Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,050

Etiketler

ben kendi adıma konuşuyorum , sanırım bu konu başlığı misyonunu tamamladı , yavaş yavaş veda vakti geldi , bizler çekinmeden bilgi belge vs vs elimizde ne varsa paylaştık , Korando kj ve Musso sahibi arkadaşlar inş bu bilgilerden faydalanır , konuyu okuyan , cevaplayan , sahiplenen herkese teşekkürler. Selamlar Saygılar

Konu misyonunu tamamladıysa ki bence değil gezenbilir de misyonunu tamamlamıştır. Benim unimog sayfasına iki senedir yazan yok misal şimdi unimog mok mu oluyor ?

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben aracı aldığımda biliyorsun asfaltta kullanmak için değil , Korando kj nin içindeki offroad ruhunu çıkarmak için , çok kafa patlattım , başta senin destek ve teknik bilgi yardımınla , Cengiz üstadımızın ilk korandodan edindiği tecrübe ile ve yorumlarda paylaşımlarda bulunan tüm forumdaşlar ile yola devam ettik , istediğim sonuca ulaştım ve belgeledim.

konu değilde konu başlığı misyonunu tamamladı dedim @orgasmatron , bu konu başlığı zaten katılanlar oldukça devam eder , şüphem yok çünkü Türkiyede bu kadar kapsamlı paylaşım yok tahmin ediyorum.

benim söylemek istediğim şu , offroad konusunda , yeni bir konu başlığı açıp , araçlarımıza bu konuda neler yaptık , daha neler yapabilir , arazi , gezi , offroad paylaşımları içeren yeni bir konu başlığı !!!! ne dersin @orgasmatron ?

ben aracı aldığımda biliyorsun asfaltta kullanmak için değil , Korando kj nin içindeki offroad ruhunu çıkarmak için , çok kafa patlattım , başta senin destek ve teknik bilgi yardımınla , Cengiz üstadımızın ilk korandodan edindiği tecrübe ile ve yorumlarda paylaşımlarda bulunan tüm forumdaşlar ile yola devam ettik , istediğim sonuca ulaştım ve belgeledim.

konu değilde konu başlığı misyonunu tamamladı dedim @orgasmatron , bu konu başlığı zaten katılanlar oldukça devam eder , şüphem yok çünkü Türkiyede bu kadar kapsamlı paylaşım yok tahmin ediyorum.

benim söylemek istediğim şu , offroad konusunda , yeni bir konu başlığı açıp , araçlarımıza bu konuda neler yaptık , daha neler yapabilir , arazi , gezi , offroad paylaşımları içeren yeni bir konu başlığı !!!! ne dersin @orgasmatron ?
ben de size katılıyorum.

yeni konu başlığı altında bu araçların ne olduğu ve teknik özellikleri, yaptığınız işlemler ve offroad performansı paylaşımları daha iyi olur.
serinin devam filmi niteliğinde :smiley:
upgrade edilmiş versiyonu, bir sonraki adımlar..

Olabilir , yazariz elimizden geldigi kadar

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir hafta diye teslim ettigim şanzıman revizyonu 2 ay surdu. Mercedes 126 balina kasa sanziman olmasina rağmen...
Vites gecisleri yokus performansı duzeldi ancak usta vites çubuğu ve yanan b lambasiyla ilgilenmemis. Geniş zamanda birak dedi :/ iki ay da da onu yapardi.
Bide bugün farkettim Samsun daki usta arabaya yeni ozellik eklemis. Arac artik yokuşta kaydırıyor...

Bir hafta diye teslim ettigim şanzıman revizyonu 2 ay surdu. Mercedes 126 balina kasa sanziman olmasina rağmen...
Vites gecisleri yokus performansı duzeldi ancak usta vites çubuğu ve yanan b lambasiyla ilgilenmemis. Geniş zamanda birak dedi :/ iki ay da da onu yapardi.
Bide bugün farkettim Samsun daki usta arabaya yeni ozellik eklemis. Arac artik yokuşta kaydırıyor...
Tahmin ediyorum senin usta iki ayda şanzımanı tekrar icat etti o yüzden o kaydırmalar , eminim daha geniş zamanda daha iyi bir icat yapacaktır , 1 vitesten 3 vitese direk geçiş , geri viteste iken ayni zamanda ileri gitme özelliği , bekliyoruz mucit ustadan

HUAWEI TAG-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Musso üst salıncak fişeği bulabilirmiyim. Yada korapstan sipariş verecek varsa banada sipariş verebilirmi f27b4db5886cc1c934f8c0298d4ed52c.jpg c06f530a0a281c5e05f9ff168870606a.jpg

Lenovo X2-EU cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdiki Ssangyong lara uymuyordu ama GM ve Hyundai dede ayni numaralar çıkıyor Hyundai parcacisina bir sormakta fayda var hatta ölçülerine gore birşeyler uydurulabilinir

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@huseyinreha ,Bugün sanayideydim senin parçayı sordum bu parçayı verdiler 4x4 lerde birçok markanın kullandığı parcaymis tanesi 20 TL da6616aef51f9b6bc3d43861fa085f9d.jpg c00cae6a6bcf4e143a415d0adc9f067f.jpg

Parçanın resmine bakin emin olursanız gondereyim,sonuçta bende adama resim gösterdim eğer tamam derseniz gonderirim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri