Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,075
Ynt: Kim Nerede?

halilo11' Alıntı:
öncelikle Gezenbilir üyelerinin Ramazan bayramını Kutlarım Erden bey resimler çok güzel cıkmış ellerinize sağlık sizlere hayırlı geziler nasipse yarın bende bir haftalık geziye cıkıyorum bakalım rotamız neresi olacak

selamlar

Halil bey,mutlu ve neşeli geziler dileklerimle...

Etiketler

Biz İlhan hocam ve ailesi,öğlen Cunda dan çıktık,an itibari ile Foça da belediye otoparkinin karşısında ki kaldırımda çay ımizi kekimizi içiyor ve yudumluyoruz .Yarın hesaplar da değişiklik olmazsa Gümüldür Hipo kampingteyiz Derya Nin tedirginliğini atlatabilirsek daha farklı yerlerde kalmaya niyetliyiz.
Sagolsun Haldun un uyarısıyla harika sakizli dondurmadanda yedik,inananın dostlar yarım saatten fazla sırada bekledik.[attachment=1]

Eski Foça'da Eski Tersane koyunda Belediyenin halka açtığı tesisten de yararlanarak, Ümit, Bülent, Ben ve eşlerimiz ayrıca Komutan Mehmet Tüney ile birlikte bir mangal asker olarak bu gün de burada değerlendirmeye karar verdik.
Sabah içtima kaşta olur meçhul.

DSCF4493.jpg

İnsel benim bildigim Ilhan hocam mutlaka cekmistir.YAkinda belli olur.Cevre çok guzel olunca insan ayrilmak istemiyor bizde dün ayrilamadik,seninle konustugumuz gibi marmaris civarlarini degil gezmek yaklasamadik bile :smiley: kendimi Sirince de görebilirsem sansli sayacagim bu tatilde.

Arkadaşlar şimdi kamptan döndüm,boşu boşun oralara gitmeyen artık tatiller çok kötü.İlhan hocam tatile devam ediyor.

mayıstosböce' Alıntı:
Arkadaşlar şimdi kamptan döndüm,boşu boşun oralara gitmeyen artık tatiller çok kötü.İlhan hocam tatile devam ediyor.

Hangi kamptan döndün anlamadım reis...

Tatilden desek daha doğru olacak.

İnsel demiştim İlhan hocam çekmiştir diye.

[attachment=1]

DSCF4020 (Custom).jpg

Dün gece İstanbul'a döndük. Gezenbilir'e ancak şimdi girebildim. Gün içinde bir kaç kere denedim ama sitede bir sorun vardı galiba giremedim. Yola çıkarken güzel dileklerde bulunan dostlara teşekkür ederim.

İki gece Selçuk'ta konakladım. Bir gece otoparkta bir gece de İsa Bey Camii duvarının dibinde kaldık(Sabah Bayram namazına rahat gidebilmek için). Cami altında dükkanı ve karşısında da evleri olup, hediyelik eşya imal edip satan bir aile ile tanıştık. Çok misafirperler idi. Giderseniz uğrayın derim. Telefonu var. Sizlere yaptığı polyester imalatları anlatırlar. Efes'i, Meryem Ana Evi'ni, Yedi Uyuyanları, İsa Bey Camii'ni , Saint Jean'ı gezdik. Tarihi bu geziden keyif aldık. Ben buraları yıllar önce görmüştüm ama İrem görmemişti. Şirince köyüne çıkmak istedim ama yolu dar ve kötü diye anlatılınca vazgeçtim. Bazı dostlarımızın Şarap siparişi vardı. Neyse Selçuk'ta Şirince şarabı satan yer bulduk. Kuşadasın'da da üç gece konakladık. Önder Kamping'de konakladık. Memnun kaldık.

Hosgeldin Ahmet. Memnun kaldiniz mi ailecek kamperden? Bulent tesekkurler foto icin.

Foça tatilimizden ayrılan Bülent'in yokluğunu, düğün merasımi seyriyle kapatmaya çalıştık. Her zaman ki alışkanlığıyla Ümit sıcak şarapla töreni uzaktan kutlamaya katıldı.

DSCF4523.jpg

insel' Alıntı:
Hosgeldin Ahmet. Memnun kaldiniz mi ailecek kamperden? Bulent tesekkurler foto icin.

Hoşbulduk. Kamperden memnun kaldık. Bir sorun yok. Araca yavaş falan diyoruz ama İstanbul'dan Selçuk'a 10 saatte gittik 10 saatte döndük. Molalar dahil. Bir de feribota binmedik. Körfezi dolandık. Özellikle dönüşte feribot kuyruğu inanılmazdı. Yola taşmıştı.

insel' Alıntı:
Gecen seneki ile ayni. Kisi basi 20 karavan 20. Elektrik 5.

2 kişi (40L) + Karavan (20L) + Elektrik (5L) =2 kişi 65L mı oluyor yani?
İnsel bi yanlışlık yoksa fiyat uçuk !!!

Datça Aktur kamping ve Bodrum gümbet Zetaş ta bile fiyat bu kadar yüksek değil !!!

erdenbay' Alıntı:
2 kişi (40L) + Karavan (20L) + Elektrik (5L) =2 kişi 65L mı oluyor yani?
İnsel bi yanlışlık yoksa fiyat uçuk !!!

Datça Aktur kamping ve Bodrum gümbet Zetaş ta bile fiyat bu kadar yüksek değil !!!

Dogru ucuk. Ama verdigin orneklere gore Ada kamping cennet. Hele Zetaş. Neyse.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.