Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,842

Etiketler
Ben e baydan almistim , Ekli dosyayı görüntüle 57809

arazi sanzimanin beyni degil otomatik vites beyni , arazi sanzimani beyni onun yaninda diger bir kutu, ayrica arizaniz beyinden degildir, onde kucuk bir selonoid var hava borularini takip edin , o selonoid bozuktur %99

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevgili orgasmatron tam olarak şöyle bir sorunum var; arazi düğmesini 2H ye aldığımda sarı 2H ışığı yanıyor. 4H ye aldığımda ise kırmızı 4H lambası yanıp yanıp sönüyor. Ancak aracın altındaki arazi şanzımanının üstünde bulunan elektrikli motorda herhangi bir hareket olmuyor. Ustam arazi şanzumanını devreye alan motora elektrik gelmediğini söyledi. Bu motora harici elektrik verdiğimizde ise motor harekete geçiyor ve 4H lambası direk yanmaya başlıyor. Sorunumuz şu; motora elektrik gelmiyor.
Bu sorun selenoid kaynaklı olabilir mi?

bir de sürücü koştuğunun altında bir tek beyin var. Sizin paylaşrığınız resimdeki numara 009 ile bitiyor, benimki 005 ile bitiyor. Acaba bende arazi şanzuman beyni hiç mi yok?

İlginize tekrar teşekkür ederim. Bilgileriniz çok değerli.

Hocam,ayni dert bendede vardı size yazdığım gibi yapınca 4 çekerek geçiyordu siz denedinizmi tarif ettiğim sekilde

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgili orgasmatron tam olarak şöyle bir sorunum var; arazi düğmesini 2H ye aldığımda sarı 2H ışığı yanıyor. 4H ye aldığımda ise kırmızı 4H lambası yanıp yanıp sönüyor. Ancak aracın altındaki arazi şanzımanının üstünde bulunan elektrikli motorda herhangi bir hareket olmuyor. Ustam arazi şanzumanını devreye alan motora elektrik gelmediğini söyledi. Bu motora harici elektrik verdiğimizde ise motor harekete geçiyor ve 4H lambası direk yanmaya başlıyor. Sorunumuz şu; motora elektrik gelmiyor.
Bu sorun selenoid kaynaklı olabilir mi?

bir de sürücü koştuğunun altında bir tek beyin var. Sizin paylaşrığınız resimdeki numara 009 ile bitiyor, benimki 005 ile bitiyor. Acaba bende arazi şanzuman beyni hiç mi yok?

İlginize tekrar teşekkür ederim. Bilgileriniz çok değerli.
Șöyle kontrol edilecek, araç hiç mi 4 cekere girmiyor onu kontrol edin , sonra 4 cekere girip low mi girmiyor low yanip sonuyorsa lowa girmedi demek, high da yanip sonuyorsa hic 4 cekere girmedi demek , low a girmesi icin motor calisir durup pozisyonda vitesi N ye almaniz lazim sonra lowu cevirmeniz gerekiyor , high her durumda devreye girer yolda giderken vs , low dan cikmak icin durup n ye alip cikmaniz lazim,

Șöyle kontrol edilecek, araç hiç mi 4 cekere girmiyor onu kontrol edin , sonra 4 cekere girip low mi girmiyor low yanip sonuyorsa lowa girmedi demek, high da yanip sonuyorsa hic 4 cekere girmedi demek , low a girmesi icin motor calisir durup pozisyonda vitesi N ye almaniz lazim sonra lowu cevirmeniz gerekiyor , high her durumda devreye girer yolda giderken vs , low dan cikmak icin durup n ye alip cikmaniz lazim,

4H'ye girmesi için de alttaki motordan ses gelmesi gerekmiyor mu? 4H ye alınca doğrudan sarı 4H ışığı yanıyor. Ama şanzıman motorunda hiç hareket olmuyor.

Motor calisiyor vites n de ve low a getirdiniz ve yanip sonuyor dogru mu ?

Geriye cevirdiginizde sak diye bir ses geliyor mu ? Yani kapattiginizda ?

Anladim 4 cekere giriyor mu high da ona bakin giriyorsa arazi sanzimaniniza giden elektrik kablolarini kontrol edin ben beyinsel bir ariza oldugunu dusunmuyorum, , ayrica o kutunun yan tarafinda bir kutu daha olacak koltugu sokun komple bakin oralara belki o kutuyu araklamislardir

Anladim 4 cekere giriyor mu high da ona bakin giriyorsa arazi sanzimaniniza giden elektrik kablolarini kontrol edin ben beyinsel bir ariza oldugunu dusunmuyorum, , ayrica o kutunun yan tarafinda bir kutu daha olacak koltugu sokun komple bakin oralara belki o kutuyu araklamislardir

Arabayı lifte kaldırıp 4H ye alsak, en azından şaftın dönmesi gerekir değil mi? Ön tekerleklerin devreye girmesi için de hubların kilitlemesi lazım. Hublar kilitlemese bile şaftın dönmesi gerekir. Doğru mu biliyorum?

Anlamadığım şey şu; Arazi şanzumanı üzerindeki motor tek kademe ve dışardan elektrik verdiğimizde 4L ışığını yakıyor. Yani sadece 4L ti devreye alıyor. Peki 4H nasıl devreye giriyor, 4Hnin arazi şanzımanı ile bi ilgisi yok mu? Ayrıca koltuğun altında olması gereken ikinci kutu olmadan 4H ve 4L ışıkları nasıl yanıyor? Velhasıl karışık kuruşuk işler. Kusura bakmayın, kafa şişiriyorum ama belki birilerine bi faydası olur diye yazıyorum.

Egri yi iptal ettim, enjektor memelerini degistirdim 100 tl 5 adet , en arkadaki ikici ekzostu soktum orjinal mercedes idi, turboya bakim yaptirdim, bariz güç artisi var yakittada dusme var gibi depoyu fulledim bitince belli olacak ama egr yi iptal etmenizde fayda var

Reis, ikinci egzostu sokmende performansi artırmak için yapılmış bir operasyon mu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR