Ynt: Kıytırık Karavancılar Hakkında
Dostlar,
Bu konuyu oldukça uzun zamandır takip ediyorum, ama içimden bir şey yazmak gelmedi bugüne kadar. 2004 yılından beri karavancılığın içinde olan biri olarak şunu söyleyebilirim. Karavanda yaşam biçimi, biraz da hayata nasıl baktığınız ile ilgilidir. İşin maddi boyutu bir yana, yaşamda, nelerden zevk aldığınız önem kazanır. Maddiyat tabii ki çok önemli bir faktör. Eminim ki basit olsun ne var diyenlerin bir kısmı daha iyi bir karavana özlem duyuyordur. Bunu yadırgamam.
Süreyya beye saygı duyuyorum, varını yoğunu satıp karavanda yaşamı tercih etmiesi ve bundan da son derece mutlu olması saygıya değer.
Kendi karavanını yapabilmek ayrı bir konudur. Bu dostlarımıza da saygı duyuyorum.
İmkanlarım ölçüsünde bir karavan sahibiyim, ben de diğerleri gibi daha mükemmel bir karavan sahibi olmayı, yaşamımın çok büyük bir kısmını karavanda yaşamayı tercih edenlerdenim. Mükemmelliyetçi yönüm kuvvetli olduğundan karavanımın dünya ölçüsünde ihtiyaçlara cevap veren bir karavan olmasını isterim. İhtiyaçların hiç bitmediğinin de farkındayım.
Dediğim gibi yaşama bakış açımız, karavanda yaşamımızı da etkiliyor kaçınılmaz olarak. Güvenlik kaygıları giderilmiş her türlü karavanda, mutlu, bol gezili günler dileği ile. Bu konuya fazla takılmayın, bırakın herkes hayatını yaşasın... Önemli olan karavancı sayısının artması ..
Geri dönüş heyacanı başladı, karavanda yapmam gereken bir sürü iş var. TÜV muayenesi, genel kontrol, yeni akü, yeni ihtiyaçlar falan filan. Karavanda olmayı özledim, açıkçası
Görüşmek üzere ...