Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,763

Etiketler
EĞTİM YERİ İVEDİKTE metroya yakın bu sanayi nasıl gidebilirim.
Telefonuna ankara oto lastikçiler sitesi yazarsan ivedik sanayiye götürür seni, etrafı hem parçacı hem de tamirci. orada sora sora dolaşabilirsin. Hurda bakacaksan yıldız sanayi sitesi veya ivedik hurdacılar sitesine gideceksin. Fştil için camcılara da bakabilirsin.

IMG_20170130_234635.jpg
IMG_20170130_234617.jpg
IMG_20170130_235414.jpg

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20170130_235110.jpg
IMG_20170130_235242.jpg
IMG_20170130_235022.jpg
IMG_20170130_235017.jpg

Bu nin 4 silindirli olma durumu varmı 4 veya 5 silindir olduğu nasıl anlaşılır bunun bir yolu var mi

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceki araçlarımda get ile yükseltme bende pekçok kere yaptırdım yaptım ama bu seferki aracımda buna gerek yok sadece amortisör yeterli gelir diye sormuştum. Geçen ay yeni amortisör ile yükseldi.ceng67 in kiler daha uzun gibi geldi. Hatta Yedek amortisör takımım bile var. Dileyen olursa uygun ücrete satabilirim :smiley:. Geçen haftasonu da makaslara bakım yaptırıp yine acı verirdim ve 5cm yükseldi arka

erhan_41 / Tuzla

hocam.yaylar sanırım Bursa da yapıldı ama sarmal sayısını ve mesafe ölçülerini bilmiyorum yanlış anlamadıysam amortısörde mıtsıbıshı dakar

Arkadaşlar musso'yu satacağım haberiniz olsun. Sipariş verdiğim manuel habların bir tanesi geldi diğerinin gelmesini bekliyorum. O da gelince arabayı yıkayıp ilana çıkacağım. 235 75 16 maxxis at lastik aldım. Fren kaliperlerinin ve merkezin lastiklerini değiştirdim. Radyo antenini ve arka sileceği tamir ertirdim. Arka akis contasını değiştirdim. Arkalara özel get yaptırarak yükselttim. Ustamın söylediğine göre gördüğü en temiz musso imiş. 98 model 2.9 TDic motor, 2002 trafik çıkışlı. Km 120 bin ama yüzde 30 eksik hesaplıyor, tahminim 150 bin civarında. İçi falan pırıl pırıl bi araba. Neden aldın neden satıyorsun diye merak eden olursa, planlar değişti, nakit lazım. Fiyat olarak ise 23 bin lira istiyorum. Bana maliyet fiyatıdır. Saygılar.
76a91bcd0220c625c75b8c4b4e2ba286.jpg
c188393a09620aff9904ba4e4094f078.jpg

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR