highoutput
Zirve
Servis manuel bulduk paylastik kullanim kitabi sayfa sayfa scan ettik paylastik yazili ne bulduysak paylastik demek bunlari bosa yapmisiz kimse acip bakmazmi ???
Ustadim az zamanda cok isler yaptin tecrubenin tecrubesini yasadin emeklerin ve paylasimlarin icin cok tsklerBende bir kere ac kapa yaptım aracın elektriğini kesiyor kaza anında çok ise yarar ama yeri kotu
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Egr yi iptal et , hangi viteste 4000 devirde degistiriyor ?@orgasmatron egr yi iptal ettikten sonra vites degisikliklerinin daha dusuk devirlere indigini yazmissin benimde su an problem bu guc kaybi arti 4000 devirde vites gecisi.
3 ten 4 gecisteEgr yi iptal et , hangi viteste 4000 devirde degistiriyor ?
ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Winterde denedim yine ayni egr yi iptal ederken zaten dusunuyorum yag degisimi , yag degisimi yapilirken valfler temizlenirmi ? faydasi olurmu ?Anladim, winter pozisyonuna al bak bakalim yine mi gec atiyor , yine gec atiyorsa yagina bir baktir sanzimanin, bu castrol tq 95 yagda yok anasini sattimin ulkesinde
Ok tanismakta fayda var cok iyi olur saolasinİstanbulda bir arkadasla telefonda konustum, tanistik isi sadece mercedes om 600 serisi motorlar, kendisinde e 190 var 300 hp yapmış pompadan ve turboyu degistirmis arabayla yanlayanlardan , telefonunu sana whatupdan atayim , rus sitelerinde gordugum gibi pompa elemanlarini 0.4 den 0.7 ye cikarip , turboyu degistirince motorun icindeki canavar ortaya cikiyor bana 180 hp yeter dedim elemanlari 0.6 takip bos bir vaktimde turboyu degistiricem yaza dogru , bizim arabalarda gucle alakali bir problem yok tum Turkiye su anda om 600 motorlarinin pesine dustu benim bir arkadasim 2002 model patrolun ustundeki 4.3 nissan dizel makineyi sokup 606 koyduruyor
Abi yag degisimi yaparken alt tablayi aldirinca zaten valf body kabak gibi ortaya cikiyor soyle bir guzel balata spreyi ile temizlersen iyi olur filtreye de bak, ama ustan dikkat etsin tablanin contasini bozmasin buluncaya kadar akla karayi secersinWinterde denedim yine ayni egr yi iptal ederken zaten dusunuyorum yag degisimi , yag degisimi yapilirken valfler temizlenirmi ? faydasi olurmu ?
O konusmayi bende yapmistim adamlar getirmiyor iki varil getirseler bizde 15 litre/kisi alsak belki demistilerCastrol transmax multivehicle III dusunuyorum sanziman yagi ni digerini avustusturalya ve yeni zelanda Castrol ekibine sordum kesin gondermiyorlar buraya