highoutput
Zirve
Hesap kitap yapmadim bi yoklama yapalim herkes arac fotosunu ve bulundugu ili yazarsa sayimiz ortaya cikar
Benim 1978 model 6 silindir 5890 cc dizel unimog geciyor abi birsey olmaz disarda yaparsin egzozt muayenesi bide belli bir yasin ustundeki araclarda muafiyet var kac yas bilmiyorum egzost icin@orgasmatron hocam, Katalizör iptalinde araç muayenede sıkıntı yasar geçemez diye okuyorum ,peki sende sıkıntı olmadimi
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Antalyada benim haricimde ben 3 4 adet goruyorum musso cok amaHesap kitap yapmadim bi yoklama yapalim herkes arac fotosunu ve bulundugu ili yazarsa sayimiz ortaya cikar
Katalizör söküp yerine katalizör görüntüsünde ici boş olan takılınca muayeneden gecer. Orijinali kenarda dursun. Ya da orijinali bozuksa içini boşalttıktan sonra tekrar araca takılır.
Aslında bu işlemde söyle bir dezavantaj var boş kazan basınç oluşturur. Bunun önüne gerek için boş katalizörün icine düz boru kaynatılır. Dışarıdan norma ici düz boru olur. Performans düşmez hatta artar yakıt sarfiyati düşer.
noldu abi ya , neyden yoruldun kim ne dedi ??Sayin arkadaslar bugun itabari ile forumdaki konumuzdan ayriliyorum , paylastigimiz hersey icin tskler FB sayfamizida Sayin @ceng67 e emanet edip oradanda ayriliyorum , ben yoruldum , hepinize tsk ederim guzel sohbetler ve paylasimlar icin , selamlar , saygilar ...
Sayin @Serhun nokta atisi yorumlariniz icin tskler
Sayin arkadaslar bugun itabari ile forumdaki konumuzdan ayriliyorum , paylastigimiz hersey icin tskler FB sayfamizida Sayin @ceng67 e emanet edip oradanda ayriliyorum , ben yoruldum , hepinize tsk ederim guzel sohbetler ve paylasimlar icin , selamlar , saygilar ...