Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,078
Ynt: Kim Nerede?

Su anda Poyrazlarda yim.Erden hocam sen Kano yarislari olunca gelmek lazim demistin su anda idman yapiyorlar belkide bugün yada yarin yaris var çünkü hazirliklar yapiliyor.He Ben onun içinmi geldim,hayir onun icin degil simdi kahvaltimi yapiyorum birazdan ibis koltugumu cikartip biraz daha yuksekçe bir yerde bulunan kahvalti yerimde ,göle karsi dergimi okuyacagim.Yanlis anlasilmasin Benim bulundugum yerde her turlu kus sesini duyabilirsiniz kano yarslari tam oreads ki iskelenin orada yapiliyor yani kisaca keyif had safhada,Haldun .

Etiketler

mayıstosböce' Alıntı:
Su anda Poyrazlarda yim.Erden hocam sen Kano yarislari olunca gelmek lazim demistin su anda idman yapiyorlar belkide bugün yada yarin yaris var çünkü hazirliklar yapiliyor.He Ben onun içinmi geldim,hayir onun icin degil simdi kahvaltimi yapiyorum birazdan ibis koltugumu cikartip biraz daha yuksekçe bir yerde bulunan kahvalti yerimde ,göle karsi dergimi okuyacagim.Yanlis anlasilmasin Benim bulundugum yerde her turlu kus sesini duyabilirsiniz kano yarslari tam oreads ki iskelenin orada yapiliyor yani kisaca keyif had safhada,Haldun .

İyi keyifler,
yalnız niye Haldun.

Bunu yazdigim da kizip laf sokacak tek kisi Haldun.Ayrica su anda yarislar yapiliyor.İlhan Abi kamp yaptigimiz yerin tam arkasinda ki ormanlik alandayim,evet arkadaslar hava mukemmel bir hava, harika bir esinti Var.Aksama fotograf ekleyince ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksiniz.
Evet eylul Ayi K.T topraklar yolcusu varsa acele etsin.

Ferhatlar gelmiştir artık diyeceğim ama ses yok!...

Bülent, birgün de Taşkısığı'nın kıyısında güzel bir yer bul da oraya gitsene; bıktık bu K.T.dan... :D

Cavid Sezen

mayıstosböce' Alıntı:
Su anda Poyrazlarda yim.Erden hocam sen Kano yarislari olunca gelmek lazim demistin su anda idman yapiyorlar belkide bugün yada yarin yaris var çünkü hazirliklar yapiliyor.

Bülent teşekkürler. Önceden randevulu işim olmasaydı kaçırmak istemezdim.

Senin fotoğraflarınla avunuruz artık...

Selamlar...

mayıstosböce' Alıntı:

Sorduk mu... :mad: ::smiley: ;) :D ;D

gezmen' Alıntı:
Ferhatlar gelmiştir artık diyeceğim ama ses yok!...

Bülent, birgün de Taşkısığı'nın kıyısında güzel bir yer bul da oraya gitsene; bıktık bu K.T.dan... :D

Cavid Sezen

Cavid abi,

Az önce konuştum Ferhatla...

Belgrad dalar...

Dolaşıyorlar şehri...

İnternet bulamadığından mesaj atamadığını söyledi...

Sanırım ptesi İstanbulda olacaklar...

Herhangi bir ciddi sıkıntı yaşamamışlar...

Bugün 42. günlerindeler turlarının...

Hakikaten helal olsun size Şirin ailesi...

Not: Bu arada haklısın abi, millet KT den öyle bıkmış ki, baksana kendini Tarabya ya vuracak şenlik adı altında... :D

aslanahmet' Alıntı:
Dün gece İstanbul'a döndük. Gezenbilir'e ancak şimdi girebildim. Gün içinde bir kaç kere denedim ama sitede bir sorun vardı galiba giremedim. Yola çıkarken güzel dileklerde bulunan dostlara teşekkür ederim.

İki gece Selçuk'ta konakladım. Bir gece otoparkta bir gece de İsa Bey Camii duvarının dibinde kaldık(Sabah Bayram namazına rahat gidebilmek için). Cami altında dükkanı ve karşısında da evleri olup, hediyelik eşya imal edip satan bir aile ile tanıştık. Çok misafirperler idi. Giderseniz uğrayın derim. Telefonu var. Sizlere yaptığı polyester imalatları anlatırlar. Efes'i, Meryem Ana Evi'ni, Yedi Uyuyanları, İsa Bey Camii'ni , Saint Jean'ı gezdik. Tarihi bu geziden keyif aldık. Ben buraları yıllar önce görmüştüm ama İrem görmemişti. Şirince köyüne çıkmak istedim ama yolu dar ve kötü diye anlatılınca vazgeçtim. Bazı dostlarımızın Şarap siparişi vardı. Neyse Selçuk'ta Şirince şarabı satan yer bulduk. Kuşadasın'da da üç gece konakladık. Önder Kamping'de konakladık. Memnun kaldık.

gezinizin güzel geçmesi sevindirici ancak Şirinceye çıkma konusunda tedirgin olmasaydınız keşke,o dar denilen yollardan onlarca tur otobüsünün hergün yüzlerce turisti taşıdığı bir gerçekkken.

Poyrazlar,yaylalar size emanet.Bıraktığınız yerden devamla evcan kampın bayram sonrası sakinliğiyle tatilimi başlatmış bulunuyorum.

insel' Alıntı:
Dogru ucuk. Ama verdigin orneklere gore Ada kamping cennet. Hele Zetaş. Neyse.
Ada kamp yanıbaşındaki ortunç motel mantığıyla uçuk fiat politikasını devam ettiriyor.İnsel bey ,karavanların görüş alanı önüne konuşlandırılmış restaurant'ı ile ada kamp hakkındaki görüşünüze pek katılamıycağım.Ancak bilhassa bu yıl sürekli poyrazlar nedeniyle ayvalık yöresinde denize girilebilecek uygun konumuna lafım yok.birde denizi hatırı sayılı soğuk.

Enver Bey adakampingin reklamini yapmam kimseye tavsiye etmem. imse sevmiyor orayi. Bizse sadece yan taraftaki bir cep var. Orasi olursa kaliyoruz. Son 3 senedir de tesadufen buuluyoruz orayi bos. Tam onumuz deniz. Oglum bir suru arkadas buluyor ve cok egleniyor. Bu sene kizimda artik buyudu ve kendi kendine gezmeye basladi. Ben bir cok arkadasimla karsilasiyorum. Esim ise Egenin tadini burada aldigini soyluyor. Bir gece camliktaki kampingde sirf denemek icin kalalim dedik. Orasi 25 lira. Gece pijamali insanlari ve arabesk muzikleri gorunce aninda kactik. Cok kamplari sevmiyoruz disarida kaliyoruz. Bu nedenle buraya verdigimiz parayi cok dert etmiyoruz. Ne bileyim biz orayi seviyoruz iste.

berkcantp' Alıntı:
Bursa-Adapazarı ortak nokta bulsan Haldun'un da kat sayı artmaz dı, sen arka bahçen gibi gidip yerleşiyorsun bizler cebi yanık kalıyoruz, iyi tatiller....

Olur tabi ortak nokatamız iİnönü yaylası ve civarları.

Dünkü Poyrazlar manzaram...

[attachment=1]

[attachment=2]

Resim 299.jpg

Resim 301 (Custom).jpg

bayram boyunca 27 ağustos- 3 eylül saroz danışment orman kampı, 3 -11 eylül arası datça taraflarındaydım, tatil bitti ve döndüm :(
birdaha gidebilmek için dönmek gerekiyordu :D
herkese selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR