bayar28' Alıntı:Cavit bey cok guzel bır gezı olmus fotograflarlanda belgesellestırmıssınız,
Ben 15 gun once Ayvalık ve Altınovadaydım cok guzel bır yer bende cok begenıyorum burayı, dıyebılırımkı Canakkale İzmır arası en guzel yer ozellıkle Ayvalıkdakı eskı Rum evlerı ve adaları cok guzel bır yer tesekkurler bu guzel aktarım ıcın...
caneroz' Alıntı:Eşsiz güzellikteki fotoğraflar ve paylaşımlar. teşekkürler
seyyah-34' Alıntı:Gezimizi çok renklendirdik bu rengin dozunu zaman zaman kaçırdık müzeler,ünlü mağaralar,yüksek dağlar,balık üretimi,sera içinde yetişenler,tekne imalatı, hakiki bal nasıl meydana geliyor ve birbirinden ilginç 10 bini çoktan geçen resim şöleni ile karavancı arkadaşlara rehber ve bütün gezenbilirli arkadaşlarada görsel bir şölen olacağa benziyor.
Çok teşekkürler ediyor sizlerede eşinizle sağlık,sıhhat ve bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.gezmen' Alıntı:Kemal Bey,
Sizi gençlik yıllarınıza ve memleketinize götürebilmek benim için hoş birşey; sevindim.
Mesleğinizde gösterdiğiniz özeni(forum sayfalarında gördük), gezi yazıları ve fotoğraflarda da görüyoruz. Dönüşte, paylaşımınızı bekliyoruz. Aşağıdaki satırlar, paylaşımınızın bir hayli renkli olacağını gösteriyor..
İyi geziler, iyi dinlenceler ve iyi yolculuklar...
Cavid Sezen