Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,818
Performansı artırmak için yapiliyor

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler
@orgasmatron hocam egr iptalinin ne gibi bir faydası oluyor?
5 beygir kafadan enjektor turbo bakimiyla toplamda kesin 15 20 beygir fark etti eskiden 120 km yi 3000 devirde goruyordu simdi 2500 devirde goruyor araba canavarlasti, simdi pazartesi gunu pompayida oynicaz birazda oradan bir artis soyle 140 hp yi falan yakalarsak ....

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otomatik vitesle ilgili durumdan bahsetmistim. D ve 3 var
2 ve b ye gecmiyordu. Vites cubugu en geriye dayaniyordu.
Ayrica (asfalt) yokusta devir cok yukselse bile hiz 40km de sabitleniyor. Ortak bir problem olabilir mi. Burada otomatik sanzimandan anlayan yok. Revizyon mu gerekiyor
Arac kac model ?

Döndü mü ?

Valla hocam Ankara'da bi soğuk var, açıkçası sanayiye gitmeye gözüm yemedi. Denemeyi yapınca ilk iş buraya yazacağım. Ama ben de o 3660006000 numaralı parça yok. Belki de tek parça kumanda ediyordur bilmiyorum, neticede lowu devreye alan motora elektrik gelmiyor, kabloyla dışardan verince şak diye lova geçiyor. Haa, şu selenoidi de bi kontrol ettireceğim. Aklımda kalmasın. Saygılar Yüksel

44450000005 CONTROL UNIT-T/C P/TIME MUSSO SSANGYONG $601.4 BENDEKİ PARÇA

450000009 CONTROL UNIT-T/C F/TIME MUSSO SSANGYONG $724.8 ORGASTRAMDAKİ PARÇA

3660006000 UNIT A-T/M CONTROL REXTON SSANGYONG $752.5
BENDE OLMAYAN PARÇA

BU 3 PARÇA AYNI İŞİ Mİ GÖRÜYOR YOKSA BENDEKİ 005'LE BİTEN PARÇA SİZDEKİ SONU 009'LA BİTEN VE 366 İLE BAŞLAYAN PARÇALARIN İŞİNİ BİRLİKTE Mİ YAPIYOR? İŞ BAYAA KARMAŞIKLAŞTI, KOLTUĞUN ALTINDA NE BAŞKA KUTU, NE DE BAŞKA SOKET VAR. BAKALIM NASIL ÇÖZECEĞİZ?

Son düzenleme:

3660005000
3660005000x
3660006000
Bu numaraları google dan arayınız

3660005000
3660005000x
3660006000
Bu numaraları google dan arayınız

Araştırdım da arkadaşım, ben de ne bu parçanın yeri var ne de herhangi bir soketi. İki koltuğu da söküp altlarını iyicene kontrol ettim. Hava biraz ısınınca göğüsü orta konsolu falan dağıtıp iyice kontrol edeceğim. İlgine teşekkürler selamlar.

Reis,benim arabada EGR yokmuş yada bulamadılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri