Geçmiş olsunBende kaporta işine girdim. Stepneyi ağaca yaslamıştım kapı ezilmişti. Ustayı boş bulunca halledelim dedik Ekli dosyayı görüntüle 58673
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı şekilde tcs de böyle miHerkese iyi akşamlar bu araçların hepsinde abs standart mi yoksa bazılarında yok mu
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecmis olsun ustad , neerden aklina geldi yaslanmak keyif adamisin vesselamBende kaporta işine girdim. Stepneyi ağaca yaslamıştım kapı ezilmişti. Ustayı boş bulunca halledelim dedik Ekli dosyayı görüntüle 58673
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tcs olmayanlar var buna gore abs olmayanda vardir buyuk ihtimal , surucu koltugu arkasi yolcu koltugu onunde kablo ve soket var o yoksa abs yoktur , yolcu koltugunun arkasindada bir soket var tam emin degilim TCS beyin kablo soketi olabilir.Aynı şekilde tcs de böyle mi
Aracin ihtiyaca gore secimi ve arastirilmasi en dogrusu hayirli olsun ins gelismeleri bekliyoruz.Araçları seviyorum ve sizler gibi saygın insanların bu konuda değerli yorumları, paylaşımları benim için önemli. Üyesi oldugun otomobil forumlarında da araçlarını kullanmasam da sizler gibi beni aralarına aldılar ve imkanlar dahilinde etkinliklere katılıyorum. Aslında işim geregi fabrika yolları ve özel hayatım nedeniyle bahce yazlık vs yerlere de gitme zorunluluğu dogunca 4x4 veya 4x2 pick up ihtiyacı gündeme geldi. Biraz daha takipdeyim muhtemelen Japon menşei otomatik 4x2 birşey alacağım. Herkesin gönlüne göre olsun
Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diyeTcs olmayanlar var buna gore abs olmayanda vardir buyuk ihtimal , surucu koltugu arkasi yolcu koltugu onunde kablo ve soket var o yoksa abs yoktur , yolcu koltugunun arkasindada bir soket var tam emin degilim TCS beyin kablo soketi olabilir.
Arizali olabilir , iptal edilmis olabilir , bazilari abs kullanmak istemiyor bilhassa yas grubu yuksek olanlar , taksicilerin cogu hemen iptal ediyor , sensor arizasi olma ihtimalide yuksek , arkadaslardan da yorum alalim benim aklima gelenler bunlar.Hocam bi soket var ama abs ışığı yok sizin attığınız kılavuzda eğer bozuk ise ışık yanmaz diyor gidip bi baktiricam neymis ne değilmiş diye
Serhun hocam, istediğinde 4x2,istediğinde 4x4 seçenekli birşey alsaniz daha iyi olur gibi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mtv motor gucu ve yasa gore 4x4 un extrasi yok ki ben mi yanlis biliyorum ?Motorlu Taşıtlar Vergisii seçeneği de istediğimizde değişebilir olsa ne güzel olur
Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yineArizali olabilir , iptal edilmis olabilir , bazilari abs kullanmak istemiyor bilhassa yas grubu yuksek olanlar , taksicilerin cogu hemen iptal ediyor , sensor arizasi olma ihtimalide yuksek , arkadaslardan da yorum alalim benim aklima gelenler bunlar.
Arkadasin nickini yazarak bi seslen bakalim durum belli olsun.Grupta benim gibi 98 model aynı motor ve şanzımana sahip bir arkadaş vardı acaba onda var mi abs veya tcs.onda var ise bize sanayi yolları gözüktü yine