Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,763
Bende kaporta işine girdim. Stepneyi ağaca yaslamıştım kapı ezilmişti. Ustayı boş bulunca halledelim dedik
ad034035afb7416c0a4498b6f2c71da6.jpg

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

Araçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika yolları ve özel hayatım nedeniyle bahce yazlık vs yerlere de gitme zorunluluğu dogunca 4x4 veya 4x2 pick up ihtiyacı gündeme geldi. Biraz daha takipdeyim muhtemelen Japon menşei otomatik 4x2 birşey alacağım. Herkesin gönlüne göre olsun

Araçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika yolları ve özel hayatım nedeniyle bahce yazlık vs yerlere de gitme zorunluluğu dogunca 4x4 veya 4x2 pick up ihtiyacı gündeme geldi. Biraz daha takipdeyim muhtemelen Japon menşei otomatik 4x2 birşey alacağım. Herkesin gönlüne göre olsun
Aracin ihtiyaca gore secimi ve arastirilmasi en dogrusu hayirli olsun ins gelismeleri bekliyoruz.

Tcs olmayanlar var buna gore abs olmayanda vardir buyuk ihtimal , surucu koltugu arkasi yolcu koltugu onunde kablo ve soket var o yoksa abs yoktur , yolcu koltugunun arkasindada bir soket var tam emin degilim TCS beyin kablo soketi olabilir.
Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diye

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diye

Arizali olabilir , iptal edilmis olabilir , bazilari abs kullanmak istemiyor bilhassa yas grubu yuksek olanlar , taksicilerin cogu hemen iptal ediyor , sensor arizasi olma ihtimalide yuksek , arkadaslardan da yorum alalim benim aklima gelenler bunlar.

Serhun hocam, istediğinde 4x2,istediğinde 4x4 seçenekli birşey alsaniz daha iyi olur gibi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arizali olabilir , iptal edilmis olabilir , bazilari abs kullanmak istemiyor bilhassa yas grubu yuksek olanlar , taksicilerin cogu hemen iptal ediyor , sensor arizasi olma ihtimalide yuksek , arkadaslardan da yorum alalim benim aklima gelenler bunlar.
Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yine

Aramızda 3.2 ye sahip Musso veya korando ya sahip kimse yok degilmi burası hep dizelci

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR