Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,725

Etiketler

Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yine

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benideki mussoda abs be tcs var yoğun kar var arac patinaja ve kaymaya basladiginda tcs hemen isiklari yanip devreye giriyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam o zaman bende ki çalışmıyor normal bir frenciye gitsem anlar mı ki

Calısıp calısmadıgını nasıl anlarız kazık fren yap zart zart zart eder durursa abs devrede , calısmasa abs ısıgı surekli yanıyor, arka koltugun orada dosemenin altında abs kablosu var o soketi kontrol et

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benideki mussoda abs be tcs var yoğun kar var arac patinaja ve kaymaya basladiginda tcs hemen isiklari yanip devreye giriyor

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım çok baş ağrıtmaz şu işler tcs için gidecek yer biliyor musunuz peki istanbulda

Calısıp calısmadıgını nasıl anlarız kazık fren yap zart zart zart eder durursa abs devrede , calısmasa abs ısıgı surekli yanıyor, arka koltugun orada dosemenin altında abs kablosu var o soketi kontrol et

Hocam benim arabam iki kişilik arkada koltuk yok

Mazot lazım mı abi ? Matchboxa iyiki almadın demişin o kadar mı yıldın cengiz abi ?

İyiki almasın derken onun da bu aracı almak isteyip alamadığını hatta ne kadar üzüldüğünü daha nazik nasıl anlataydim sanki kendisi hic bulaşmamış gibi yazmış oraya onu hatirlattim kaldiki bu arabanın cefasini belki de en çok ben çektim ama genede seviyorum

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam benim arabam iki kişilik arkada koltuk yok

O zaman arka dosemenin altına bak, seninki fabrıkanın van modeli belki seninki ticari geciyor diye koymamıs olabilirler part listten bak bakalım 2 koltuklu van larda abs var mı ya da vın code dan gir sase numarasıyla

O zaman arka dosemenin altına bak, seninki fabrıkanın van modeli belki seninki ticari geciyor diye koymamıs olabilirler part listten bak bakalım 2 koltuklu van larda abs var mı ya da vın code dan gir sase numarasıyla

Cikiyorsa en iyi cozum vın ne var ne yok hersey orda

Orgi hocam,sen 3.2 lerden bahsetsene biraz niyetin ona doğru kaymak

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR