AHRAZ
Kamp I
Ha bu arada aslında benzinli bi model bir tık önde, dizeli ikinci derecede düşünürüm aslında, (o da dizel aracın benzinliye göre daha nazlı-bakım vb- olduğunu düşündüğümden, ama hiç dizel aracın oldu mu kullandın mı diye sorarsanız ; yyıohh!) ancak zor bulunan bir model vb olduğu için o kadar seçici olmak istemiyorum. Hem belki sizlerden bilen biri "hocam benzinlide şu şu sıkıntılar oluyo dizel candır gerisi heyecandır" ya da "abi dizelleri genelde sorunlu, hiç bulaşma benzin paşa paşa işini görür" vb tarzı bi deneyim bilgi falan paylaşır ise -denk gelirse- tabii seçim de o bilgiler eşliğinde güncellenir no prob. Benim suzi benim ilk aracım ve bazı teeml teknik mevzulara bile henüz hala çok uzağım yeni yeni öğrenmeye başladığım için işin teknik kısmı ile ilgili çok sınırlı bilgim var, internetten falan da oku oku bi yere kadar. Yaşanmış örneklerden dinlemek deneyimlemek en güzeli.Ok sorun yok unutalim soz ile yazi bir olmuyor sen yanlis anladin ardindan ben yanlis anladim demekki bilgimiz dahilinde buradayiz..