Bahsettiginiz musso satildi mi? Ya da ilanda var mi acaba?Bu arada FB taki musso 16500 cekti fiyati 14 / 15 e verecek galiba arayan varsa bilginize
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Surucu koltugunun altindaMerhaba arkadaşlar, mussonum arazi şanzımanı beyninin yerini bilen var mı?
Musso nun yakitini olcebildinmi?Eyvallah hocam,
Kilometre ibreni gps ile bi ölç hocam. Benim ibre yüzde 30 civarında eksik gösteriyor. Yani 100 km yol yapıyorsun, saat 70 km yazıyor. Speedometer gibi uygulamalar var.Ayni motor ayni lastik ebatlari 65 kr. Yakiyor
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Telefona yukleyip bir olceyim ancak gunluk gittigim yol 45 km bundan dolayi km yaklasik ayniKilometre ibreni gps ile bi ölç hocam. Benim ibre yüzde 30 civarında eksik gösteriyor. Yani 100 km yol yapıyorsun, saat 70 km yazıyor. Speedometer gibi uygulamalar var.
Ben e baydan almistim ,Arkadaşlar musso'nun arazi şanzuman beynini deneyip, arızadan emin olmam lazım, sürücü koltuğunun altında bir vida ve bir soketle sökülebilen bir parça. Söküp, deneyip yerine takması 15 dakika sürmez. Ankara'da yardımcı olacak arkadaşım varsa çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 57806