Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan highoutput Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,596
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 515,859
Anlamadığım şey şu; Arazi şanzumanı üzerindeki motor tek kademe ve dışardan elektrik verdiğimizde 4L ışığını yakıyor. Yani sadece 4L ti devreye alıyor. Peki 4H nasıl devreye giriyor, 4Hnin arazi şanzımanı ile bi ilgisi yok mu? Ayrıca koltuğun altında olması gereken ikinci kutu olmadan 4H ve 4L ışıkları nasıl yanıyor? Velhasıl karışık kuruşuk işler. Kusura bakmayın, kafa şişiriyorum ama belki birilerine bi faydası olur diye yazıyorum.
High in arazi sanzimaniyla alakasi yok poryolari kilitliyor gidin yuksek bir kaldirima arabayi dayayın, cikmaya calisin arkasi patiye kalirsa onler calismiyor demek , merak etmeyin ben aldigimda da calismiyordu araziler

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler

High in arazi sanzimaniyla alakasi yok poryolari kilitliyor gidin yuksek bir kaldirima arabayi dayayın, cikmaya calisin arkasi patiye kalirsa onler calismiyor demek , merak etmeyin ben aldigimda da calismiyordu araziler

Önlere güç aktarmadıktan sonra poryoları kitlemesinin bize ne faydası var ki? Arkaların patiye düşmemesi için önlerin de dönmesi gerekir. Bu da ancak şafy vasıtasıyla güç aktarımıyla olur. Kusura bakmayın, hakikaten anlamıyorum.

4 h alin bakin , onler donuyor mu, low baska duzenekten isliyor 4h baska

Anladim 4 cekere giriyor mu high da ona bakin giriyorsa arazi sanzimaniniza giden elektrik kablolarini kontrol edin ben beyinsel bir ariza oldugunu dusunmuyorum, , ayrica o kutunun yan tarafinda bir kutu daha olacak koltugu sokun komple bakin oralara belki o kutuyu araklamislardir

Bu ikinci kutunun bi resmini atabilir misiniz, ya da en azından oem numarasını verebilirseniz çok memnun olurum.

Hocam,senin yolcu koltuğunun altında kutu yok mu

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yolcu koltuğu tarafında halinin altında hemen elinize gelmesi gerek

1 tane şoför tarafında kutu 1 tanede yolcu tarafında kutu bizim araçlarda boyle

Otomatik vitesle ilgili durumdan bahsetmistim. D ve 3 var
2 ve b ye gecmiyordu. Vites cubugu en geriye dayaniyordu.
Ayrica (asfalt) yokusta devir cok yukselse bile hiz 40km de sabitleniyor. Ortak bir problem olabilir mi. Burada otomatik sanzimandan anlayan yok. Revizyon mu gerekiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR