Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,195
Ynt: Kim Nerede?

mayıstosböce' Alıntı:
İçinde şortla gezicem kamyoncular gibi.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79768.0

Bu cumadan (feci bir hava değişikliği olmazsa) Ercovadaki şenliğe gideceğiz...

Ortamın hareketliliğine göre Ercova yerine İnönü yaylasında da kamp atabiliriz... (İki yayla arası 3 km)

Gelmeyi düşünen arkadaşların, yolda denk geldikleri kütüklerden bir iki tanesini "ödünç" almaları kampın ateş ihtiyacını ziyadesiyle kolaylaştırır... ;D

Etiketler

taiga' Alıntı:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79768.0

Bu cumadan (feci bir hava değişikliği olmazsa) Ercovadaki şenliğe gideceğiz...

Ortamın hareketliliğine göre Ercova yerine İnönü yaylasında da kamp atabiliriz... (İki yayla arası 3 km)

Gelmeyi düşünen arkadaşların, yolda denk geldikleri kütüklerden bir iki tanesini "ödünç" almaları kampın ateş ihtiyacını ziyadesiyle kolaylaştırır... ;D

Ercova'dan aşağı devam ederken, şayet duruyor iseler, dizili kalın dalları tercih edin, yoksa Bülent'in testereye müracat (şayet yanın da var ise) etmek zorunda kalırsınız.

Eğer biraz bile yağmur yağsa iniş çıkış sorun olur 2 gündür önümde 2 tane hava durum raporu açık,gözüm biz oradayken de yağmur yağarmının cevabın da,şu an da az da olsa burada yağmur var ama o gün ve sonrası için de açık gözüküyor tek korkum cumartesi gecesi .Bekleyip göreceğiz.

[attachment=1]

Screenshot_2.png

mayıstosböce' Alıntı:
Eğer biraz bile yağmur yağsa iniş çıkış sorun olur 2 gündür önümde 2 tane hava durum raporu açık,gözüm biz oradayken de yağmur yağarmının cevabın da,şu an da az da olsa burada yağmur var ama o gün ve sonrası için de açık gözüküyor tek korkum cumartesi gecesi .Bekleyip göreceğiz.

[attachment=1]

Müdür,

Ben accu dan Mekece için bakıyorum...

Bir gün güneşli yazarken, ertesi gün hop yağışlı oluyor haftasonu için...

Çözemedim olayı...

Eğer cidden yağış vb olursa rotayı başka ortama kırarız...

Olmadı Delmeceye (Yalova) çıkarız, asfalttır yolu oranın...

Yok bana uzak kaçar vb. diyorsan, kendi adıma Bursa çevresi bir yere konuşlanırım o vakit...

Lakin isterse kar yağsın fırtına kopsun, cuma gününden kaçacağım biryerlere, çok feci bunaldım çünkü...

Haldun Derya net olmamakla birlikte bende çıkmayı düşünüyorum bir yerlere,Delmece ye de hiç gitmedim.Alternatif olarak kenarı koyayım.

Şu an da hava tabloda ki gibi,dağlar nasıldır tam bilemiyorum.

Dışarıda çok tatlı bir soğuk hava ve rüzgar var,grinin her tonu var şu an da.
Ercova ya Hüseyinli üzerinden gitmek daha mantıklı ,İzmit tarafından gelmek bana göre daha zor.Geçen kampa gelirken orman yolun da odun kamyonları vardı.Bunlar ağır ve yüklü oldukları için orman yolunda derin izler yapıyor bazen eğer yağmur yağmışsa ve gölgede kalan izlerde sular kurumaz çünkü kurumayacak kadar soğuk hava var.Aracıma güvensizliğim beni hiç düşünmediğim detayları düşünmeye itiyor,gerçi kışlık lastikleri mi taktım ama çamur da bu lastiklerde etkisiz.

[attachment=1]

Screenshot_2.png

mayıstosböce' Alıntı:
Şu an da hava tabloda ki gibi,dağlar nasıldır tam bilemiyorum.

Dışarıda çok tatlı bir soğuk hava ve rüzgar var,grinin her tonu var şu an da.
Ercova ya Hüseyinli üzerinden gitmek daha mantıklı ,İzmit tarafından gelmek bana göre daha zor.Geçen kampa gelirken orman yolun da odun kamyonları vardı.Bunlar ağır ve yüklü oldukları için orman yolunda derin izler yapıyor bazen eğer yağmur yağmışsa ve gölgede kalan izlerde sular kurumaz çünkü kurumayacak kadar soğuk hava var.Aracıma güvensizliğim beni hiç düşünmediğim detayları düşünmeye itiyor,gerçi kışlık lastikleri mi taktım ama çamur da bu lastiklerde etkisiz.

[attachment=1]

Arkadaşlar aynı ülkedemiyiz :smiley: Alanya -kargıcak Perle kamp[attachment=1]

CIMG3802.jpg

Ya biri bu arkadaşın kaldığı kamp sahibine rüşvet versin de bu arkadaşı karavanıyla birlikte oradan çıkarsın,olmuyor ki.

Hafta sonu Ercovadaki şenliğe gitmek amacındaydık...

Bugün Süreyya hocalarla buluştuk, sohbette İstanbuldan Mahir beylerin (Buselik) Ankaradan da Nurettin beylerin geleceğini, dolayısıyla Ercova nın çok uygun olmayacağından mütevellit başka bir program yapabilir miyiz diye sordu...

Lojistik destek alınacak (kapalı mekan, lokanta, soba vb) bir ortam istendiğinden alternatifleri tartışmaya başladık...

İlhan abiyle de konuyu paslaşarak İznikti, Kocayaylaydı, Kumlaydı vb derken, rotayı Alaçama kitledik...

Ezcümle cuma gününden Alaçam yaylası Dombay çukuruna gidiyoruz...

Tüm dostlara keyifli bir haftasonu dilerim...

Not: Ercovadaki şenlik yapılacak ve görünen 40+ arazi taşıtı yaylada olacak. Düşünen arkadaşların bilgisine...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.