Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 516,008
Ellerinize emeklerinize Saglik kesenize bereket kazasız belasız sürüşler.
Ön konsol boyama veya deri kaplama vs seyleri çok beğeniyorum bence kisisellestirmede en iyi adim ve aracın daha kaliteli donanımlı bir görünüme kavuşması gibi birşey. Konsolda dikişleri belirgin deri kaplama ve direksiyon simidi orta konsolda kapanırsa tadından yenmez ama bu sefer çamurda gezmek icin değil de protokol aracı sekline gelir galiba
Moonvisor nedense bana ilk aracım olan chrysler pick up anılarımı canlandırıyor. Bir araç yaparsam ortaya üç kenarlara da birer sarı damla lamba takmazsam gözüm açık giderim diye tahmin ediyorum.

Etiketler
Serhun hocam, orta konsüluda boyle
IMG-20170117-WA0030.jpeg

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kia soul,korando ya çok benziyor

Bugün sanayideydim arabanın yanina gittim bizim yaylar daha gelmemiş,neyse rolantiye aldık kendimizi ama egr yi iptal ettiriyorum,bide şanzıman ve def.hava hortumlarini yukarı aldiriyorum, hub lar zaten takılmıştı bakalım hayirlisiyla bi ciksin

Abi foto paylas azicik hublari falan

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enjektorler 601 in enjektoru ile ayni cikti arabada sprinterin enjektorleri ile farkli e 250 ile ayni , baslarini memelerini degistirdim adedi 25 tl , lifterler adedi 40 tl 10 adet var , egr yi iptal ediyorum bende, ön salincaklari da motordan sonra helozonliya ceviricem 5000 kagida pazarlik ettik , torsiyon isi guzel ama biliyorsunuz sert ...

Aranizda marka fark etmez katalizor ve susturucu iptal eden varmi ? Arti ve eksiler ne yasadiniz ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benimkinde fabrikadan katalizor yok, bu euro 3 normunu tutturmak ve araci son defa hadi bi defa daha diye satabilmek icin son jenerasyona konan parcalar 2002-2006 modellerde cikiyor , egr katalitik ve son eksoz iptali aracta guc artisi yapiyor egr motor icin aslinda kotu birsey hepiniz iptal edin egzost gazini bir daha motora basip , kurum pislik motorda kalsin doga bozulmasin diye icat edilmis motoru kurum dolduran bir icaat ,
Not rus sitesinden araktir ...

@orgasmatron hocam, Katalizör iptalinde araç muayenede sıkıntı yasar geçemez diye okuyorum ,peki sende sıkıntı olmadimi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR