orgasmatron
Zirve

Kac modeldi senin arac ?Reis,benim arabada EGR yokmuş yada bulamadılar
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kac modeldi senin arac ?Reis,benim arabada EGR yokmuş yada bulamadılar
Googlda arattirmistim, benim sanziman btr oldugu icin olmamıştı yazin bakmistim vin code sitesinden bir bak sanzimanin hangisiBaktim tamir takimlari da var
İskenderun daki malum sitede mi
99Kac modeldi senin arac ?
Valla hem bizim erzurumlu baktı hem de 4x4 cü biyer var onlara gösterdim ikisinde egr yok diyor, varda iptal mi etmişler dedim ,hayır sende egr yok dediler lan nasıl olur bizim reis daha yeni iptal ettirdi simdi telefon edeyim de yerini tarif etsin diye seni aradım ama ulaşamadımNasil egr olmaz abisen motorun bir resmini gondersene
Her derde deva wd40 )Merhaba arkadaşlar, bugün mussoyu lifte kaldırdık, hem 4H hem de 4L şaftı bağladı. Ancak hublar kilitlemedi. Derhal 2 adet manuel hub siparişi verdim. Herhalde beyni falan söküp takınca soketlerle oynayınca falan harekete geçti. Bilginize. Saygılar
Abi egr egzost manifoltuna bagli egr tager yaz youtube aSen egr nin yerini bi tarif edebilirmisin
İvedik hurdalarda musso ben münferit gördüm, 14 15 litre yakması 1 ) pompadan 2) enjektörlerden , egr yi iptal etmişlerse önceki sahibi arabayla biraz oynayik, ayarını kacirtmis olabilir.Benim mussoda egr iptal edilmis hala 14 15 litre yakiyor bu ara ankaradayim burda musso iicin bakilacak yerler hakkinda bilgisi olan varmi
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anakarada meşhur Ssangyong çıkmaci var mussonun herşeyi var ama adam isi biliyor sınırından bile pahalı fiyat cekiyorBenim mussoda egr iptal edilmis hala 14 15 litre yakiyor bu ara ankaradayim burda musso iicin bakilacak yerler hakkinda bilgisi olan varmi
İvedik malum bir hurdaci nin sadece ssangyong icin özel bir bölümü var orada bulursun birde bir iki kişide daha var bu araçtan malum sitede yedek parca olarak bakarsan bulursun birde eskişehirde birileri malum sitede parçalarını satıyor 0 eski distribütörlerden kalan parçalarMussonun bagaj fitili degistirmem lazim ankarada bulabilecegim yer ismi varmi bugun gidip bakayim
Fitil satan hırdavatçılar var arkadaşım, hemen hemen her sanayide var. Şaşmazda da, ivedikte de bulabilirsin. Kore japon parçası satanlara da sor, elbet birinin fitili uyar, fitilini de benzersiz yaptılarsa artık, o zaman yapacak bişey yok.Mussonun bagaj fitili degistirmem lazim ankarada bulabilecegim yer ismi varmi bugun gidip bakayim