Kim Nerede?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2,495
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 555,198

Etiketler
Ynt: Kim Nerede?

Ohhhh müzik de var; şişenin dibine vurmazsanız, hiç gitmeyin o dağın başına!.. :D
Zaman bol ama mazot ve Webasto yok! :'(

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Ohhhh müzik de var; şişenin dibine vurmazsanız, hiç gitmeyin o dağın başına!.. :D
Zaman bol ama mazot ve Webasto yok! :'(

Cavid Sezen

Abi,

Senin oğlan BP den gelin alırsa sorunların çözülür, benimkini opete beşik kertmesi için uğraşırım ama pek umudum yok... :D

Sanırım 7 karavan olacağız...

Çoğunluk aslan sütü sever...

Benim gibi üzümsever olacak mı ortamda, bilemiyorum... :D

mayıstosböce' Alıntı:
Ya biri bu arkadaşın kaldığı kamp sahibine rüşvet versin de bu arkadaşı karavanıyla birlikte oradan çıkarsın,olmuyor ki.

Nete bağlantıyı kamp sahibi yanından yapıyordum,bunu okumasın diye artık yanına bile yaklaşmıyorum :smiley: Bu arada döndüğümde Bursa'dan bir ev bakacağım.En faal karavancılar orda ,illa emekliliği bekleme zorunda hissetmiyor,sadece yer seçimi yapıyorlar.He deyince 7 karavan.Muhabbetiniz bol olsun :smiley:

enverdede' Alıntı:
Nete bağlantıyı kamp sahibi yanından yapıyordum,bunu okumasın diye artık yanına bile yaklaşmıyorum :smiley: Bu arada döndüğümde Bursa'dan bir ev bakacağım.En faal karavancılar orda ,illa emekliliği bekleme zorunda hissetmiyor,sadece yer seçimi yapıyorlar.He deyince 7 karavan.Muhabbetiniz bol olsun :smiley:

Buyrun bekleriz.

Su deposunu doldurdum, buzdolabını 3 e getirdim, birazdan nevaleyi de yükleyip usul usul Alaçama doğru yola çıkacağım...

Her ne kadar törenleri iptal etmiş olsalar da :( , tüm dostların Cumhuriyet bayramını kutlar, keyifli bir hafta sonu dilerim...

mayıstosböce' Alıntı:
Bende kutlarım ,sanırım artk dönmüşsünüzdür,yorumlarınızı dinleriz yakında.

Haftasonunu 8 karavan Dombay Çukurunda, (gelecekte göletinde) Erden abinin müzik performansı eşliğinde müthiş diyeceğim şekilde geçirdik.

Karavancılar: Nurevci, Karagözler, Erdenbay, Buselik, EminArın, Nurses, ve Taiga

İlhan hocam,
Eğlenceniz daim olsun. Dombay çukurunu neden gelecekte gölet olarak yazdınız merak ettim.
Selamlar.

güngör' Alıntı:
İlhan hocam,
Eğlenceniz daim olsun. Dombay çukurunu neden gelecekte gölet olarak yazdınız merak ettim.
Selamlar.

Levent hocam,

Dombay Çukuru kısa zamanda bizim ve tanıyanların hafızaların da kalacak, sebebi ise DSİ tarafından gölet çalışmaları başlamıştır ayrıca duyumlarımıza göre bölge Alp'ler 2 diye bir projeye doğru gidiyor. Tabi ki burası Türkiye arazi kapama iştahının çoktan başlamış olduğunu 2,5 ay evvel ki kampımız da üzülerek öğrenmiştik.

Sağlıklı gezmeler

güngör' Alıntı:
İlhan hocam bilgi için teşekkürler, güzel bir kamp alanı yok oluyor diyebilirmiyiz.
Selamlar.

Levent hocam, Böyle bir gelişmede, orada ki mekan sahibi dostumuzun pozisyonu önemli, karavan sayısı az olarak kamp gerçekleştirme ihtimalimiz olabilir, veya maddi olarak bizi aşabilir.

Dostlarımızın çalışmalar tam başlamadan bu güzel yaylamız da kamp yapmalarını tavsiye ederim.

Sevgilerimle

Geceyi Marmaraereğlisi'nde geçirdik. Şimdi kahvaltıyı hazırlıyoruz. :smiley:

Buraya ilk defa geliyorum. Hep yanından geçmiştim. Bu sefer gece konakladık. :smiley:

Biraz daha detay ve fototoğraflar Kalk Gidelim Küheylan'da.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62744.msg1021553#msg1021553

Bugünü Akçakoca'dan Aynur-Aslan (Aynars) ve hanımın yiğenleriyle birlikte Mudanya'da yarınıda, bizde hastalık haline gelen Alaçam-Dombay Çukurunda geçireceğiz.

İlgilenen olursa, bekleriz efeem.

DSCF6073-2.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR