Ynt: Kim Nerede?
3 Ay-3 gün süren tatilimiz nedeni ile uzak kaldığımız tüm Gezenbilir dostlarımıza MERHABA....Nihayet evin yolunu bulup kazasız belasız,keyif verici bir geziyi daha tamamlayıp evimize dönünce ilk işimiz Gezenbilir'i açıp hem dostlara merhaba diyelim hemde neler olup bitmiş bakalım dedik.
Gönen barajından başladığımız gezimize,Kaz dağları,Edremit,Burhaniye,Ayvalık,Dikili,Çandarlı,Foça,İzmir,Mordoğan,Çeşme,Seferihisar,Gümüldür,Kuşadası,Didim-Akbük,Kazıklı,Bordum-Ortakent'den dönüşe geçerek 3 ay-3 gün sonra Erdek'e döndük.
Gezdiğimiz yerlerde doyasıya tadını çıkararak,hatta tadından içimiz bayılana kadar kaldık.Çünki eşim ve ben emekliyiz,evde bekleyenimiz yok,zaman bol,birde buna kaldığımız yerlerdeki aldığımız keyif eklenince bu kadar kısa mesafeyi bu kadar uzun zamanda tamamlayabildik.
Bu keyfimize birde gezenbilir'den dostlarımız ile karşılaşıp uzun sohbetler eklenince kaymaklı oldu valla.İlk ziyaretimiz Sami (Züğürt gezenci) dostumuza oldu,bayağıda özlemişiz[attachment=1] kendisini ve ailesini. Dikili'de Bülent-yeşim (Çöl kartalı) bonus olarakda Haldunlar(taiga), Çandarlı da Şeref dostlar ile içilen kahveler,Foça'da hüseyin ve eşi(Aliço),İzmir'de Metin kardeşimiz ile Sami(Derindeniz) ve Mehmet(Orbay 74) kardeşimiz ile görüşüp ver elini Şeref dostumuzu ziyarete MOrdoğan'a. Ne görelim yolda ayrıldığımız Aliço ve eşide Mordoğan dalar,tabi muhabbet kırla,hatta tavla partisi bile yapıldı.Kuşadasından geçerken Süreyya (karagözlers) kardeşimizin ve Bülent-Yeşim(Çölkartalı) Davutlarda olduğunu öğrenince nasıl geçeriz,kırdık direksiyonu,hem süreyya kardeşimizle yakından tanışıp sohbet etme fırsatı ve kaynaştığımız bülent-yeşim dostlarımızıda 2. kez görme fırsatını yakaladık. En sonunda da Cavid hoca ve eşi ile hasret giderdik.Bu arada gezenbilir üyesi olmayan karavan sevenleride tanıdık.Onlarada gezenbiliri tanıtdık,katılmalarının yararlarına olacağını anlattık.
Velhasıl dostlar KEYFİMİZİN KAHYASI ve KAMİL eşimi ve beni bu yılda mutlu mesut,dudaklarımızda tebessümler ile gezdirip evimize teslim ettiler.Böyle uzun geziler yapamayan çalışan-küçük çocukları olan dostlar üzülmeyin sağlığınız yerinde oldukça zaman çabuk geçiyor ve sıra sizede geliyor.(Bende bir zamanlar bu günleri görecek sıra ne zaman banada gelecek,ölme eşeğim ölme diyenlerdendim.Ama geliyormuş işte.
Bir MERHABA diyelim,sağ salim döndük dye merak eden dostlara haber verelim dedik. Ama İhtiyarlayınca adamın çenesi düşüyor işte AF ola.(Gülmeyin bir gün gelecek sizde ihtiyarlayacaksınız.)
Az biraz bakındım buralara gezenbilir dostlarımızda epey gezmişler.Onlar adına da mutlu oldum. Herkes hoş geldi KÜRKÇÜ DÜKKANI na diyelim.Önümüz kış.Günler kısa olsada geceler uzun. Çok yazışır anlatırız. Kalın sağlıcakla. Tüm dostları öpüyorum. Saygı ve sevgilerimle...