5 beygir kafadan enjektor turbo bakimiyla toplamda kesin 15 20 beygir fark etti eskiden 120 km yi 3000 devirde goruyordu simdi 2500 devirde goruyor araba canavarlasti, simdi pazartesi gunu pompayida oynicaz birazda oradan bir artis soyle 140 hp yi falan yakalarsak ....@orgasmatron hocam egr iptalinin ne gibi bir faydası oluyor?
Döndü mü ?Tamam, yarın ilk iş lifte kaldırıp kontrol edeceğim. Teşekkür ederim. İyi geceler.
Arac kac model ?Otomatik vitesle ilgili durumdan bahsetmistim. D ve 3 var
2 ve b ye gecmiyordu. Vites cubugu en geriye dayaniyordu.
Ayrica (asfalt) yokusta devir cok yukselse bile hiz 40km de sabitleniyor. Ortak bir problem olabilir mi. Burada otomatik sanzimandan anlayan yok. Revizyon mu gerekiyor
Valla hocam Ankara'da bi soğuk var, açıkçası sanayiye gitmeye gözüm yemedi. Denemeyi yapınca ilk iş buraya yazacağım. Ama ben de o 3660006000 numaralı parça yok. Belki de tek parça kumanda ediyordur bilmiyorum, neticede lowu devreye alan motora elektrik gelmiyor, kabloyla dışardan verince şak diye lova geçiyor. Haa, şu selenoidi de bi kontrol ettireceğim. Aklımda kalmasın. Saygılar YükselDöndü mü ?
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Volkan Akçoru - Bu borg warner şanziman mi? Arkadasimin... | FacebookOtomatik vitesle ilgili durumdan bahsetmistim. D ve 3 var
2 ve b ye gecmiyordu. Vites cubugu en geriye dayaniyordu.
Ayrica (asfalt) yokusta devir cok yukselse bile hiz 40km de sabitleniyor. Ortak bir problem olabilir mi. Burada otomatik sanzimandan anlayan yok. Revizyon mu gerekiyor
Önleri kanala düşürüp denedim. Kesinlikle bağlamıyor.Döndü mü ?
Araştırdım da arkadaşım, ben de ne bu parçanın yeri var ne de herhangi bir soketi. İki koltuğu da söküp altlarını iyicene kontrol ettim. Hava biraz ısınınca göğüsü orta konsolu falan dağıtıp iyice kontrol edeceğim. İlgine teşekkürler selamlar.3660005000
3660005000x
3660006000
Bu numaraları google dan arayınız
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende mercedes sanziman var , o sanzimandan bayagi var piyasada iskenderunda 2 bine birakacak vardi , bence tamirden ziyade cikmaya baksan daha iyi olur98 model 2.9d
Baktim tamir takimlari da varSende mercedes sanziman var , o sanzimandan bayagi var piyasada iskenderunda 2 bine birakacak vardi , bence tamirden ziyade cikmaya baksan daha iyi olur
Nasil egr olmaz abi sen motorun bir resmini gonderseneReis,benim arabada EGR yokmuş yada bulamadılar
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi