Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 219
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa - Hazırlık (14 Aralık 2008)

arkadaşlar merhaba ben Ateş yeni aranıza katıldım ve aracımıda yeni aldım .sizin gezinizden 2 gün sonra teslim ettiler aracımı ,inanın aklım sırf sizdeydi gelemediğim içinde biraz buruktu içim açıkcası.resimlerinize baktım ,birhayli güzel vakit geçirmişsiniz çokta keyifli geçmiş herşey. işim dolayısınla bayramda yunanistanda olucam ,bu organize tarihinizin bayram sonuna gelmesi bir çok arkadaşımızın iştirak edememesine sebep olacaktır kanımca .birde uzun bir tatil sonrasındaki İstanbula dönüşyolu kabusuda işin cabası ,erken dönebilirsem mutlaka aranızda olucam kısmetse :-[ ama müsait olup gelecek arkadaşlarında ,çok güzel vakit geçirip hamsi ziyafetide çekiceklerinden eminim ::smiley:
açıkçası gözümde korkmadı değil ! çünkü benim ilk arazi aracım ve şu meşhur rampayı görünce 2 küsür tonluk bir araçla çok acemisi olduğum bu yolda hiç olmayan pilotaj tecrübemle ne yapabilirim inannın kendim bile hayal edemiyorum ??? benim aracım ZJ 5.2 böyle bir geziye katılmadan önce ne gibi hazırlıklarla oraya gelmeliyim (yemek ,içmek,kıyafet,araç ekipmanı vs.) aracım şu an standart yani konfor ağırlıklı :-\ benimde açıkçası çok atlayıp zıplamaya hevesim yok,sadece sizleri tanımak ve hafif yollu offroad zevki alabilmek ve en azından ara sıra şehirden uzaklaşıp doğayla bütünleşmek..
bu gezide aranızda olamazsam,inanınki sizin gezdiğiniz gün ben hırsımdan birkaç yunanlıyı denize döküyor olucam :smiley: :D ;D şaka bi yana hepinize güzel bir gezi temenni ederim herkese şimdiden hayırlı bayramlar dilerim en kısa zamanda buluşmak, görüşmek ümidi ile ..

Etiketler

Ateş bey, tahminen tanışıyoruz sizinle ama henüz çıkaramadım...

Yapmanız gereken ilk şey aracınıza uygun çamur lastiği almak olmalı... size de kışın soğuk tutmayacak bir çamur botu ve yağmurluk...

görüşmek üzere.

:D engin bey olabilir ben müzisyenim ve muhakkaki bir çok insanla bir çok organizasyonda bulunuyorum ,bellki bir yerde rastlaşmış olabiliriz isminiz yabancı gelmiyo ama inannın bende çıkaramadım. kadıköydeki fokurtu nargileye gidermiydiniz oradan sanki bir çağrışım var ;) ama önemli değil zaten artık tanışmış olduk..
aracımda galiba goodyear 225/70/16 AT bir lastik var bunun arazi için olduğunu söyledi geçengün lastik bakmaya gittiğim arkadaş ama o şartlar için uygun diş yapısına sahipmidir bilemem sonra benide yerden yere vurmazlar umarım rampanın yarısında kalınca ::smiley: şaka bir yana bilgileriniz için teşekkürler..

Ateş bey çekidemiri varsa sorun yok çıkarırız.Çeki demiri yoksa gene çıkarırız ama:smiley:

Herkese Selamlar ...
Belirtilen geziye zevkle katılmak isterim.Umut kardeşim bencede bozma o geziye Land ile gelmen lazım.Batarız çıkarız ama mühim olan doğa ile mücadele ve iyice acıkarak helva ile balıkları götürmek.Geriside detay bence.)))))

Merhaba,
Bende gelebilirim Vitara ile. Hamsiler kulağa hoş geliyor.

Evet orhun land la gelicem.Hatta tabelada yaptıracam land tepesi diye rampayı çıkacam tabelayı dikecem:smiley:

çeki demirim var ??? galiba sonuç şimdiden belli arkadaşlar :eek: ama olsun işallah dönüşümü erken ayarlıyabilirsem o yokuşu öyle veya böyle çıkıcam ayrıca bugün lastik baktım yarı arazi yarı asfalt lastikler varmış onu tavsiye ettiler yoksa 4 mevsimmi almam gerek hem şehirde hemde gezilerde kullanabilmem için ve şu anda arabamda Goodyear 225/70/16 wrangler AT lastik var bu ne tarz bi lastik durumuda iyiymiş ne yapmalıyım arkadaşlar :-\

eğer şuanki lastiklerinizin duruöu iyiyse, gerçek çamur lastiği alın. şuankileri de yazın kullanırsınız.

ateş bey

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58.0

linkte bilgi var ama teknik bölümünü inceleminizi tavsiye ederim.

Gezinin anlam kazanmasinda buyuk pay sahibi olan iki kisiden biri olarak ben de gelicam. Reklamin kotusu olmaz derler... ;D

gel kardeşim :smiley: inşallah bende geleceğim 3 def hatta fazlası olur derim inşallah ilki kadar hatta daha iyi bir gezi olacaktır.

Bende işten güçten fırsat bulabilirsem 3 defender ile gelmeyi düsünuyoruz işanlah

dronder' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19548.0

tadı hepimizin damağında kaldı ::smiley: daha kalabalık katılımlı bir gezinin organizasyonuna şimdiden başlayalım

liste:

1- dronder (önder özdenkaya - zj)
2- felice (mesut + def.110 + 1 kasa hamsi)
3- ?

Mesut benide ekle buralarda olursam...

1- dronder (önder özdenkaya - zj)
2- felice (mesut + def.110 + 1 kasa hamsi)
3- Concrete (güven + koray - def 110)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri