Sevgili orgasmatron tam olarak şöyle bir sorunum var; arazi düğmesini 2H ye aldığımda sarı 2H ışığı yanıyor. 4H ye aldığımda ise kırmızı 4H lambası yanıp yanıp sönüyor. Ancak aracın altındaki arazi şanzımanının üstünde bulunan elektrikli motorda herhangi bir hareket olmuyor. Ustam arazi şanzumanını devreye alan motora elektrik gelmediğini söyledi. Bu motora harici elektrik verdiğimizde ise motor harekete geçiyor ve 4H lambası direk yanmaya başlıyor. Sorunumuz şu; motora elektrik gelmiyor.Ben e baydan almistim , Ekli dosyayı görüntüle 57809
arazi sanzimanin beyni degil otomatik vites beyni , arazi sanzimani beyni onun yaninda diger bir kutu, ayrica arizaniz beyinden degildir, onde kucuk bir selonoid var hava borularini takip edin , o selonoid bozuktur %99
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her türlü denedim hocam, olmuyor.Hocam,ayni dert bendede vardı size yazdığım gibi yapınca 4 çekerek geçiyordu siz denedinizmi tarif ettiğim sekilde
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Șöyle kontrol edilecek, araç hiç mi 4 cekere girmiyor onu kontrol edin , sonra 4 cekere girip low mi girmiyor low yanip sonuyorsa lowa girmedi demek, high da yanip sonuyorsa hic 4 cekere girmedi demek , low a girmesi icin motor calisir durup pozisyonda vitesi N ye almaniz lazim sonra lowu cevirmeniz gerekiyor , high her durumda devreye girer yolda giderken vs , low dan cikmak icin durup n ye alip cikmaniz lazim,Sevgili orgasmatron tam olarak şöyle bir sorunum var; arazi düğmesini 2H ye aldığımda sarı 2H ışığı yanıyor. 4H ye aldığımda ise kırmızı 4H lambası yanıp yanıp sönüyor. Ancak aracın altındaki arazi şanzımanının üstünde bulunan elektrikli motorda herhangi bir hareket olmuyor. Ustam arazi şanzumanını devreye alan motora elektrik gelmediğini söyledi. Bu motora harici elektrik verdiğimizde ise motor harekete geçiyor ve 4H lambası direk yanmaya başlıyor. Sorunumuz şu; motora elektrik gelmiyor.
Bu sorun selenoid kaynaklı olabilir mi?
bir de sürücü koştuğunun altında bir tek beyin var. Sizin paylaşrığınız resimdeki numara 009 ile bitiyor, benimki 005 ile bitiyor. Acaba bende arazi şanzuman beyni hiç mi yok?
İlginize tekrar teşekkür ederim. Bilgileriniz çok değerli.
4H'ye girmesi için de alttaki motordan ses gelmesi gerekmiyor mu? 4H ye alınca doğrudan sarı 4H ışığı yanıyor. Ama şanzıman motorunda hiç hareket olmuyor.Șöyle kontrol edilecek, araç hiç mi 4 cekere girmiyor onu kontrol edin , sonra 4 cekere girip low mi girmiyor low yanip sonuyorsa lowa girmedi demek, high da yanip sonuyorsa hic 4 cekere girmedi demek , low a girmesi icin motor calisir durup pozisyonda vitesi N ye almaniz lazim sonra lowu cevirmeniz gerekiyor , high her durumda devreye girer yolda giderken vs , low dan cikmak icin durup n ye alip cikmaniz lazim,
4h a girerken hicbir ses gelmez4H'ye girmesi için de alttaki motordan ses gelmesi gerekmiyor mu? 4H ye alınca doğrudan sarı 4H ışığı yanıyor. Ama şanzıman motorunda hiç hareket olmuyor.
Evet, aynen.Motor calisiyor vites n de ve low a getirdiniz ve yanip sonuyor dogru mu ?
Hayır.Geriye cevirdiginizde sak diye bir ses geliyor mu ? Yani kapattiginizda ?
Anladim 4 cekere giriyor mu high da ona bakin giriyorsa arazi sanzimaniniza giden elektrik kablolarini kontrol edin ben beyinsel bir ariza oldugunu dusunmuyorum, , ayrica o kutunun yan tarafinda bir kutu daha olacak koltugu sokun komple bakin oralara belki o kutuyu araklamislardirHayır.
Arabayı lifte kaldırıp 4H ye alsak, en azından şaftın dönmesi gerekir değil mi? Ön tekerleklerin devreye girmesi için de hubların kilitlemesi lazım. Hublar kilitlemese bile şaftın dönmesi gerekir. Doğru mu biliyorum?Anladim 4 cekere giriyor mu high da ona bakin giriyorsa arazi sanzimaniniza giden elektrik kablolarini kontrol edin ben beyinsel bir ariza oldugunu dusunmuyorum, , ayrica o kutunun yan tarafinda bir kutu daha olacak koltugu sokun komple bakin oralara belki o kutuyu araklamislardir
Reis, ikinci egzostu sokmende performansi artırmak için yapılmış bir operasyon muEgri yi iptal ettim, enjektor memelerini degistirdim 100 tl 5 adet , en arkadaki ikici ekzostu soktum orjinal mercedes idi, turboya bakim yaptirdim, bariz güç artisi var yakittada dusme var gibi depoyu fulledim bitince belli olacak ama egr yi iptal etmenizde fayda var