fiberi taşıtan kuşaklara takviye yapılacak, zira yan dolapları tasıyacak ana taşıyıcılar bunlar olacak... birazdan koçeronun sıradışı tasarımı geliyor )))) az sonraaaaaaaa
yan camlar ve banyo dikdörtgen lumbuz pino karavandan, tavan havalandırma 50x50 güneşlikli ve sineklikli Bahçeci ithalattan...
Ömer Bey yan camlar hoşuma gitti. Her ölçüde yapabiliyorlar mı? Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Buradan yazamıyorsanız özelden mesaj atarsanız sevinirim. Benim iki yan camı değiştirmeyi düşünüyorum.
İvecolar belli bir yila kadar, ust yuksek tavanlari fiber olarak uretildiler. Sonra ust tavan sac olarak uretilmeye baslandi. Toparlarsak, aracin yan duvarlari sac, ust sapkasi fiber.
Ömer Bey yan camlar hoşuma gitti. Her ölçüde yapabiliyorlar mı? Fiyat bilgisi verebilir misiniz? Buradan yazamıyorsanız özelden mesaj atarsanız sevinirim. Benim iki yan camı değiştirmeyi düşünüyorum.
fiyat ile ilgili henüz bir bilgim yok Pino Karavan Faruk Karatan arkadaşımdır...Adımı vererek 0533 559 21 17 nolu telefondan kendisine ulaşıp istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz...
Gerekli bilgiyi Berkant sağolsun vermiş Fiber kısmı ile ilgili altta taşıyıcı barlar var.. bu barlar demir profiller ile birbirine bağlanarak aracın mukavemeti ve dolap montajı ile iligi alan elde edilecek...
Bugün ara bölme de açıldı...araç daha da ferahladı...
fiyat ile ilgili henüz bir bilgim yok Pino Karavan Faruk Karatan arkadaşımdır...Adımı vererek 0533 559 21 17 nolu telefondan kendisine ulaşıp istediğiniz bilgiyi alabilirsiniz...
tüm motor bakımları yapıldı, kapılara merkezi kilit kondu, tüm kilitler sökülüp temizlendi, içerdeki stepne arac altına yerleşiyor... pazartesi itibariyle çalışmalar başlıyacak...