Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,541

Etiketler
Bende bir kere ac kapa yaptım aracın elektriğini kesiyor kaza anında çok ise yarar ama yeri kotu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladim, winter pozisyonuna al bak bakalim yine mi gec atiyor , yine gec atiyorsa yagina bir baktir sanzimanin, bu castrol tq 95 yagda yok anasini sattimin ulkesinde

ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anladim, winter pozisyonuna al bak bakalim yine mi gec atiyor , yine gec atiyorsa yagina bir baktir sanzimanin, bu castrol tq 95 yagda yok anasini sattimin ulkesinde

Winterde denedim yine ayni egr yi iptal ederken zaten dusunuyorum yag degisimi , yag degisimi yapilirken valfler temizlenirmi ? faydasi olurmu ?

İstanbulda bir arkadasla telefonda konustum, tanistik isi sadece mercedes om 600 serisi motorlar, kendisinde e 190 var 300 hp yapmış pompadan ve turboyu degistirmis arabayla yanlayanlardan , telefonunu sana whatupdan atayim , rus sitelerinde gordugum gibi pompa elemanlarini 0.4 den 0.7 ye cikarip , turboyu degistirince motorun icindeki canavar ortaya cikiyor bana 180 hp yeter dedim elemanlari 0.6 takip bos bir vaktimde turboyu degistiricem yaza dogru , bizim arabalarda gucle alakali bir problem yok tum Turkiye su anda om 600 motorlarinin pesine dustu benim bir arkadasim 2002 model patrolun ustundeki 4.3 nissan dizel makineyi sokup 606 koyduruyor

İstanbulda bir arkadasla telefonda konustum, tanistik isi sadece mercedes om 600 serisi motorlar, kendisinde e 190 var 300 hp yapmış pompadan ve turboyu degistirmis arabayla yanlayanlardan , telefonunu sana whatupdan atayim , rus sitelerinde gordugum gibi pompa elemanlarini 0.4 den 0.7 ye cikarip , turboyu degistirince motorun icindeki canavar ortaya cikiyor bana 180 hp yeter dedim elemanlari 0.6 takip bos bir vaktimde turboyu degistiricem yaza dogru , bizim arabalarda gucle alakali bir problem yok tum Turkiye su anda om 600 motorlarinin pesine dustu benim bir arkadasim 2002 model patrolun ustundeki 4.3 nissan dizel makineyi sokup 606 koyduruyor

Ok tanismakta fayda var cok iyi olur saolasin

Winterde denedim yine ayni egr yi iptal ederken zaten dusunuyorum yag degisimi , yag degisimi yapilirken valfler temizlenirmi ? faydasi olurmu ?
Abi yag degisimi yaparken alt tablayi aldirinca zaten valf body kabak gibi ortaya cikiyor soyle bir guzel balata spreyi ile temizlersen iyi olur filtreye de bak, ama ustan dikkat etsin tablanin contasini bozmasin buluncaya kadar akla karayi secersin

Castrol transmax multivehicle III dusunuyorum sanziman yagi ni digerini avustusturalya ve yeni zelanda Castrol ekibine sordum kesin gondermiyorlar buraya

Castrol transmax multivehicle III dusunuyorum sanziman yagi ni digerini avustusturalya ve yeni zelanda Castrol ekibine sordum kesin gondermiyorlar buraya
O konusmayi bende yapmistim adamlar getirmiyor iki varil getirseler bizde 15 litre/kisi alsak belki demistiler

krnd.gif
krnd1.gif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR