Yok be üstad bizde maksat eğlenmek battik , kaldık , çektik , çekildik hep beraber güzel bir gün geçirdik , iddiamiz yok , yola cikarken Korando dan offroad araci olmaz diyenlere neler yapabilcegini gosterdik , Korandoya bilhassa gençlerden talep çok yakında offroad sahalarında daha çok Korando görebilirsiniz ,@highoutput hocam,maasallahi var heeeyyyt açılın yoldan mi dedin
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fotoları paylasmistim yükseltme yaparken daha önceki sayfalarda ? Yorum mu istiyorsunuz ?videoları alırız da öncelikle yükseltme işlemi öncesi ve sonrası gelişmeleri merak ediyoruz.....
bir sürü soru var, sonuç nasıl, zorluklar neler, yaylar uydu mu, amortisör gerekli mi vs vs. ?
Alttaki soruları yeni gördüm pardonvideoları alırız da öncelikle yükseltme işlemi öncesi ve sonrası gelişmeleri merak ediyoruz.....
bir sürü soru var, sonuç nasıl, zorluklar neler, yaylar uydu mu, amortisör gerekli mi vs vs. ?
Ben korandoya h100 sis farları taktım , çifti 70 TL , depolara bakarsanız aynisi olmasa da uygun bulabilirsinizHerkese merhabalar.Hepinize güzel bir hafta dilerim.
1998 Musso'nun sis farlarını arıyorum. ebay'de takımını 160 dolara buldum. (Lamp Front Fog Lh Rh 8320105101X 8320205101X For Musso | eBay) Fiyat biraz pahalı değilmi sizce? Daha uyguna bulabileceğim biryer biliyormusunuz? Avrupada akrabalarım var orayada göndertebilirim.
Nasil indiriliyor ?SsangYong Korando 1997-2000 Service Manual | Screw | Internal Combustion Engine
Electric Schemes for Korando
Daewoo Korando service manual
Service Manual Musso
Linkler ölmeden indirin bence. Gün gelir lazım olur.
Aaa vay anasini diyenler yorumlar ?eyvallah kardeşim @orgasmatron , at lastikle girdik çıktık şükür , bu etapta bir jeep motor yedi , bir l200 aks kırdı , 2 jeep tampon bıraktı ...