Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 223,957

Etiketler
Ynt: Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

Herkezde bi kararsızlık kar erimiş durumda hava gündüz güneşliydi bilginize

Anladığım kadarıyla ,herkeste karın ayağımıza gelmesi ile bir doygunluk var gibi :D

Haftaya islerimi ayarlayabilirsem niyetliyim. Bu sefer seytanin bacagini kirabilirim umarim. :smiley:

Bu sabah kahvaltıdaydım kutsal Topraklar da,geçen hafta olduğu gibi,giderken yolda açtığım eber i oraya vardığım da kapatmak zorunda kaldım hava gerçekten çok güzeldi,dışarda ki masanın üstünde ki karların bir kısmını temizledikten sonra güzel bir kahvaltı ettim,bir tane misafirim vardı,sırf beni sevdiğinden gelmiş,başından sonuna kadar hiç yanımdan ayrılmadı sevgisi gözlerimi yaşarttı.Bir kaç tane devrilmiş ağaç gördüm devrilen ağaçlardan biri Burapldi nin daha önce geldiğin de gölgesine oturduğu ağaçtı,burdan önemli bir ders çıkarmak gerekiyor bence,en azından yanına oturduğu ağaçları işaretleyelim.

2-2012 POYRAZLAR 003.JPG

11-02-2012 POYRAZLAR 008.JPG

11-02-2012 POYRAZLAR 015.JPG

toffy' Alıntı:
Üstad olmuyorrrrrr.

Damardan damardan geliyorsun.

Valla damardan sen girdin Gökhan ben hiç pastırma yemezdim kamplarda , ne zaman sen geldiğinde pişirdin herşey değişti.

Bu sefer istiyorum. Haftaya hava gunesli olursa gelecegim oraya.

Gelin gelin aslında harika bir tahmin var umarım tutar,cumartesi kar yağışını seyredelim pazar sabahına güneşe uyanalım kahvaltımızı güneşli hava da yaparız.

İnsel gel sen gel,Buralpdi sen gel ama ağaçlara yakın oturma.

Screenshot_1.png

Kaşla göz arasında yine örgütlüyorlar; ne Poyrazlarmış birader!.. ;D
Hiç gitmeye niyetlenmeyin, haftaya buz yağacakmış oraya... :D

Cavid Sezen

Dün ve bu sabah araçla uğraşınca yorgunluk çayını K.T. poyrazlarda içelim dedik.Alelacele birkaç malzeme atıp 15 dk sonra yerimizi aldık.Bülent ağaçlar yıkılmış deyince bi bakalım dedik hemde....

100_0853.JPG

100_0855.JPG

100_0864.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR