attachment=1]

Arkadaşlar 3.kamp yerinde kahvaltı yapmayı öneriyorum girişteki o hengameden(gerçi kalabalık olmaz ) uzak ve manzarası çok daha güzel,ayrıca burasını en son kahvaltı yaptığımda çok dikkatli bir şekilde inceledim abartmadan söyleyeyim ideal olan tek sıra biçiminde 30-40 araç belki daha bile fazla alabilecek potansiyel var bunu sizlere göstermek istiyorum.Tek gerekli olan 2 tane takoz o kadar.

[attachment=2]

Tam ekran yakalama 30.11.2011 083618.jpg

DSCF1450.jpg

Bülent Hocam bence bu seçtiğiniz yer kamp için poyrazların en uygun yeri.Sessiz ve buradaki arazinin eğimi araçları park etmek için çok uygun.Yürümekten hoşlanan arkadaşlar gölün arka tarafından köye gezerek gidebilirler.

mayıstosböce' Alıntı:
Mustafa hocam üzerinize düşen tek şey hiç birşey getirmemek yalnızca gelmektir,geçen sefer yoldan geçen kazlar hariç herkes sizin getirdiklerinizin tadına baktı.

Yavuz bey bir rampa,iki bayan ve kalkış denemesi desem sanırım sorunuzun cevabı olacaktır.Mustafa hocam eşiniz Ebru hanım ı bu grubun dışında tutuyorum,avrupada çekme karavan la bir bayan,ne desek boş.
:smiley::smiley::smiley:sosyal hayata erkekler kadar çok aktif rol aldıklarında araç konusunda daha yetenekli olacaklar.Bu arada söz meclisten dışarıdır, cin gibi araç kullananları tenzih ederim.:smiley:

Bencede en uygun yer Mustafa hocam,son 4-5 kahvaltımı hep orada yaptım,dediğim gibi yanına iki takoz alan çok rahat kamp yapar,takoz dememin sebebi önünüzdeki yeşil alanı daha geniş kullanma isteğinden dolayı,yoksa biraz gezerek ve aşşağıya doğru inerek aracınıza düz yer bulabiliyorsunuz.

Ayrıca bu kamp yerine 3.kamp yeri yerine geçen günlerde hayatını kaybeden gezenbilir üyesi abimizin ismini verelim derim ''poyrazm''dikkat ederseniz buraya en uygun isimlerden biri sanki.

"Poyrazım kamp alanı" oldukça manidar ve güzel bir fikir, sizi kutluyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Poyrazların en güzel tarafı pazar sabahı orada uyanmak :smiley:
Gelecek olursam Ctsi akşamı gelirim. Ama daha 3 gün var :smiley:

Haşmet sağol.

Cumartesi gelebilecekler için,ortalığı biraz ısıtalım.

[attachment=1]

Screenshot_5.png

bizim kuzuluk planı iptal, cumartesi öğleden sonrada ben yola çıkarım :smiley:

Hareket başladı .Levent hocam gel gel danışacak çok şeyim var sana.

Bu sabah kamp alanını hem ziyaret ettim hemde çekme karavanı kamp alanına yerleştirdim.Kamp yerinde hymer motokaravan ile Atilla Bey ve üç arkadaşı konuşlanmış durumda.Herkesi bekliyoruz.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,627
Kaydolan Son Üyemiz
Küçük Ahmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR