Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,920

Etiketler
IMG_20170122_221928.jpg

Benim düşündüğüm yakin birşey yapmış ama daha estetik olabilirmis

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler, bulduk, ama galiba bozuk. Arazi vitesini devreye almıyor, kırmızı low yazısı yanıp sönüyor. Aeazi şanzumanının üstündeki motora elektrik gelmiyor. Bi rölesi falan var mı, varsa nerde olduğunu biliyor musunuz?

Hocam,arazi vitesine al aracı stop et ,tekrar çalıştır 3_5 saniye bekle benimki arizadan sonra boyle geciyordu
Selenoidlere baktir,vakum hortumları mi kontrol ettir

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kilometre ibreni gps ile bi ölç hocam. Benim ibre yüzde 30 civarında eksik gösteriyor. Yani 100 km yol yapıyorsun, saat 70 km yazıyor. Speedometer gibi uygulamalar var.
Telefona yukleyip bir olceyim ancak gunluk gittigim yol 45 km bundan dolayi km yaklasik ayni

GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Egri yi iptal ettim, enjektor memelerini degistirdim 100 tl 5 adet , en arkadaki ikici ekzostu soktum orjinal mercedes idi, turboya bakim yaptirdim, bariz güç artisi var yakittada dusme var gibi depoyu fulledim bitince belli olacak ama egr yi iptal etmenizde fayda var

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar musso'nun arazi şanzuman beynini deneyip, arızadan emin olmam lazım, sürücü koltuğunun altında bir vida ve bir soketle sökülebilen bir parça. Söküp, deneyip yerine takması 15 dakika sürmez. Ankara'da yardımcı olacak arkadaşım varsa çok sevinirim.
2af190601c28e7776c7ca95ce19863f7.jpg

Arkadaşlar musso'nun arazi şanzuman beynini deneyip, arızadan emin olmam lazım, sürücü koltuğunun altında bir vida ve bir soketle sökülebilen bir parça. Söküp, deneyip yerine takması 15 dakika sürmez. Ankara'da yardımcı olacak arkadaşım varsa çok sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 57806
Ben e baydan almistim ,
dcf616cda4db9d74659ef608bbe4d20e.jpg

arazi sanzimanin beyni degil otomatik vites beyni , arazi sanzimani beyni onun yaninda diger bir kutu, ayrica arizaniz beyinden degildir, onde kucuk bir selonoid var hava borularini takip edin , o selonoid bozuktur %99

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri