Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,190
Ynt: Kim Nerede?

enverdede' Alıntı:
.Bakın bu kuzular bu akşam ortak kamp yemeği olarak paylaşıldı.[attachment=1]

Aman aman aman; derya kuzuları bunlar!... Enver Bey, ağlatmıyorsunuz değil mi?... :D

Cavid Sezen

Etiketler

gezmen' Alıntı:
Aman aman aman; derya kuzuları bunlar!... Enver Bey, ağlatmıyorsunuz değil mi?... :D

Cavid Sezen
Hiç kuşkunuz olmasın Cavid hocam,Beni kim yedi diye sordurtmam :D[attachment=1][attachment=2] Sıhhatinize...

Photo-0015.jpg

Photo-0018.jpg

Sabah esimin dişçi randevusundan dolayı kahvaltıyı disarda etmeyi planladım tabi bu zamanlarını bir daha zor yakalayacağımi bildigim kutsal topraklara geldim,şu anda 3 yumurtalı bol sucuklu digerlerini saymadigim kahvaltımı bitirip göle karsı keyif çayımı alıp uzandım cam ağaçlarının altına,arkadaslar bu anlattigim guzel seylerin hicbiri su an burda ki esintinin yanina yaklasamaz,kelimelerle anlatamayacagimi bildigimden size en guzel yiyeceklerimle mukayese edin diye bu ornekleri verdim.Tek basima kutsal topraklar bulusmalarini yapiyorum.

Gökhan hiç tavsiye etmem, bu gün fatih camii-kısıklı-karaca ahmet hattı cenazeden dolayı boğaz geçişleri perişan olacakdır....

Bugun gece icin istanbulda yagmur basliyor yarinda devam ediyor ama burada sevgi yagmuru var,K.T. Ye giriste sizi ciceklerle karsilayip dans ediyorlar.

mayıstosböce' Alıntı:
Bugun gece icin istanbulda yagmur basliyor yarinda devam ediyor ama burada sevgi yagmuru var,K.T. Ye giriste sizi ciceklerle karsilayip dans ediyorlar.
Dürtmeyelim dürtmeyelim, haftaya zati geleceğiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.