Telefonuna ankara oto lastikçiler sitesi yazarsan ivedik sanayiye götürür seni, etrafı hem parçacı hem de tamirci. orada sora sora dolaşabilirsin. Hurda bakacaksan yıldız sanayi sitesi veya ivedik hurdacılar sitesine gideceksin. Fştil için camcılara da bakabilirsin.EĞTİM YERİ İVEDİKTE metroya yakın bu sanayi nasıl gidebilirim.
Amortisör açık ve kapalı değerlerini merak ettim.hangi marka ve seriEkli dosyayı görüntüle 57937Ekli dosyayı görüntüle 57938Ekli dosyayı görüntüle 57939
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam, onu bende sordum ama usta meslek sırrı olarak kalsın dedi,bende üstelemedim ama birara yatar bakarım,paylaşırımAmortisör açık ve kapalı değerlerini merak ettim.hangi marka ve seri
erhan_41 / Tuzla
İleride benim araçta kullanmak isterim diye sordumHocam, onu bende sordum ama usta meslek sırrı olarak kalsın dedi,bende üstelemedim ama birara yatar bakarım,paylaşırım
Ben mussonın arkalara 6 cm get yaptırdım tornacıda. Öyle yükselttim. Önler de torsiyonla yaklaşık 4 cm yükseldi.İleride benim araçta kullanmak isterim diye sordum
erhan_41 / Tuzla
Süper olmuşEkli dosyayı görüntüle 57937Ekli dosyayı görüntüle 57938Ekli dosyayı görüntüle 57939
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cengiz abi yaylar kaç santim ? Amortisörler ne marka ? Kodu ismi ne ? Konfor ne şekilde ?hocam.yaylar sanırım Bursa da yapıldı ama sarmal sayısını ve mesafe ölçülerini bilmiyorum yanlış anlamadıysam amortısörde mıtsıbıshı dakar