Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonuna ankara oto lastikçiler sitesi yazarsan ivedik sanayiye götürür seni, etrafı hem parçacı hem de tamirci. orada sora sora dolaşabilirsin. Hurda bakacaksan yıldız sanayi sitesi veya ivedik hurdacılar sitesine gideceksin. Fştil için camcılara da bakabilirsin.
Önceki araçlarımda get ile yükseltme bende pekçok kere yaptırdım yaptım ama bu seferki aracımda buna gerek yok sadece amortisör yeterli gelir diye sormuştum. Geçen ay yeni amortisör ile yükseldi.ceng67 in kiler daha uzun gibi geldi. Hatta Yedek amortisör takımım bile var. Dileyen olursa uygun ücrete satabilirim . Geçen haftasonu da makaslara bakım yaptırıp yine acı verirdim ve 5cm yükseldi arka
Arkadaşlar musso'yu satacağım haberiniz olsun. Sipariş verdiğim manuel habların bir tanesi geldi diğerinin gelmesini bekliyorum. O da gelince arabayı yıkayıp ilana çıkacağım. 235 75 16 maxxis at lastik aldım. Fren kaliperlerinin ve merkezin lastiklerini değiştirdim. Radyo antenini ve arka sileceği tamir ertirdim. Arka akis contasını değiştirdim. Arkalara özel get yaptırarak yükselttim. Ustamın söylediğine göre gördüğü en temiz musso imiş. 98 model 2.9 TDic motor, 2002 trafik çıkışlı. Km 120 bin ama yüzde 30 eksik hesaplıyor, tahminim 150 bin civarında. İçi falan pırıl pırıl bi araba. Neden aldın neden satıyorsun diye merak eden olursa, planlar değişti, nakit lazım. Fiyat olarak ise 23 bin lira istiyorum. Bana maliyet fiyatıdır. Saygılar.