orgasmatron
Zirve
Şimdi kaç kişiyiz ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben de size katılıyorum.ben aracı aldığımda biliyorsun asfaltta kullanmak için değil , Korando kj nin içindeki offroad ruhunu çıkarmak için , çok kafa patlattım , başta senin destek ve teknik bilgi yardımınla , Cengiz üstadımızın ilk korandodan edindiği tecrübe ile ve yorumlarda paylaşımlarda bulunan tüm forumdaşlar ile yola devam ettik , istediğim sonuca ulaştım ve belgeledim.
konu değilde konu başlığı misyonunu tamamladı dedim @orgasmatron , bu konu başlığı zaten katılanlar oldukça devam eder , şüphem yok çünkü Türkiyede bu kadar kapsamlı paylaşım yok tahmin ediyorum.
benim söylemek istediğim şu , offroad konusunda , yeni bir konu başlığı açıp , araçlarımıza bu konuda neler yaptık , daha neler yapabilir , arazi , gezi , offroad paylaşımları içeren yeni bir konu başlığı !!!! ne dersin @orgasmatron ?
Olabilir , yazariz elimizden geldigi kadarben aracı aldığımda biliyorsun asfaltta kullanmak için değil , Korando kj nin içindeki offroad ruhunu çıkarmak için , çok kafa patlattım , başta senin destek ve teknik bilgi yardımınla , Cengiz üstadımızın ilk korandodan edindiği tecrübe ile ve yorumlarda paylaşımlarda bulunan tüm forumdaşlar ile yola devam ettik , istediğim sonuca ulaştım ve belgeledim.
konu değilde konu başlığı misyonunu tamamladı dedim @orgasmatron , bu konu başlığı zaten katılanlar oldukça devam eder , şüphem yok çünkü Türkiyede bu kadar kapsamlı paylaşım yok tahmin ediyorum.
benim söylemek istediğim şu , offroad konusunda , yeni bir konu başlığı açıp , araçlarımıza bu konuda neler yaptık , daha neler yapabilir , arazi , gezi , offroad paylaşımları içeren yeni bir konu başlığı !!!! ne dersin @orgasmatron ?
Tahmin ediyorum senin usta iki ayda şanzımanı tekrar icat etti o yüzden o kaydırmalar , eminim daha geniş zamanda daha iyi bir icat yapacaktır , 1 vitesten 3 vitese direk geçiş , geri viteste iken ayni zamanda ileri gitme özelliği , bekliyoruz mucit ustadanBir hafta diye teslim ettigim şanzıman revizyonu 2 ay surdu. Mercedes 126 balina kasa sanziman olmasina rağmen...
Vites gecisleri yokus performansı duzeldi ancak usta vites çubuğu ve yanan b lambasiyla ilgilenmemis. Geniş zamanda birak dedi :/ iki ay da da onu yapardi.
Bide bugün farkettim Samsun daki usta arabaya yeni ozellik eklemis. Arac artik yokuşta kaydırıyor...