Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,081

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

mayıstosböce' Alıntı:
Levent hoş geldin,kaptırga gibisin.

kaptırdık gittik, gittik ama...............acısı inşaallah çok çıkmaz ;D

aslanahmet' Alıntı:
Levent bir depo doldurdun mu bir depo da bonusu olan bir kredi kartı bulmuş ;D

kartları zorlayıp gezdik, bakalım bonus'u ekstrede göreceğiz ;D

yaybek' Alıntı:
Abi virüs bünyede yine etki etmeye başladı antibiyotikler fayda vermiyor,virüsün kimyası değişti sanırım bu hastalık beni bitirecek :smiley:

sabret az kaldı, zaten kış geldi olsada gezemeyecektin :smiley:

Bak şimdi aracı kaptırga olan birisine bu yakışırmı,artık kış ayları değişecek,geçensene nasıl gittiysek bu sene en iki üç tane yaparız umarım.

buralpdi' Alıntı:
kaptırdık gittik, gittik ama...............acısı inşaallah çok çıkmaz ;D

kartları zorlayıp gezdik, bakalım bonus'u ekstrede göreceğiz ;D

Ben gördüm kk. ekstremde bonusu üstadım...
Kıvırcık olmasını beklerken, toplam rakamı görünce saçlarımın hepsi döküldü... ;D

mayıstosböce' Alıntı:
Bak şimdi aracı kaptırga olan birisine bu yakışırmı,artık kış ayları değişecek,geçensene nasıl gittiysek bu sene en iki üç tane yaparız umarım.

ben Yusuf'a teselli vermek için söyledim ;D

taiga' Alıntı:
Ben gördüm kk. ekstremde bonusu üstadım...
Kıvırcık olmasını beklerken, toplam rakamı görünce saçlarımın hepsi döküldü... ;D

valla bende de aynı durum :D :D

3 Ay-3 gün süren tatilimiz nedeni ile uzak kaldığımız tüm Gezenbilir dostlarımıza MERHABA....Nihayet evin yolunu bulup kazasız belasız,keyif verici bir geziyi daha tamamlayıp evimize dönünce ilk işimiz Gezenbilir'i açıp hem dostlara merhaba diyelim hemde neler olup bitmiş bakalım dedik.
Gönen barajından başladığımız gezimize,Kaz dağları,Edremit,Burhaniye,Ayvalık,Dikili,Çandarlı,Foça,İzmir,Mordoğan,Çeşme,Seferihisar,Gümüldür,Kuşadası,Didim-Akbük,Kazıklı,Bordum-Ortakent'den dönüşe geçerek 3 ay-3 gün sonra Erdek'e döndük.
Gezdiğimiz yerlerde doyasıya tadını çıkararak,hatta tadından içimiz bayılana kadar kaldık.Çünki eşim ve ben emekliyiz,evde bekleyenimiz yok,zaman bol,birde buna kaldığımız yerlerdeki aldığımız keyif eklenince bu kadar kısa mesafeyi bu kadar uzun zamanda tamamlayabildik.
Bu keyfimize birde gezenbilir'den dostlarımız ile karşılaşıp uzun sohbetler eklenince kaymaklı oldu valla.İlk ziyaretimiz Sami (Züğürt gezenci) dostumuza oldu,bayağıda özlemişiz[attachment=1] kendisini ve ailesini. Dikili'de Bülent-yeşim (Çöl kartalı) bonus olarakda Haldunlar(taiga), Çandarlı da Şeref dostlar ile içilen kahveler,Foça'da hüseyin ve eşi(Aliço),İzmir'de Metin kardeşimiz ile Sami(Derindeniz) ve Mehmet(Orbay 74) kardeşimiz ile görüşüp ver elini Şeref dostumuzu ziyarete MOrdoğan'a. Ne görelim yolda ayrıldığımız Aliço ve eşide Mordoğan dalar,tabi muhabbet kırla,hatta tavla partisi bile yapıldı.Kuşadasından geçerken Süreyya (karagözlers) kardeşimizin ve Bülent-Yeşim(Çölkartalı) Davutlarda olduğunu öğrenince nasıl geçeriz,kırdık direksiyonu,hem süreyya kardeşimizle yakından tanışıp sohbet etme fırsatı ve kaynaştığımız bülent-yeşim dostlarımızıda 2. kez görme fırsatını yakaladık. En sonunda da Cavid hoca ve eşi ile hasret giderdik.Bu arada gezenbilir üyesi olmayan karavan sevenleride tanıdık.Onlarada gezenbiliri tanıtdık,katılmalarının yararlarına olacağını anlattık.
Velhasıl dostlar KEYFİMİZİN KAHYASI ve KAMİL eşimi ve beni bu yılda mutlu mesut,dudaklarımızda tebessümler ile gezdirip evimize teslim ettiler.Böyle uzun geziler yapamayan çalışan-küçük çocukları olan dostlar üzülmeyin sağlığınız yerinde oldukça zaman çabuk geçiyor ve sıra sizede geliyor.(Bende bir zamanlar bu günleri görecek sıra ne zaman banada gelecek,ölme eşeğim ölme diyenlerdendim.Ama geliyormuş işte.
Bir MERHABA diyelim,sağ salim döndük dye merak eden dostlara haber verelim dedik. Ama İhtiyarlayınca adamın çenesi düşüyor işte AF ola.(Gülmeyin bir gün gelecek sizde ihtiyarlayacaksınız.)
Az biraz bakındım buralara gezenbilir dostlarımızda epey gezmişler.Onlar adına da mutlu oldum. Herkes hoş geldi KÜRKÇÜ DÜKKANI na diyelim.Önümüz kış.Günler kısa olsada geceler uzun. Çok yazışır anlatırız. Kalın sağlıcakla. Tüm dostları öpüyorum. Saygı ve sevgilerimle...

FOÇA 112.jpg

Abdi Abi, Hoş Geldiniz..

Yazdıklarınızla
İnsanın yüreğine su serpiyorsunuz,
Biz daha emekliliği hayal etsek bile ayıp kaçıyor doğrusu..
Ara sıra kimseye çaktırmadan da olsa kuruyoruz bu hayalleri.. :smiley:

Selamlar..

Hoş geldiniz, tatilinizin keyifli ve zengin geçmiş olması kış sohbetlerini canlandır.Tatilden dönenler anılarıyla renk katarlarsa biz nöbetçilerinde gözü gönlü şenlenir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.