Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,965
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

atiladi' Alıntı:
Ne hareketi Tanju, 2 gündür evden çıkamıyoruz, bahçede kar kalınlığı 70 cm, caddeye ulaşmak için yaklaşık 50 mt yol açmak gerekiyor, 1 çuval un aldık ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz, elektrik kesilmelerine karşı, 2x72 amp akü ve 1700wat inverter kombi kalorifer, tv ve iç aydınlatma için hazır bekletiliyor, burası istanbul avcılardı, şimdi avcılar yaylası oldu...

Şaka yapıyorsun Atilla :D Aslında bu yolları aşınca,bunu yaşamak mümkün ;D

014.jpg

020.jpg

013.jpg

28 ocak 2012 antalya 002.jpg

28 ocak 2012 antalya 003.jpg

Etiketler

Enverdede süper ,almış güneşi karşısına, keyifte :smiley:

Gelelim sadete Poyrazlar ne durumda Bülent Hocam hiç bilgi vermiyor, kar var mı, hafta sonuna kalır mı ? Sucuk stoğu mevcut mu? ::smiley:

Yollarda bir sıkıntı var mı, Poyrazlar ulaşılabilr durumda mı?

toffy' Alıntı:
Yollarda bir sıkıntı var mı, Poyrazlar ulaşılabilr durumda mı?

Arkadaşlar kuvvetli yağış anında o yolda değilseniz sorun uzamıyor ,müdahale ile yol açılıyor.Ancak şiddetli tipide kar küreme veya tuz aracının hemen peşinde olmak lazım,ara açılınca hemen dolduruyor .

Arkadaşlar biz yine cumartesi yola çıkacakmışız gibi düşünelim. Perşembe-Cuma hava iyileşiyor gibi. Umarım bütün karlar erimez. Güneş çıktığında yollar sorun olmaz. Duruma göre karar verir gideriz. :smiley:

Mustafa uyarmasa forumun açıldığından haberim olmadığı gibi bu taşları da göremeyecektim ama herkesin korkusu haftasonuna kar kalırmı , sanırım cuma günü belli olur.

Buyrun size bu günkü görünüş...

DSCF1515.JPG

Hareket yokmu derken kıpırdanma başladı hadi hayırlısı.Hava durumu cuma yağmur cumartesi güneş gösteriyor ama bilmiyorum.

Son durum budur ben sabah yalnız olarak kahvaltıya poyralarda yapmayı planlıyorum bu geceden gelmek isteyen birileri varsa haberim olsun akşama 11 gibi maçım var duruma göre gelmek isterim,bu kar yarına kalır ama pazar da güneşli.

şubat 012.JPG

Ben dünden niyetliyim, lakin cumartesi akşam anca boşa çıkabiliyorum aklımın bir kenarında karların erimesi ve çamur da var , kararsız durumdayım.

toffy' Alıntı:
Ben dünden niyetliyim, lakin cumartesi akşam anca boşa çıkabiliyorum aklımın bir kenarında karların erimesi ve çamur da var , kararsız durumdayım.
Hızlı erime olacağı kesin. Sert zeminde durmak gerekir. Buna karşın yağış yok.

Gidelim mi kalalım mı. Gitmek mi zor kalmak mı zor. ::smiley:

Çok istekli olmama rağmen, bir tarafım kalk gidelim diyor, diğer taraftan ... .... otur oturduğun yerde diyor .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR