highoutput
Zirve
Bu sefer araci kirmadan donmePazar a gene gidiyoruz debelenmeye bolbol resimlerim
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sefer araci kirmadan donmePazar a gene gidiyoruz debelenmeye bolbol resimlerim
Mussodan olurda bu ise gonul verecek pilot lazim on takim ML yerine G kopya olsaydi simdi arazide karekasadan cok musso olurdu amma velakin olurmu yine olur , korando da ayni sekilde G kopya olaydi zaten bu paralara alamazdik o ayriOlmaz musso 2.9 dan olur.
Musso uzun sase gibi gorunsede bizim korandonun yaninda tifil kaliyo birazBen şahsen uzun şase aracı araziye yakıştıramıyorum
Onemli olan islevi demek istedin sanirim ustadim fekaaattt jimny samurai destan yaratio dersen 80 bg 1000 1200 motor aracin destani 30 cmlik cukura giris cikissa ben niva yi tek gecerimBen zaten bir şey bildiğimden söylemiyorum sadece benim gözüme çok hoş gelmiyor bunun yanında suzuki jimmyde çok hoşuma gitmiyor ama arazide destan yazıyorlar Birisi büyük birisi küçük en iyisi Benimki
Cengiz abi yaniliyon en iyisi musso satsam 3.2 alacam
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serhat usta daha once musso offroad araci yapti onunla konusursan sana net bilgi verirMusso mu alsak ne yapsak biraz da onunla mı haşır neşir olsak başlık hazır Musso ile başlangıç