Aldığım zaman yapmıştım at lastik vardı. Tutunmadi kaydı yaslandikGecmis olsun ustad , neerden aklina geldi yaslanmak keyif adamisin vesselam
Hayirdir nakliye isinemi girion pickup fln ???Bu aralar benim de içime kurt düştü. 4x4 otomatik bir ranger mi alsam diye
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gel sana sankyonk actyon spor alalim vazgec bu sevdadan @ceng67 bak abime actyon verelim ordanBu aralar benim de içime kurt düştü. 4x4 otomatik bir ranger mi alsam diye
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
110 hp den 215 hp yemog turbo uygulamanda ne kadar güç artışı sağlamıştın yüzde olarak ?
Komple motor getirceksen om 606 getirt istanbulda 6 bine bırakıyorlarHocam ama şeyi bilmiyorum komple motor getirsem burada ruhsat işi nasıl oluyor nasıl isletiliyor
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirim kasa olayi hosuna gitti , butun malzemeleri koy , sepet mepet gerek yok , kapagi ac al sana masa fekaat....... az sonra picup eksi ve artilar...Ranger lar güzel be hocam, amarok da guzel bizim grupta var çok iyi performansı var ama dediğin gibi pick up
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Bulgara gidince bakicam neler olacaginaKomple motor getirceksen om 606 getirt istanbulda 6 bine bırakıyorlar
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsinde varHerkese iyi akşamlar bu araçların hepsinde abs standart mi yoksa bazılarında yok mu
Tcs çogunda var tahminim tr dekilerde varAynı şekilde tcs de böyle mi
Korando sportsla deneme surusu yapmadan alma ikinci el temiz korando ya da actyon sports bulabilirsinAraçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika yolları ve özel hayatım nedeniyle bahce yazlık vs yerlere de gitme zorunluluğu dogunca 4x4 veya 4x2 pick up ihtiyacı gündeme geldi. Biraz daha takipdeyim muhtemelen Japon menşei otomatik 4x2 birşey alacağım. Herkesin gönlüne göre olsun